Cauta in 21.294 retete
Se stinge bicarbonatul si amoniacul in iaurt, si se amesteca cu oul. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine. La final se adauga faina si se framanta pana se ia coca de pe maini. Se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, stafidele, cojile de lamaie, esenta de rom si galbenusurile. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca cu branza prin rasturnare. Se imparte coca in 2 parti si se fac 2 foi pe masa tapetata cu faina. Se aseaza in tava unsa cu unt sau margarina pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastaia de vanilie, adaugam ciocolata alba si amestecam cu un tel ... scoasa din frigider.. Topim ciocolata alba pe abur si ornam cum ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200g macaroane, 1/2 l suc de rosii, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 2-3 mere, 2-3 linguri ulei, 1/4 lingurita zahar, zeama de lamiie sau otet de vin, sare, piper Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii, cu merele taiate felioare, cu usturoiul pisat, cu ceapa tocata, cu zaharul tos, uleiul, sarea, piperul si zeama de lamiie sau otet.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet ... de preparare: Se alege fasolea alba, se spala si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 linguri suc de portocale, 8 mere dulci Mod de preparare: Pentru blat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg macaroane, 1 pahar cascaval sau branza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, 1/2 pahar ... , 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata ... cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor ... 25-30 minute, pana cind macaroanele se rumenesc(in budinca se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400-500 gr. branza dulce, 3 oua, 1 pachet de paste fainoase (melcisori ... , zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pe abur se topeste ciocolata alba rupta bucati. Se adauga sucul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... creveti crocanti si un sos dulce -acrisor. Este putin de lucru ... carora le plac combinatiile usor dulci. Ingrediente gnocchi : 500 g cartofi 1 ou 350-400 g faina alba 200 g spanac crud (sau congelat ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
250 g macaroane, 2 linguri untura, 1 pahar smantana, 200 g sunca sau jambon afumat ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece ... ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un gratar. Mousse de ciocolata alba: Punem gelatina la hidratat in ... . Pentru ornat am topit ciocolata alba si am facut niste grilaje ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cesti malai, 1 ceasca faina alba, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
etapa 1 Drajodia am amestecat-o cu faina. Am incalzit laptele si am topit margarina si le-am lasat sa se raceasca. Stafidele se pun in apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic, apoi am adaugat uleiul, zaharul, sarea, zaharul vanilat si laptele caldut. Am adaugat faina treptat in ploaie, amestecand bine. Am adaugat putina margarina topita, apoi iar faina, si iar margarina? si tot asa pana am terminat ingredientele. Am framantat bine, apoi l-am acoperit vasul cu un prosop si am...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. macaroane fierte si maruntite, 150 gr. cascaval sfarimat bucatele, 150 gr. salam sau sunca taiat cubulete, 2 oua, sare, piper Mod de preparare: Se amesteca bine toate ingredientele, pana se obtine o masa uniforma. Cu mina umeda se ia din compozitie si se formeaza mingiute (sau bastonase) care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine. Mod de servire Se servesc fierbinti, cu smantana sau un sos picant
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 varza dulce, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. varza, citeva bucatele de unt, citeva linguri pesmet, sare; Friganele : 5-6 felii de piine alba, 3 linguri branza telemea rasa, 1-2 linguri faina, 1 pahar lapte, 2 oua, ulei Mod de preparare: Se taie varza in sferturi, se fierbe pe jumatate in apa sarata, se scurge, se taie firisoare subtiri si se pune intr-o forma rezistenta la foc. Se acopera varza cu pesmet si cu bucatele de unt. Mod de servire Varza se serveste cu friganele de piine acoperite cu telemea rasa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg fasole alba uscata, 2 boabe piper, sare, untdelemn, 1 pahar vin alb, 2 cepe mici, 2 rosii sau bulion, patrunjel Mod de preparare: Se fierbe fasolea muiata din ajun. Se fierbe untdelemnul, vinul, boabele de piper, cepele si rosiile taiate felii, sau bulion, pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se pune fasolea in acest sos si se serveste dupa citeva ore presarata cu patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr macaroane, 3 linguri branza de oi, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se asaza macaroanele si se coace pana se rumeneste Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400-500 gr. macaroane cu oua sau spaghete, 1 cescuta lapte, 1 lingurita ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele intr-un vas descoperit cca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. branza dulce de vaci, 6 oua, 1 punga cu stafide, 3 linguri margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com