aperitive de lux frantuzesti
Pagina 4 din 5
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta, pana se obtine un aluat modelabil. apoi aluatul se acopera intr-o folie de plastic si se lasa 1 ora la rece. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea de pui dupa ce in prealabil a fost trecuta prin masina de tocat,se calesc impreuna, dupa care se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga la compozitie impreuna cu ouale, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente(pentru doua checuri) 300 gr salam 300 gr cascaval 3 ardei grasi 6 oua 1 praf copt 150 gr faina 1 legatura patrunjel Mod de preparare Se taie cubulete salamul si ardeii. Eu am folosit ardei verzi si rosii pentru a capata un aspect frumos al sectiunii checului Se rade cascavalul si se adauga ouale (Eu am pus opt oua fiindca erau cam mici, daca sunt mari sunt suficiente sase) Se amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza. Se tapeteaza doua tavi...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
aproximativ 1 kg si jumatate de cartofi, 5 oua, cascaval, branza telemea ..eu am folosit branza topita, 200 ml smantana, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, piper. Cartofii se fierb in coaja cu un praf de sare..se racesc, s ecurata de coaja si se feliaza. Ouale se fiert cu un pic de sare in apa in care fierbeti oualele, astfel se prevene iesirea albusului din ou in timpul fierberii, asta in caz ca se crapa coaja. Se unge cu unt un vas de yena, se pun in straturi cartofii taiati felii,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ingrediente: 8-9 ardei 500 gr ricotta 100 gr unt 2 linguri smantana 2 fire ceapa verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Omleta Parmentier Supa de ceapa Supa traditionala de iepure Pui in sos dijonez cu smantana Boeuf Bourguignon Piept de pui frantuzesc in sos de portocale si tarhon Ragout de porc
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 200 gr somon afumat 200 gr crema branza 1 castravete 1 ceapa rosie cateva fire marar 2-3 linguri zeama de lamaie caviar german sare de mare piper alb Mod de preparare Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. Taiem castravetele felii nu foarte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati de ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Este vara, atmosfera este de vis, iar atitudinea noasta in acest sezon este, clar, una glamour. Alegem vestimentatie viu colorata, accesorii pretentioase si vacante de cinci stele. Aceasta perioada glamour a vietii noastre nu poate sa nu fie completata de feluri de mancare sofisticate, alese, inedite. Pentru desertul unei seri de vara, alaturi de un pahar de sampanie fina si un barbat chipes, Eva.ro isi recomanda astazi un fel savuros: bomboane in doua culori. Nu sunt greu de pregatit, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In cele mai multe locuri si cele mai multe situatii, felul in caremananci iti descrie stilul. Cu alte cuvinte, probabil ca putini vor sta in preajma ta cand te vorvedea cum scapi legumele pe tine. Serveste-te din micul ghid al etichetei ce urmeaza si invata cum saeviti ambele situatii: cea umilitoare si drumul pana la curatatorie. Caviarul Daca acesta iti este servit intr-un bol, atunci serveste-te cu o lingurade caviar pe care ai sa o asezi in farfuria ta. Din celelelate boluriserveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara cartofiori deliciosi, avem nevoie de: Ingrediente: - 8-9 cartofi mari - 8 oua - 200 g cascaval - 400 g smantana - 150 ml lapte - 2 linguri faina - 2 linguri unt Cum preparam? Cartofii se pun la fiert in coaja, cu o lingura de sare, ca sa nu se sfarme. Mai fierbem si ouale, tot cu o lingura de sara, ca sa nu crape. In paralel, preparam sosul: se incing cele doua linguri de unt si se adauga faina. Apoi se ia de pe foc, se adauga smantana si laptele si se mai pune la fiert cam 5...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Reteta am luat-o din revista "Click!Pofta Buna"si e numai buna pentru a scapa de resturile din frigider Ingrediente 6 felii paine prajita 200 gr cascaval 200 gr piept pui afumat(sau orice altceva :sunca ,salam etc) 4 oua 100 ml lapte 50 gr unt topit 1 legatura ceapa verde marar si patrunjel sare si piper Mod de preparare Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.Se toaca marunt ceapa ,mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase Se bat bine ouale cu un praf de sare...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... gust. Se servesc reci ca aperitive si inlocuiesc ouale umplute. - 10 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente pentru omleta cu ardei: 6 oua 200 gr cascaval 2 ardei capia sare si piper pentru omleta cu verdeturi: 6 oua 200 gr telemea oi 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar sare si piper Mod de preparare Batem ouale si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt . Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa . Amestecam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Cornurile sunt deosebite,e greu sa te abtii sa nu le manaci pe toate odata;necesita insa ceva timp de lucru ,peste 3 ore .Din 200 gr faina ies 12 buc dar va recomand sincer portie dubla. 200 gr faina (160 gr superioara+40 gr inferioara) 20 gr ou 20 gr zahar 3 gr sare 10 gr unt 100 ml apa calduta 4 gr drojdie +100gr unt la temperatura camerei. 1. Amestecam drojdia cu apa calduta si lasam 10 min 2. Adaugam apoi la restul ingredientelor ,fara 100 gr de unt, si formam aluatul.(eu il fac la...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -l, taiati-l felii si serviti-l ca aperitiv, cu un sos vinegreta, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro