Cauta in 21.294 retete
... , ca sa arate ca in poza! Ingrediente : 1 kg faina, 100 ml ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , prezentabile si incantatoare.Click pe poze pentru varianta maritaVa invitam la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cantuccini este numele biscuitilor toscani, tari si aromati, uscati si parfumati. Principala caracteristica a acestor biscuiti, care se transforma in pesmeti ce pot fi pastrati timp indelungat, este lipsa untului  si de altfel a oricaror grasimi  din compozitia lor, aspect care le impinge termenul de garantie dincolo de intelegerea noastra. Migdalele sunt cele mai potrivite adaosuri in coca acestor biscuiti, dar completarile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia. Portii : 35-40...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Vita Stroganoff (sau Stroganov, in originalul rusesc) a aparut la mijlocul secolului XIX intr-o Rusie aflata in perioada sa de maxima efervescenta culturala si culinara, intr-o continua competitie cu ceea ce se intampla, in aceleasi domenii, in Franta. Exista destule ambiguitati atat in privinta retetei originale cat si a numelui sau atribuit familei Stroganov (Stroganoff in franceza) , mai exact lui Alexander Grigorievich Stroganov, sau contelui Pavel Stroganov. Cert este ca reteta de Vita...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mancare zdravana si satioasa, ce concentreaza in ea toate aromele dragi mexicanilor, chili con carne este fasolea cu carne, dar mai ales cu ardei iute, a Mexicului, fierbinte si apriga ca el. Specifice acestui fel de mancare, in care carnea  ingredientul principal  fierbe pana se transforma intr-o pasta iute, sunt boabele de fasole rosie si chimionul. Nu chimen  nu confundati si nu inlocuiti. Mexicul cunoaste doua tipuri de chili con carne , unul popular, gatit cu carne tocata si altul,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O budinca de cartofi gratinati, densa si gustoasa, care se topeste in gura; cartofii Dauphinoises sunt o reteta clasica a bucatariei franceze. Reteta originala este inca disputata intre marii bucatari francezi. Cu sau fara ou, cu sau fara usturoi, cu sau fara cimbru. Cu sau fara, cartofii Dauphinoises (Gratin Dauphinois) raman o delicatesa care se cere a fi incercata. Este foarte importanta alegerea cartofilor  sa fie nu foarte tari. Video-reteta de mai jos este una din multele variante in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Unul dintre cele mai aromate curry-uri indiene, Saag Gosht, este un amestec echilibrat de carne si legume, mediu picant. Simplu de facut si intr-o bucatarie romaneasca, acest curry va va da satisfactia unei mancaruri autentic indiene, gatita in bucataria dumneavoastra. Incercati-l alaturi de un orez basmati sau de orez salbatic. Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora si 40 de minute Ingrediente: 600 grame carne slaba de miel, fara os 300 grame frunze de spanac, proaspat sau congelat (nu tocat!) 2...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Origine: Cunoscut si sub numele de chardamom sau hell (in tarile arabe), este originar din sudul Indiei, Ceylon si Malaysia (Malaezia). In prezent se cultiva in India, pe scara larga, si in Guatemala. Prezentare: Cardamomul este o planta inalta (de pana la 1,5 metri), perena, asemanatoare ca forma cu trestia europeana. Din florile sale de culoare galbena ies fructe mici si verzi, in forma de pastaie fibroasa, care se coc in cel de-al treilea an de viata. Fructele se culeg la maturitate dar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Petrin, dar nu am facut pozele. Si in plus, imi place ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Gustare rece, de vara, vitello tonnato  vedeta a antipasti italiene  are toate caracteristicile unei delicatese gata sa fie expusa in vitrina. Felii se rasol rece de vita servit cu o maioneza cu suflet de ton si decorata cu castraveciori murati sau capere. Carnea de vita se fierbe de regula, insa nici un rest de friptura nu este de refuzat pentru aceasta reteta. Portii: 6-8 Timp de preparare: 2 ore Ingrediente: 2 kilograme carne de vita fara grasime (preferabil o parte care se poate felia...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Voi deschide mai multe posturi , despre secretele si cunostintele ( cele mai simple ), care va vor ajuta sa primiti rezultate bune in FOTOGRAFIA CULINARA. Aceste posturi vor fi pentru amatorii de a prepara retete si care doresc sa se impartaseasca si sa expuna POZE CULINARE REUSITE pe blogul sau saitul sau. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Nu pot decat sa ma bucur si sa felicit aparitia site-ului Retete cu poze , marca CevaBun.Ro . Aruncati un ochi pentru ca nu veti regreta, pozele sunt una si una!
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Aici era relax-area :) Marea...calma: ... cu valuri: Pontonul: ...unde erau fotolii-para, ca sa te bucri de briza ... ...tot de pe el puteai intra in apa, pe niste scari: ...de sus de la tobogan: Inca una de la balcon... de unde cred ca am facut sute de poze :)) Balconul: Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Ioan (il veti vedea in poze), care la doar 3 luni se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... putinta. Dar sunt convinsa ca pozele spun mult mai mult decat ... va prezint prima tura de poze, urmand sa mai completez galeria ... , in functie de cum primesc pozele si de la ceilalti fotografi ... . LE - Am adaugat in galerie si pozele facute de Mihai Albu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucatareste de zor insusindu-si pozele altora Iata aici cateva exemple: Aici poza furata de la reteta Mayei : http://caietul-cu-retete ... Reteta originala o gasiti aici Aici pozele furate de la reteta mea ... . Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retete furata de pe ... Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retet furata de la ... .Reteta originala o gasiti aici Aici...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
A fost o zi extraordinara azi! Multumesc tuturor celor care au participat si celor care au ajutat la organizarea lui. Lactitalia ne-a asigurat deliciosul mascarpone, domnul Kiss a facut niste sculpturi extraordinare in fructe, echipa de la Creative Circle au facut o treaba grozava cu afisul si foile de prezentare si retete si River Deck care ne-au fost gazda primitoare. Impreuna cu Camelia am pus la punct fiecare detaliu al evenimentului, ne-am stresat pentru fructe si ne-am nenorocit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com