Cauta in 19.009 retete
... , 200 g resturi de friptura (sau salam sau cabanos), 2 oua fierte tari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 farfurie adinca de menta, 500-600 gr. zahar, alcool Mod de preparare: Se tine menta in alcool la soare timp de 3-4 saptamini. Se strecoara si se amesteca cu un sirop preparat din 500-600 gr. zahar si 2 pahare mari de apa. Se potriveste taria cu alcool dupa plac. Se pune in sticle, se infunda si se pastreaza in camara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern ... g sunca fiarta taiata fisii, 100 g salam, 1 conserva mica de ciuperci, cuite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , curatat, se toaca marunt. 2/3 din salam se taie bucatele, restul, la ... se prajesc putin bucatelele de salam si usturoiul. Se adauga rosiile ... pun peste omleta feliile de salam si de cascaval si se ... de usturoi, 1 legatura busuioc, 200 g salam, 150 g cascaval de vaca (moale ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosu si unul verde, 100 g salam piperat, 1 conserva de peste ton ... incalzeste la 220C. 3. Ardeii si salamul se taie in fasii. Pestele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mazare fiarta, 2 cutii masline, o ceasca salam taiat cubulete, o legatura ceapa verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofi, 200 g de friptura sau salam, 200 g de cascaval, 200 g de ... de g de cascaval taiat felii, salamul taiat cubulete si jumatate din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lingura. Peste el se pune salamul taiat cubulete, se pun maslinele ... unt, piper, sare, delikat, 300 g salam (parizer, cabanos, polonezi, kaizer, etc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), sunca fiarta, pastrama de pui, salam picant, peste (la alegere), ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rondelele de ceapa, ciupercile, carnatii, salamul, sunculita, maslinele, ardeiul. Se rade ... . - Apa, sare, faina pentru aluat; salam, cirnati, sunca presata, cascaval ras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... clocote. E bun cu mamaliga alaturi. - 1 farfurie mare de galbiori, ulei, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 gr. macaroane fierte si maruntite, 150 gr. cascaval sfarimat bucatele, 150 gr. salam sau sunca taiat cubulete, 2 oua, sare, piper Mod de preparare: Se amesteca bine toate ingredientele, pana se obtine o masa uniforma. Cu mina umeda se ia din compozitie si se formeaza mingiute (sau bastonase) care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine. Mod de servire Se servesc fierbinti, cu smantana sau un sos picant
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se prajesc feliile de salam, care se aseaza apoi pe ... fin, 100 g felii subtiri de salam, 150 g cascaval, 3 fire de salvie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
12 felii de franzela, pasta de peste, 100 g unt, 100 g masline, 1 cutie de sardele mica, 4 felii salam, 2 felii sunca, 2 oua Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se amesteca cu pasta de peste si se ung feliile. Deasupra se asaza masline taiate in forma de rozeta, sunca si salamul taiat in triunghiuri, o felie de ou fiert si cite o bucatica de sardea. Printre goluri se orneaza cu unt frecat spuma, frunzulite de patrunjel si mici patrate de gogosari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se alege cam o farfurie plina cu ciuperci tinere, adica inca inchise ... drege cu 2 galbenusuri de oua. - O farfurie plina cu ciuperci, unt, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cit mai multe oscioare, maruntaie, 1 farfurie adinca cu marar taiat marunt, 1 farfurie cu frunze de patrunjel, 1 farfurioara cu ceapa verde tocata, 1 farfurioara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lamiie, 1 kg boabe struguri sau o farfurie cu varf dupa ce s-au ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... talamea), 300 gr. parizer(sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte tari ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g drojdie, 400 ml apa calda, salam, ton, ardei, rosii, masline, cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro