Cauta in 21.294 retete
... Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin ... condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din marinata, se ... în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si deasupra sosul ... rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele ... geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... " reteta din carti de bucate :)) Tocanita rustica este inventia mea pt ... un clocot, pentru a se aromatiza. Tocanita se condimenteaza cu sare si ... rezultat foarte bun! Puteti servi tocanita langa mamaliguta , macaroane sau pur ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Deasupra se asaza bucata de carne, asezonata cu sare si piper. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 250 de grade Celsius si se lasa pentru aproximativ 35 de minute, dupa care se va opri focul si se va lasa în cuptor pentru înca 2 ore – 2 ore si jumatate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bati ouale, adaugi zaharul si bati pana devine spuma. Adaugi treptat uleiul, laptele, faina, praful de copt si un praf de sare. Framanti bine si lasi aluatul deoparte . Dovleacul se da pe razatoare , amestecam cu zaharul dupa gust si punem si miezul de nuca . ( dupa preferinte putem pune si scortioara ) . Tava in care punem placinta o ungem cu ulei . Foile le intindem subtire si adaugam compozitia dupa care le rulam si repetam procedeul .
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 bucati pulpa de vita, piper, o ceapa , ulei, masline umplute, sare Mod de preparare: Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in ulei (de masline). Ceapa se taie joulien; se scoate carnea din tigaie si se caleste ceapa cu maslinele umplute, timp de citeva minute. Se sareaza si se serveste cu carnea.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba vita, 4 morcovi, 3 radacini patrunjel, 2 cepe, o telina, taitei sau galuste de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. piept de vita, 2 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin. Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mica smantana, 7-8 legaturi frunze de vita Mod de preparare: Fulgii sau ... oparesc foarte usor foile de vita. In compozitia racita se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ,1 lingurita faina, 1/2 l bors, foi de vita, stevie sau spanac Mod de preparare: Foile de vita, spanac sau stevie se oparesc in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Peste carnea taiata fasii se adauga unt si usturoi, se ruleaza si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Se unge tava cu ulei si se introduce la cuptor cca. 60 minute la foc moderat. Legumele se pun la calit si se lasa cca.30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro