Cauta in 123.152 retete
Italienii au obiceiul de a savura aceasta prajitura alaturi de un pahar de vin rosu, dulce. Te invit sa le urmezi exemplul. Ingrediente si cantitati: 2 oua 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu unt topit 1/4 ceasca de ulei de masline 1/3 ceasca de lapte 1/2 lingurita cu esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 3/4 lingurita cu praf de copt un praf de sare 2 linguri cu coaja rasa de lamaie 2 linguri cu coaja rasa de portocala 300 g boabe de strugure negru Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Este randul strugurilor albi si negri, dar si al perelor sa ... g boabe de struguri albi si negri; 2 pere; 200 g branza de capra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g branza Feta 50 g de masline negre Sosul : patrunjel verde 2 linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pentru ornare: ridichi rosii; masline negre si verzi; rosii cireasa. Mod ... pe platouri, impreuna cu masline negre si verzi, ridichi si rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 ardei gras verde; 100 g masline negre. Sosul: 4 linguri ulei; 2 linguri zeama ... omogenizare. 6. Deasupra se adauga maslinele negre si se presara restul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faramitata; 1/2 cana jumatati de masline negre fara samburi; frunzele de la ... rosu, branza feta faramitata, maslinele negre, ceapa cu zeama de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pepene galben taiat sau cirese negre, fara samburi si taiate in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ceapa verde; 100 g masline negre; 1 lingura capere; 2 lingurite mustar cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decojite, din conserva; 50 g masline negre nesarate; 1 lingura bulion; 200 g macaroni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si taiat cuburi; 5 masline mari negre, uscate si taiate in felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Maslinele negre se spala, se scurg si apoi se cresteaza cu ... sa se raceasca. Pe maslinele negre nu se pune suc de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 2 cepe 2 kg scoici negre cu cochilie 100 g unt 400 ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pregatim painea, decupam cu forme de fursecuri miezul, apoi le bagam la cuptor pana se usuca usor. Le ungem cu unt, peste care vom pune icre negre, rosii si somonul afumat.( untul le ia din sare, pentru ca sunt cam sarate) Le asezam frumos pe un platou si servim.( mie sincer nu mi-au placut :D)
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pana la terminarea compozitiei Bilute negre: 1. zaharul, cacaoa, apa si untul ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de limetta 1 para 250 g coacaze negre 80 g musli cu miere 150 ... grija sa scoateti samburii. Coacazele negre se amesteca cu bucatile de ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Pasul 1: Am curatat si taiat cartofii felii (sa fiarba mai repejor) si i-am pus la fiert cu putina sare si ulei de masline. Am incalzit cuptorul la cea mai mare temperatura. Am spalat pastravul si l-am uscat cu servet de hartie. Am taiat cimbrul cat de fin am putut si l-am amestecat intr-un castronel cu ulei de masline si o lingurita de sare de mare si piper macinat. Am uns pastravul in interior cu o parte din amestec, iar cu restul l-am uns si la exterior. Am pus si in interiorul pestelui...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Ceapa se toaca marunt. Scoicile se curata de impuritatile din mare (nisip, alge), de mustata care se trage jos dintr-o bucata si pana la intrebuintare se tin sub un servet umed la frigider. Intr-o tigaie mare se topeste untul, se caleste ceapa la foc moderat, amestecand continuu. Se adauga scoicile, vinul, foaia de dafin, cimbrul si se acopera tigaia. Pe foc mare se fierb 2-3 minute pana se deschid toate cochiliile. Intre timp, tigaia se scutura de cateva ori. Cochiliile...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... spuma de capsuni si coacaze negre, iar deasupra ornam dupa preferinta ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spalam ciresele in cateva ape, le rupem coditele si le scoatem samburii, punem 250 g zahar peste ele, apoi le lasam peste noapte la frigider. Dupa cele 24 de ore punem ciresele intr-un tifon steril si stoarcem cat putem de bine. Punem apa si restul de zahar la fiert, cand s-a topit zaharul adaugam si sucul de la cirese, si zaharul vanilat si lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase, facem testul cu picatura, daca sta margeluta, il luam de pe foc, daca curge, mai lasam sa fiarba si repetam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
2 ridichi negre, 50 g masline, 1 lingura de otet, sare, 2 linguri untdelemn Mod de preparare: Se curata de coaja ridichile si se rad. Se sareaza si se lasa 30 minute. Se storc si se amesteca cu untdelemn si putin otet. Se garnisesc cu masline spalate, desarate si fara simburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com