ardei cornul caprei in saramura
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
gogonele in saramura, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, saramura pentru branza telemea, ardei gras pentru iarna conserve, ardei umpluti, cum se face sosul pentru ardei umpluti, conservare ardei iute in otet, saramura branza, ardei capia prajiti ulei, ardei la borcan
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ,ii putem lasa cu tot cu solzi),se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp la sare(cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi),se frig pe gratarul cu carbuni,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dublu rafinat de masline, un ardei iute sau boia, spaghete (80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 ardei copti (verzi si rosii), 2-3 catei de usturoi, 1-2 cepe (depinde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura de faina, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ardei verde Mod de ... poate pune brocolli impreuna cu ardei. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. ardei gras, 1 buc. ceapa, 2 buc. rosii mari, 2 linguri untdelemn, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 ardei, 5 cepe, 500 gr. rosii, 3 linguri ulei, sare Mod de preparare: Se spala ardeii si dupa ce li sa-u scos cotoarele se taie in fisii subtiri, ca taiteii. Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei pana ce incepe sa se moaie. Se adauga ardeii si bulionul din 1/2 kg rosii, se potriveste de sare si se lasa sa se prajeasca la foc domol pana cind scade bulionul. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina ... marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu branza rasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ardei grasi, 2 linguri unt, 3 chifle, 1/2 l lapte, 2 linguri branza, marar si patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ardei rosii, galbeni, verzi, 2 cepe, 2 linguri ulei, 500 g carne tocata, sare, piper, 4 linguri bulion, 250 ml supa de carne, 100 g branza feta. Mod de preparare: Se toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si bulionul. Se presara branza sfaramata si se mai lasa 10 min pe foc. Se servesc cu macaroane, orez sau bagheta proaspata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ardei mari, 1/2 kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri ... scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate ... a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-2 buc. ardei gras, 3-4 buc. rosii, 50 gr. cascaval Mod de preparare: Se fierb timp de 20 de minute ardei grasi si rosii. La sfirsit, se adauga cascaval ras. Se prepara jumarile dupa reteta obisnuita. Cind sunt aproape gata, se adauga legumele, amestecand mereu. Mod de servire Se servesc fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie. Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot, amestecand ocazional, alte 10-12 minute. Intre timp se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, in multa apa cu sare. Se scurg bine pastele si se impart intre bolurile individuale. Se adauga in tigaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. ardei grasi, 1/2 kg. branza de vaca amestecata cu 100 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10-12 ardei grasi, 1 l suc de rosii cu pulpa cu tot ... . Sosul se rastoarna fierbinte peste ardei si se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se coc ardeii.Se curata ardeii copti de coaja si cotoare si se taie în 2 de-a lungul.Se curata ceapa.Se da prin robot sau se taie marunt.Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la calit.Se dau rosiile prin robot.Dupa ce s-a calit ceapa se adauga rosiile date prin robot.Se amesteca si se mai caleste putin amestecând în continuu pentru a nu se lipi.Se adauga putina apa, sare, piper si delikat si se lasa amestecul sa fiarba aproximativ 30 minute.Se adauga ardeii curatati si mararul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. crap, o lingurita ulei, 1 buc. ardei iute, sare Mod de preparare: Crapul curatat si spalat se taie in doua de-a lungul sirei spinarii, se sareaza si se lasa sa se zvinte. Se pune pe gratarul uns cu ulei si incins si se rumeneste pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un castron. Separat, se fierbe apa cu sare si se pune ardeiul taiat marunt. Se toarna fierbinte peste peste. Se acopera castronul cu un capac si se lasa 5-10 minute. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se toaca marunt ceapa, ardeiul, sunca si patrunjelul. Se bat ouale, se adauga legumele, sunca, branza topita taiata cubulete si faina, apoi se toarna in forme pentru briose.Se lasa la cuptor pentru 20-25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se încinge uleiul într-o tigaie si se soteaza ciupercile la foc mare, timp de cinci minute. Se adauga usturoiul, bucatile de rosii, pesmetul, nucile, patrunjelul, fulgii de chilli si sosul pesto pâna se combina complet. 2. Se taie ardeii pe jumatate. Se scot semintele si membranele albe cu grija. Se asaza într-o tava tapetata cu hârtie de copt si se umplu cu amestecul de ciuperci. Se acopera cu folie de aluminiu. Se coc 35-40 de minute, pâna se...
Reţetă de pe retete.eva.ro