Cauta in 21.294 retete
O alta varianta, o alta prajitura. Incearca aceasta reteta ca sa vezi diferenta. Reteta de negresa are zeci de variante, dar despre acesta se spune ca este una din cele clasice. Ingredientele sunt pentru o tava medie. Ingrediente: 200 grame cicolata, 125 grame unt (nu este recomandat sa-l inlocuiesti cu margarina), 200 grame zahar pudra, doua linguri de faina, o lingura de zahat tos, 200 grame nuca, patru oua, arome (coaja de lamaie sau de portocala, vanilie). Preparare: Pune untul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara salata de vinete si la sfarsit se adauga 100 g icre negre si ceapa taiata marunt, dupa gust. Se serveste cu paine prajita. - 1 vanata, 100 g icre negre, 1 ceapa, ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prajiti feliile de paine, presarati-le cu sare si piper dupa gust, apoi parfumati-le cu usturoi. Presarati parmezan ras si turnati apoi abundent din uleiul cu trufe albe sau negre. - 8 felii paine, usturoi, sare, piper, parmezan ras, ulei cu trufe albe sau negre. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se varsa ulei de trufe negre. - 1 felie carne de vita, faina ... alb, 1 lingura ulei de trufe negre. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... altora... Am gasit trufe...trufe negre proaspete, cu miros de mucegai ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie. - 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ingredientele nordului (somonul si icrele negre) se intalnesc cu mai exoticele ... (bine copt) 10 lingurite icre negre (caviar) 4 linguri de maioneza 1 lingurita ... , cu un top de icre negre, decorat cu felii de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Untul moale se mixeaza pana devine cremos. Adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam. Se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si cacaua. Se omogenizeaza. Se pune compozitia in forma cu inimioare si se coace 15 minute. Se scot cupcakes din forma si se lasa sa se raceasca. Se pot servi simple, sau cu bombonele de ciocolata, cu frisca sau spuma pentru deserturi. Oricum ar fi, sunt delicioase! Eu am ornat cateva cu glazura alba, un pic de frisca, stafide si bombonele de ciocolata....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verze acre -200g masline negre -1,2kg scarita (a mea s-a nimerit cu putine ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Cea mai populara prajitura a Statelor Unite, negresa (brownie) este un etalon al gospodinei americane, care trebuie sa cunoasca macar o reteta pentru a aspira la acest statut. Incepand din secolul XIX, cand a devenit Prajitura homemade a Statelor Unite, negresa a cunoscut multiple forme si ingrediente, de la mixuri cu dovleac, sfecla sau fasole neagra si pana la antagonica negresa alba alintata blondie. Insa, desigur, negresa neagra, cu ciocolata, a ramas de baza. Glazura din dulce de leche...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - 1 portie maioneza din lapte - icre negre pentru ornat Se prepara incredibil ... (sau cea clasica) si icre negre. Rapid, asa-i?! :P ...si gustos tare ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Made by Liana Prietenul meu, Sabin, a mancat o felie din Tortul cu trandafiri de ciocolata pe care mi l-am facut de ziua mea, anul trecut. Si m-a sunat sa-mi spuna ca vrea si el la fel, dar...doua torturi pentru sotia lui, ca urma ziua ei de nastere. Unul sa-l duca la serviciu, sa-l imparta cu colegii si unul pentru acasa, sa-l imparta cu familia. Ambele facute la o saptamnana distanta. Am fost de-acord si iata tortul aniversar al Simonei pe care l-a impartit cu colegii de munca. Ingrediente...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Încinge cuptorul la 180°C. Într-o cratita mica, toarna apa cât sa umpli o treime din ea. Da apa în clocot, apoi pune cratita deoparte. Pune ciocolata maruntita într-un bol care sa încapa în cratita, sprijinindu-se pe marginile ei si neatingând apa (bain-marie). Asaza-l astfel si lasa ciocolata sa se topeasca încet timp de câteva minute, amestecând din când în când pentru ca topirea sa fie uniforma. Scoate bolul din cratita si lasa-l sa se raceasca putin. 2. Între timp,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un loc racoros.Coacazele negre contin o mai mare cantitate de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zmeura se pune in borcan, apoi se zdrobeste cu mina; se poate pune si apa, daca se prefera o cantitate mai mare de suc. Coacazele (boabele) spalate de praf, se desprind de pe ciorchini, se pun in borcan, apoi se zdrobesc bine cu mina.La 1 kg coacaze, se pun si 1/2 - 2 l apa, ca sa se dilueze sucul gros.Borcanul se acopera cu tifon, lasind sucul sa fermenteze 48 ore. Dupa aceea, se stoarce prin tifon dublu (udat cu apa bine si stors) sau prin masina de suc.Prin tifon se stoarce, cum s-a aratat...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce au fost spalate, fructele mari se curata de codite si de simburi cu un cleste special sau cu o sirma inoxidabila, indoita ca un ac de par, iar cele mici (cirese amare) cu o scobitoare. Pe masura ce se curata, se pun intr-o cratita smaltuita de 3-4 l, ca sa nu se piarda sucul din ele.Dupa eliminarea simburilor va ramine cca 1 kg. Peste ele se presara zaharul tos, se adauga zeama de lamiie sau glucoza, 2-3 cm dintr-un baton de vanilie si se amesteca usor, prin rasturnare, cu lingura.Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro