Cauta in 21.294 retete
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ... cu apa rece si adauga în tocana. Acopera oala cu un capac ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din ... am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin. Nu-i asa ca ... de vin, si toata lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin Ingrediente pentru 4 portii: 3oo g carne de vita ... de rozmarin cateva frunze de salvie sare, piper Mod de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... pe un platou iar in mijloc adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit si cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
700 g carne vita 2 cepe, 400 g cartofi fainosi, Mod de preparare: Carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o inventie de moment, am numit-o tocanita pentru ca asa pare. Vara ... proaspete si ceapa. Carnea de vita am fiert-o in prealabil apoi ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... sau supele din coada de vita au o istorie indelungata pe continentul ...  din coada taurilor ucisi in corida. Tocana andaluza din coada de vita se gateste ... : aproximativ 4 ore Ingrediente: 1 coada de vita (aproximativ 1,5-1,6 kilograme) 4 morcovi 1/2 radacina de ... 4 rosii mari 1 litru supa de vita 500 ml vin rosu, sec ... cuburi mari. Desfaceti coada de vita. Cautati cu degetul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bamboe rendang este o tocana (sau un curry) inedita pentru gusturile europenilor ... rabdare pentru a obtine o carne de vita bine patrunsa de caldura si ... Ingrediente: 1 kilogram de carne de vita slaba 6 ardei iuti, mici si ... de ingrediente. Adaugati carnea de vita si rumeniti-o la foc iute ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr. carne de vita, 2 cepe, 2 catei de usturoi, o lingura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Guinness. Am ales sa fac o tocana groasa, cu legume delicioase. Si ... -a facut pofta de coada de vita, asta am folosit. Poate nu ... . E buna in ciorba, dar si tocana primeste un gust deosebit de ... oase cu maduva si carnita. Tocana asta se face simplu, dar ... vedem reteta. Si La Multi Ani, Irlanda! Tocana din coada de vita cu bere Guinness ... ulei se auresc bucatile de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... al Frantei vine aceasta tocana de vita fiarta indelung, cu ceapa ... satios. Exact asa este aceasta tocana densa si cu personalitate puternica, in care carnea de vita se fragezeste lent in vinul ... Ingrediente: 1,5 kilograme de carne de vita (pulpa, gat, etc) 1 lingura zdravana ... grade Celsius. Taiati carnea de vita cubulete cu latura de aproximativ ... piper proaspat macinat....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... buna reteta de mancarica de vita cu sos rosu, este conbinatia ideala dintre capia, vita, paprika, si un vin bun gen Budureasca ... carne 500 gr carne de vita frageda dar cu grasime 2-3 cepe ... carnea si punem capac. Verificam vita si dupa ce au fiert ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Am facut si acest pas - tocanita de cartofi - si nu a fost ... medii - 300 gr carne de vita - 1 ceapa - 1 ardei rosu - 1 morcov - sos ... cartofii si carnea...se acopera tocanita si se lasa sa fiarba ... adauga vegeta, se gusta apoi tocanita de sare... - Se stinge focul ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
1 kg carne, 4-5 cepe, 2 linguri untura, 1 lingura bulion sau 4-5 rosii, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea in bucati mai mici, se prajeste putin in untura, se adauga ceapa taiata pestisori, se lasa sa se prajeasca putin, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Din cind in cind se mai adauga putina apa, procedind astfel pana cind carnea este fiarta. Se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in bucati mici, sarea si putin piper. Se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 870 retete pana acum O minunatie, vita este carnea cea mai bjna ... de preparare : 800 g carne de vita vrabioara sau antricot ceapa rosie ... cea mai frageda de la vita. Taiem carnea cubulete potrivite si ... ft buna aceea de a vongela vita, astfel se mai fragezeste. O alta idee de a face o mancarica de vita frageda este aceea de a folosi ... si bulion. Cum se gateste vita : Carnea...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
700 gr cubulete manzat 3-4 rosii bine coapte Usturoi Ceapa rosie Capia Telina Morcov 250 ml vin rosu sec Boia Piper Curry Curcuma Garam masala Raz el hanout 1 cuisoare 1 floare de scortisoara Seminte de chimen Chimen macunat Coriandru Foi de dafin Patrunjel verde Se presara condimente peste carne, usturoiul cu tot cu foaie, foi de dafin rupte, coriandru zdrobit si ulei de masline. Masam bine carnea si dam la rece pt 3 ore dupa care punem vinul peste sa o acopere in totalitate si o lasam asa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Începe prin a da morcovul si ceapa pe razatoare si pune-le la fiert. Dupa ce apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa-le în continuare pe foc. Nu uita de lingura de orez! Unele persoane pun orezul în compozitia perisoarelor, altele în zeama. În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt, ceapa deasemenea, dupa care sunt amestecate foarte bine. Se adauga sare, piper si cele doua oua pâna devine un amestec omogen....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper ... doua farfurii, taie friptura de vita în fâsii subtiri, asaza deasupra frunzelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro