anna olson chocolate angel cake
Pagina 4 din 5
Tortul este imbracat in frisca. Cele doua inimioare sunt din jeleu rosu (se gaseste la pliculet -Dr. Otker). Am preparat jeleul dupa instructiunile de pe plic si l-am turnat intr-o forma(doua inimioare unite), pe care in prealabil am uns-o cu ulei. Cand s-a intarit jeleul, am pus inimioarele pe tort, apoi am colorat putina frisca(as fi vrut sa obtin culoarea rosie , dar avand doar colorant lichid la vremea aceea, a iesit roz...) si am facut broderia pe tort.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: Blat: 175 gr faina alba 1/2 plic praf de copt (4g) 1 lingurite rase bicarbonat de sodiu 1 lingurite rase scortisoara macinata 1 vf cutit sare 3 oua 125 gr zahar 1 plic zahar vanilat 75 ml lapte batut 100 ml ulei 250 gr morcovi rasi pe razatoarea fina 80 gr nuca maruntita cu cutitul 50 gr merisoare confiate Crema: 250g branza de vaci 75g unt 75g zahar pudra 1/2 zeama si coaja de la o lamaie 30g ciocolata alba Se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea. ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Varianta fara unt, portii pt 4 ps 340 gr ciocolata neagra 70'80% 120 gr zahar pudra cernut 60 gr faina cernuta 8 oua, 4 intregi si 4 galbenusuri 1 lgt coniac alexandrion Punem intr-un vas mare cele 4 oua si 4 galbenusuri si le lasam sa ajunga la temperatura camerei. Cantarim 120 gr zahar pudra dupa care il cernem peste oua. Batem cu telul pana incorporam zaharul dar nu foarte mult. Ciocolata se desface cubulete si se da 1 min la microunde. Scoatem vasul, amestecam in ea de jos in sus dupa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
o a doua camasa de ciocolata sau de piele as putea spune ca i se mai spune piele de ciocolata,am fost incantata sa onorez aceasta comanda. am avut putin de furca cu gulerul dar in rest imi place cum a iesit,cum zicea o prietena e calcata si apretata frumos. bineinteles ca trebuia sa fie si eticheta cu firma si cravata cu servetul la buzunar,nu stiu cum i se spune. interiorul a fost blat maro,spuma de ciocolata alba si spuma de zmeura imbracat in exterior in pasta de lapte praf. inca odata...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Cand eram mica, ai mei parinti imi dadeau ciocolata cu taraita. Era unul dintre motivele pentru care (credeam eu ca) nu-mi placea de ei deloc si vroiam sa ajung mai repede om mare, sa imi procur singura ciocolata si sa o mananc in cantitatile impuse de mine. Nu-mi aduc aminte cati ani aveam cand am primit o ciocolata in dar si am mancat-o pe toata odata. In ciuda lui taica-miu, ca el insista ca nu se poate sa fac asta, ca mi-ar cauza teribil. Muscam din ea ostentativ si-i spuneam cu...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Este ca-i dragut? Mie mi-a placut de cum l-am vazut pe internet. Nu-i o noutate si nici inventia mea, dar m-am gandit ca poate o sa va placa si voua si o sa va intereseze. E pentru a doua oara cand fac tort Curcubeu. Prima oara, acum aproape un an, am folosit colorant gel de la Wilton care nu mi-a placut deloc cum a colorat blaturile. Au iesit foarte pale, iar rosul era mai mult roz. Cam asa a aratat tortul (la exterior, pentru ca interiorul nu a putut fi fotografiat) Anul acesta am cumparat...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Voi ce mai mancati la micul dejun? Acum ca sunt in vacanta si ma trezesc putin mai mult spre pranz, pentru mine micul dejun e cat se poate de frugal. Prefer sa fac ceva dulce (asa il pacalesc si pe fimiu sa nu-si mai puna cereale din alea pline de E-uri si zahar in lapte) si sa-l mananc alaturi de cafeaua neindulcita. Saptamana aceasta a fost randul unor biscuiti cu multa ciocolata amaruie si doua tipuri de alune. Eu am lasat ceva mai mult biscuitii in cuptor, asa ca au iesit putin mai tari,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ingrediente pentru 4 portii: unt, zahar pentru ungerea formelor 20 gr unt moale la temperatura camerei 20 gr faina 125 ml lapte 1 ciocolata neagra (80% cacao) 2 galbenusuri 1 lingurita esenta de vanilie Dr. Oetker 2 lingurite esenta de rom Dr. Oetker 60 gr zahar 3 albusuri inghetata Ungem formele cu unt si zahar Intr-un bol amestecam faina cu untul Daca este nevoie - se mai adauga faina (maiaua nu trebuie sa se lipeasca de bol ) Se incalzeste laptele --> cand incepe laptele sa fiarba adaugam...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Cautam zilele trecute o reteta de biscuiti cu cacao, mai altfel. Niste biscuiti care se pot umple cu crema, daca ni se face pofta de extravagante rapid de realizat si ce surpriza superba am gasit in biscuiteii de azi (taina: sunt la un pas de o alta reteta super simpatica, stay tuned :) ) Reteta este adaptata dupa joy of baking Ingrediente: 130 g faina+ 50g cacao neindulcita+ 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu+ 1/4 lingurita sare+ 90g unt+ 140g zahar brun+ 50g zahar tos (erau 100g in...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Simt nevoia sa va marturisesc ca ma simt putin vinovata fata de voi, cititorii mei fideli, ca v-am neglijat in ultimul an si am postat retete atat de rar. Pe de alta parte insa vreau sa va multumesc, pentru ca datorita voua, cei care prin comentariile lasate ati apreciat in mod special retetele mele festive, am reusit sa-mi canalizez priceperea catre un proiect de suflet despre care
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
tort ghiveci cu flori cineva cauta disperat flori in oras ca era ziua de nastere a sefei si nicaieri nu gasea ceva frumos decat ceva "ramolite"sau nu prea proaspete,si intalnindu-ma pe mine,stiind ca fac torturi m-a intrebat: n-ai putea sa faci cumva un tort ghiveci de flori de primavara?? bucurie mare pe mine ca de multa vreme am asteptat sa fac un ghiveci cu flori,doar ca era urgent asa ca nu prea am avut timp de migala,dar daca tot a fost ambalat in celofan,ca trebuia sa arate ca si cum...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Cupcakes umplute cu dulce de leche si ciocolata (Cupcakes filled with dulce de leche and...
Adauga la favorite
Scroll down for English recipe Mai stiti cand va spuneam ca am o juma' de tona de dulce de leche? N-am terminat-o inca. Prin urmare, nu m-am putut abtine sa n-o folosesc si la preferatele mele cupcakes. Ce va arat azi e deja a treia tura, pe primele doua nu am mai avut timp sa le pozez ca au disparut rapid. Am pus si niste ciocolata, asa ca toata lumea sa fie multumita. Si pentru ca aceste bunatati pot fi foarte bine servite la masa de Craciun, eu zic ca sunt foarte potrivite si pentru ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ingrediente: 160 gr.ciocolata amaruie 75 gr.unt 70 gr.zahar pudra 2 galbenusuri 2 oua 30 gr.faina esenta de vanilie un praf de sare unt pentru uns formele Mod de preparare: Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Adaugam zaharul amestecam...adaugam si ouale intregi + galbenusurile,esenta,sarea si amestecam. La final adaugam faina si omogenizam totul foarte bine. Ungem formele cu unt si turnam compozitia. Introducem formele in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10 minute la...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
O prajitura a carei denumire eu as traduce-o, intr-o fraza..." Sa te topesti mancand ciocolata pana uiti de tine"...o prajitura sofisticata, care te face sa iubesti ciocolata pe data de la prima bucatica...si sa ramai indragostit pentru toata viata! Aceasta reteta deosebita am gasit-o pe blogul unor oameni deosebiti pe care ii admir si cu care ma mandresc! Sunt romani care au transformat bucataria in arta si care pun suflet romanesc in tot ceea ce creeaza...va invit pe voi cei ce nu-i ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Imi pare rau, dar azi n-am cuvintele la mine :) Prin urmare, aveti aici doar reteta. Hugs. Ingrediente pentru 24 bucati: 300 g unt moale, taiat cubulete 200 g zahar 5 oua 500 g faina 150 ml lapte 2 lingurite praf de ceai verde matcha 2 lingurite praf de copt semintele de la 2 batoane de vanilie 200 g ciocolata cu minim 55% cacao, taiata marunt Pentru crema 300 g mascarpone 3 linguri zahar pudra 1 - 2 lingurite praf de ceai verde matcha Mod de pregatire: Amesteca faina, ceaiul matcha si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Pentru ca azi e vineri, ma gandesc ca poate pentru weekend vreti sa faceti un parfait simplu si bun. Rapid nu prea e, ca tot trebuie sa asteptati cateva ore pana sa se congeleze. Acum, nu stiu daca asta e reteta de parfait, dar consistenta mi-a adus aminte de zilele copilariei de mult trecute, ca nu stiu daca mai e cineva sa-si aduca aminte cand ma duceam la ghereta de inghetata si cumparam dreptunghiurile de parfait invelite in staniol: de fistic, de cacao sau de vanilie. Si erau asa de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Acesta a fost tortul pentru ziua de nume a nepotului meu Florin.Si fiindca ii plac foarte mult dragonii a trebuit sa existe unul pe tort.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
un tort in forma de roata care l-am facut recent pentru un posesor BMW. simplu de facut avand in vedere ca majoritatea torturilor le facem in forma rotunda,doar design-ul ceva mai diferit. a fost din blat simplu cu spuma de ciocolata si visine si spuma de visine si insiropat cu sucul de la visine,imbracat in pasta de zahar.
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Aceasta prajitura am facut-o la un curs de gatit ,ABC Cooking Studio din Japonia. Ingrediente : 85 gr ciocolata cu lapte 65 gr unt (topit) 25 gr cacao 1 lingurita faina 2 oua 80 gr zahar zahar pudra Amestecam faina cu cacao. Topim untul si ciocolata si apoi le amestecam. La 2 adaugam 1 amestecand continuu. Separam albusul de galbenus. Mixam albusul cu jumatate din cantitatea de zahar (40 gr)pana se face ca o bezea. 6.Amestecam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar (40 gr)pana ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
Ca sa ma revansez pentru lipsa mea indelungata, va indulcesc cu niste biscuiti minunati! De cand am descoperit reteta la Ama i-am facut aproape saptamanal. Sunt asa buni la cafeluta! INGREDIENTE: 100 gr ciocolata 300 gr faina 100 gr unt 100 gr zahar 1 ou 1 lingura lapte 1 lingurita praf de copt 1 lingura cacao PREPARARE: Ciocolata o radem sau o taiem marunt (de preferat). Mixam untul cu zahar, incorporam oul si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Adaugam faina treptat (amestecata cu...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com