Cauta in 21.294 retete
Nautul înmuiat se scurge de apa si se mixeaza în robotul de bucatarie împreuna cu celelalte ingrediente. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc în mult ulei pâna când se rumenesc. Se scot pe o farfurie tapetata cu prosop de bucatarie din hârtie pentru a absorbi din ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie cubulete. Se taie partea alba de la praz in rondele. Ciupercile se spala si se feliaza. Se pune uleiul la incins si se adauga rondelele de praz, cartofii taiati si ciupercile si se calesc putin. Se adauga condimentele si mararul tocat. Se lasa pe foc pana se inmoaie prazul. Se desfac foile de placinta dupa ce s-au dezghetat. Se iau 3 foi, se pune o parte din umplutura si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu alte 3 foi pana terminati umplutura. Rulourile le puneti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . O reteta chinezeasca rapida, ideala pentru post. Portii: 2 Timp de preparare: 30 ... de fasole pastai se serveste imediat ca aperitiv sau ca garnitura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prezint un mini-bufet, cu aperitive asortate pe care l-am servit ... e ok sa imbuibam oamenii cu aperitive fara sa le oferim si ... pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se prajesc feliile de paine.Se ung cu margarina si se orneaza cu rosii si patrunjel.Se servesc cu ceai!
Reţetă de pe retete.eva.ro
http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/crema-de-branza-in-rulou-de-zucchini/ http://retete-haplea.ro/oua-umplute-cu-pasta-de-avocado/ http://retete-haplea.ro/rosii-umplute-cu-ton/ http://retete-haplea.ro/gustari-cu-pui-branza-topita-si-menta/ Post-ul Idei de aperitive pentru Paste apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nautul se spala in "6-7 ape" se pun la inmuiat in apa calda 3 ore, timp in care sa mai schimba apa de 2 ori - tot cu apa calda - se curata de coaja - suplimentar - se fierbe cu foile de dafin, morcovii, telina , usturoiul, condimentele de legume natural, sare - se mixeaza cu blender-ul - se adauga o lingura de seminte de susan uscate la cuptor si macinate - cand se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de ulei de canepa - se serveste cu paine prajita sau cu paine de secara integrala crocanta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Revelion am si executat-o! Un aperitiv deosebit, ce va impresiona cu ... astept sa vad ce mai postezi! Ingrediente: pentru aluat: 100 ml ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... in ea resturile platourilor de aperitive din noaptea petrecerii. Si nu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Nautul trebuie pus în apa de seara, la fel cum se procedeaza si cu fasolea. Apoi se fierbe pâna când bobul devine usor de pasat. Împreuna cu putin din apa în care a fiert, nautul se paseaza în blender pâna când obtinem o pasta cremoasa. Daca vi se pare tot vâscoasa, mai adaugati putina apa. Se completeaza cu zeama de la o lamâie medie si cu cele 2 linguri de pasta de susan (tahini), un praf de sare si putin piper. Înainte de servire, se presara putina boia si se serveste cu mare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma Se ia din compozitie cate putin si se da forma preferata piftelutelor. Acestea se pun usor, pentru a nu se desface, in tigaia cu ulei incins. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem faina, sarea si drojdia intr-un vas. Adaugam apa calduta si uleiul si omogenizam. Lasam aluatul obtinut la dospit pana isi dubleaza volumul. Cat sta aluatul la dospit pregatim umplutura. Punem margarina taiata cubulete intr-o craticioara si adaugam ceapa verde tocata marunt si ciupercile bine scurse. Lasam pe foc pana incep sa se inmoaie ciupercile.Dam deoparte sa se raceasca. Impartim aluatul in doua si intindem doua foi. Punem prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 200 de grade Celsius. Cartofii dulci se spala foarte bine, dupa care se curata de coaja si se taie bastonase sau felii mai groase (wedges), daca preferi. Se stropesc cartofii cu ulei, boia, sare, piper si se amesteca bine cu mâna pâna când sunt acoperiti de condimente. Se întind într-un singur strat în tava tapetata cu hârtie pentru copt si se lasa la cuptor 35-40 de minute pâna când se rumenesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apa minerala. La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Este o reteta de post, foarte usor de facut si extrordinar de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu prea am avut ce posta. Ieri am facut cascaval pane ... ca nu ma gandeam sa postez, si revin cu poze la ... la fel :) POFTA BUNA !!! Reusita e sigura ! ;) Il papati pe post de aperitiv, fel principal, desert :))) ... ce ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Gustare traditionala de iarna si post, zacusca  in intelesul sau etimologic slav, zakuska  este Aperitivul prin excelenta. Cu o baza formata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vin astazi cu o reteta de post , dar care, totdata merge foarte bine ca aperitiv la o masa festiva. Si fiindca ... in cuptor. Daca nu tineti post le puteti unge cu putin ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... dar la adevaratul subiect al postului asta, respectiv salata de pui ... buna de folosit ca si aperitiv, in barcute de ardei sau ... pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com