urzici
Pagina 4 din 4
Te-ar mai putea interesa:
urzici mestecate, ciorba de urzici, bors de fasole si urzici, urzici scazute, mancare de urzici, urzici malai, urzici smantana, urzici cu leurda si cartofi, urzici oua smantana, piure de urzici
... . Legumele frunzoase ca: spanacul, salata, urzicile, care scad mult (eliminind apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bine ati venit pe site-ul Retete Bune Com. Fie ca sunteti in cautarea unei retete speciale, ori doriti doar sa mai schimbati meniul, pe site-ul nostru veti gasi cele mai bine retete culinare romanesti. De la aperitive si pana la cele mai fine deserturi si bauturi, va oferim o larga varietate de retete traditionale romanesti, o adevarata carte de bucate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , consumindu-se primavara ca si urzicile. Devine repede fibros (lemnos) si ... . Se spala bine ca si urzicile, iar manunchiurile se taie in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piure de spanac sau de urzici, cu sos de macris, iar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 kg spanac, 4 cescute orez, 4-5 cepe, 6-7 linguri ulei, sare, putin piper Mod de preparare: Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa ceapa, se adauga orezul si se inabusa putin, se adauga spanacul si se fierbe cu apa in care a fost oparit socotind cantitatea de orez Se serveste rece. In acelasi fel se procedeaza si cu pilaful de stevie, de loboda si urzici.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , spanacul se poate inlocui cu urzici, loboda, dovlecei cubulete, fasole verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , consumindu-se primavara ca si urzicile. Devine repede fibros (lemnos) si ... . Se spala bine ca si urzicile, iar manunchiurile se taie in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pt a ramane alba -spanacul, stevia, urzicile se pun la fiert in ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , cu piure de spanac sau urzici, cu salata de cartofi sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cu piure de spanac sau urzici, cu salata de cartofi sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro