Cauta in 16.319 retete
... ii taiati bucatele. Mancarea de ardei copti cere putina ceapa tocata ... scade sosul.Adaugati mancarea de ardei peste pulpele deja facute.asati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... " si ideea acestei frittata cu ardei , care, cum spuneam, este un ... sau sunca presata - 100 gr ardei gras - 100 gr ciuperci - 1-2 fire ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , sa va pun reteta de ardei umpluti cu varza, una dintre ... experienta proprie, da? Ingrediente: - 3-4 kg ardei gras - 3 kg varza (2 verze mici ... apa si o indesam bine in ardei. Cladim ardeii (ideal ar fi ... incapa cat mai multi. Printre ardei punem fasii de hrean si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Vinetele se coc , se curata bine de coaja si cu un instrument nemetalic se toaca marunt. Se pun intr-un castron, se adauga ulei turnand in fir subtire in timp ce se freaca bine cu o lingura de lemn, invartind intr-un singur sens. Vinetele au capacitatea de a absorbi o cantitate mare de grasime, asa incat vor deveni cremoase. Dupa incorporarea uleiului se adauga ceapa tocata foarte fin, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.Merge de minune cu feliute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea, piperul negru, pasta de ardei grasi. Se amesteca totul. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se coc vinetele pe foc iute si se curata si se spala la fel de repede pentru a evita inegrirea vinetelor.Se toaca marunt si se face maioneza dintr-un galbenus fiert si un glabenus crud si o lingura de mustar si ulei.Se amesteca maioneza cu vinetele maruntite ,cu ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de ... (daca o tineti mai mult, se arde si devine amara).Se aseaza ... se rastoarne. Se strecoara printre ardei rosiile taiate felii si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toarna uleiul într-o tigaie mare si caleste usor usturoiul. Taie cuburi canea de pui, presara peste acestea sare si piper, apoi lasa-le pe foc pâna îsi schimba culoarea. Amesteca ardeii copti si ceapa apoi pune în tigaie pasta obtinuta si se lasa pe foc timp de un minut. Adauga carnea si rosiile tocate marunt. Apoi toarna supa si lasa la fiert pâna când carnea este bine patrunsa. La sfârsit, se pun câteva frunze de patrunjel deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Iata un aperitiv usor de preparat si scazut in calorii. Nu ai nevoie decat de cateva vinete, branza, marar, ulei de masline si usturoi. Ingredinte 3 vinete mijlocii 300 grame cascaval sau branza feta ... Mod de preparare Se spala vinetele, se taie in fasii pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau etimologic slav, zakuska  este Aperitivul prin excelenta. Cu o baza formata ... se nuanteaza cu adaosuri de vinete (probabil cel mai popular sortiment ... privinta gustului  o zacusca proaspata de vinete. [readalso] Vezi si reteta de ... Ingrediente: 1,6 kg vinete (medii sau mici) 1,4 kg gogosari sau ardei kapia ... ceapa in cuptor.[/tip] Coaceti vinetele si gogosarii (sau...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am taiat pieptul de pui in bucati potrivite, pe care le-am presarat pe ambele parti cu sare, piper si le-am lasat intr-un vas in frigider aproximativ 30 de minute pentru a se patrunde cu aromele. Dupa aceea am pus bucatile de piept la rumenit in putin ulei, pana au prins o culoare aurie. Cand au fost gata, le-am scos pe un servetel de hartie pentru a se scurge de ulei. Intre timp, am tocat ceapa marunt, si am pus-o la calit , doua linguri de ulei, sarea si piperul. Cand ceapa a devenit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce s-a încins uleiul în tigaie se pune coriandrul si cimbrul, dupa care se caleste ceapa si ciupercile. Dupa ce s-a racit putin amestecul cu ciuperci, se adauga orezul, condimentele, verdeata si la final oul care sa lege compozitia. Se umplu ardeii cu acest amestec, se aranjeaza într-un vas pentru cuptor, se toarna apa cât sa-i acopere pe sfert si se pune deasupra folie de aluminiu, întepata cu furculita ca sa iasa din aburi. Se lasa aproximativ 45 de minute la cuptor, iar ultimele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga vanata si morcovii si se calesc 5 minute, amestecand des. Se adauga restul ingredientelor si se gateste la foc mediu-mic, cu capacul pus, timp de 5 minute, amestecand des. Legumele trebuie sa se inmoaie dar sa nu devina prea moi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile si se calesc putin in ulei, apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ulei cepele taiate solzisori cu ardeii taiati marunt, la final se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele.Se calesc bine pana scade putin zeama care o lasa, dar totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro