Cauta in 21.052 retete
Se face o maia din drojdie, 1 lingura de faina si 100 ml lapte caldut. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Separam albusul de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu un praf de sare pana se albesc. Punem laptele la fiert impreuna cu zaharul si lasam pana da in primul clocot, apoi il lasam sa se raceasca. Cand este caldut adaugam 1 fiola esenta de rom si coaja rasa de lamaie. Intr-un vas inalt punem faina cernuta de 2-3 ori, asa va fi mai afanata, iar cozonacul va creste frumos....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe abur se topeste ciocolata alba rupta bucati. Se adauga sucul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. macaroane, 300 gr. branza de vaci, 5 linguri de zahar ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele dupa care se scot, se ... stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g macaroane, 100 g cascaval, 2 oua, 75 g unt, 1 lingura pesmet, sare Mod de preparare: Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batute spuma si jumatate din unt. Cu restul de unt se unge o forma cu capac, se presara cu pesmet, se toarna amestecul, se acopera si se fierbe pe baia de apa, in cuptor
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cepe verzi, 500 g macaroane scurte, 4 rosii, 1 morcov mijlociu, o jumatate conserva de ... preparare: Se pun la fiert macaroanele, se strecoara si se amesteca ... . Mod de servire Se serveste salata cu macaroanele caldute sau fierbinti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. macaroane, 75 gr. carne fiarta, 10 ml ulei, sare, 2 linguri suc de rosii Mod de preparare: Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pe abur se topeste ciocolata alba rupta bucati. Se adauga sucul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se ... sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Din margarina topita, apa minerala, sare si faina se prepara un aluat tare, bun de intins. Se lasa sa se odihneasca circa 15 minute. Se mai framanta inca o data aluatul. Branza se amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, esenta si coaja de lamaie. Se intinde din jumatate de aluat o foaie care se pune in tava de la aragaz. Se pune peste foaie grisul, pentru a mai absorbi din zeama pe care o lasa branza. Adaugam umplutura de branza. Se adauga a doua foaie si cu furculita se fac modele pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 varza dulce, 1 pahar de orez, 6 cepe, 10 rosii, 1 pahar ulei, 2 legaturi verdeata,sare Mod de preparare: Se taie ceapa pestisori, se inabuse intr-o jumatate pahar ulei, se adauga orezul si se fierbe pe jumatate. Se amesteca apoi cu felii de rosii si verdeata si piper pisat. In vasul respectiv se pune un rand de varza oparita, taiata firisoare, si un rand de orez. Deasupra se termina cu varza, se pun foile de dafin si restul de rosii si ulei. Se da la cuptor sa scada.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. macaroane, 80 gr. carne de vaca fiarta, 5 ml ulei ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se ... si verdeata. Se pun apoi macaroanele si carnea in straturi alternative ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, jumatate pachet de macaroane, o cutie mazare, 2 cutii ton, un sfert de cana de maioneza, un sfert de lingurita sare, un varf de lingurita piper Mod de preparare: Se fierb ouale si pastele, al dente. Intr-un vas se amesteca pastele cu mazarea, ouale si tonul. Se sareaza, se pipereaza si se adauga si maioneza. Se tine la frigider Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare Mod de preparare: Varza alba se curata de foile vestede ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .Intr-un vas punem branza dulce,peste care adaugam samantana,zahat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cartofi mari, 250 g macaroane, sare Sosul: 3 linguri unt, 1 1/2 lingura faina, 1 pahar ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele in multa apa cu sare ... de cartofi, un strat de macaroane, apoi cartofi si din nou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amestecam branza de vaci cu: 8 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat, 1 lingurita de rom, 2 linguri de smantana si daca compozitia este prea tare, adaugam si cateva linguri de iaurt de casa sa lapte batut. Cu ajutorul unei pensule, undem foile de placinta, pe fiecare parte cu ulei. La fiecare rulou de umplut cu branza, vom pune cate 4 foi de placinta. Punem peste cele 4 foi de placinta branza amestecata si apoi rulam si punem in tava, la cuptor pentru 30 de minute. Este o placintuta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200g macaroane, 1/2 l suc de rosii, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 2-3 mere, 2-3 linguri ulei, 1/4 lingurita zahar, zeama de lamiie sau otet de vin, sare, piper Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii, cu merele taiate felioare, cu usturoiul pisat, cu ceapa tocata, cu zaharul tos, uleiul, sarea, piperul si zeama de lamiie sau otet.
Reţetă de pe www.retete-bune.com