Cauta in 21.294 retete
Trei preparate delicioase, cu ingrediente de vara. Totul gata in cateva minute, fara a fi nevoie sa folosesti aragazul. Ai nevoie de cateva rosii, avocado, ceapa verde, busuioc, usturoi, ulei de masline, iar pentru desert niste branza proaspata, fructe de padure, caise si biscuiti. Iata trei retete delicioase, pe care le poti prepara foarte rapid, fara sa apelezi la aragaz. Supa de rosii naturala Tartar de rosii si avocado Fructe cu spuma de branza
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Acopera o tava întinsa cu hârtie de copt, unsa cu putin ulei. Pune pieptul de pui pe tava. Într-un bol mic, amesteca uleiul de susan cu sosul de soia. Unge pieptul de pui acest amestec, Aranjeaza ardeiul rosu, ardeiul galben, morcovii, broccoli si ceapa rosie în tava, în zone separate. Stropeste-le cu uleiul de masline si amesteca-le cu grija, apoi asezoneaza cu sare si piper. Pune tava la cuptor si las-o timp de aproximativ 30 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga boiaua dulce, se amesteca rapid si se ia de pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu pâna prinde culoare maro aurie. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... doar retete super simple si rapide. Locuiam in camin studentesc, nu ... , e ca in continuare imi plac mancarurile simple si fara prea mari ... simplitatea lor sa fie niste mancaruri de care chiar sa iti ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... . Si am gasit reteta perfecta in cartea lui Ainsley Harriott, "Mancaruri rapide cu grasimi putine". Va sugerez sa incercati reteta, este absoluta ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se umple o oala cu apa sarata si se pune pe foc. Când da în clocot, se adauga pastele si se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj sau pâna când devin al dente. Între timp, fructul de avocado se spala sub un jet de apa rece, se curata de coaja, se taie în jumatate si i se scoate sâmburele. Catelul de usturoi se curata. Se adauga fructul de avocado, frunzele de patrunjel sau busuioc spalate în prealabil, usturoiul curatat, uleiul de masline, coaja rasa de lamâie si sarea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... propunem un meniu usor si rapid, de sezon. Felul I Supa de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se pun la fiert cu apa rece. Se adauga putina sare. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute, pâna încep sa se inmoaie. Într-o alta cratita se pune laptele la fiert. Cartofii fierti se curata de coaja, se taie felii si se pun în laptele clocotit, cu o lingura de unt. Se lasa sa mai fiarba la foc mic un sfert de ora. Laptele trebuie sa fie bine scazut. Se adauga smântâna, miscând cratita, ca sa cuprinda cartofii. Se mai tin 5 — 6 minute la foc si se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ca sunt asa firave.. Pregatim rapid sosul de castraveti, astfel: castravetii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta salata rapida mi-a placut in mod deosebit din mai multe ... satioasa si se face foarte rapid. In plus poate sta pe ... de cinste, alaturi de alte mancaruri sofisticate, prin amestecul savuros de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Curata cartofii dulci si taie-i în cuburi de aproximativ trei centimetri. Pune usturoiul, uleiul, untul, sarea si parmezanul într-o punga resigilabila si amesteca bine. Adauga cartofii în punga si agita bine pâna când sunt acoperiti cu amestecul de condimente. Pune folie de aluminiu pe o tava întinsa si unge cu putin ulei. Asaza cartofii în tava, într-un singur strat uniform. Pune la cuptor si lasa timp de aproximativ 20 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cresta putin rosiile, ca mai apoi sa fie introduse în apa fiarta maxim un minut. În acest fel, coaja se va înlatura mult mai usor si nu veti mai pierde timpul. Taiati capacul rosiei si lasati-le la racit! În tot acest timp, taiati brânza cubulete si începeti sa preparati un sos foarte util pentru umplutura. Bagati în blender busuiocul, zeama de la o lamâie, putin ulei de masline si mustarul, adaugând sare si piper dupa propriul gust. Dupa ce s-au racit toate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am mai preparat eu mancaruri in care am folosit amestecul de ... simpla, care se pregateste foarte rapid si pentru care nu avem ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se fierb cartofii, dar trebuie sa aveti grija sa nu se sfarâme. În paralel cu acestia, se fierb si ouale de prepelita. Dupa ce sunt gata cartofii, se taie cubulete si se lasa la racit. Într-un vas mare se pun: cartofii, ouale întregi, maslinele, ceapa taiata subtire, si felii din ardeiul murat. Se asezoneaza cu ulei, de preferat de masline, otet, sare si piper. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Fierbe cartoful în coaja timp de aproximativ 20 de minute, pâna când devine moale si îl poti întepa cu furculita. Scoate-l din apa, curata-l de coaja si taie-l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi pusa la cuptor. Adauga ceapa si feliile de dovlecel. Asezoneaza cu sare si piper si soteaza timp de 4 minute sau pâna când se înmoaie putin. Adauga si feliile de cartofi si caleste toate legumele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro