Cauta in 139.626 retete
... pate-ul din ficat de pui sau gasca. De Craciun, se "poarta" Lebarvurst si il ... ! Ingrediente si cantitati: 1 kg de ficat de porc 500 grame fleica ... apa cu sare si otet. Ficatul se tine in apa rece ... pun la fiert carnea si ficatul, impreuna cu ceapa si cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta Se tapeteaza fundul unui vas de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama de carne cat sa-l acopere. Se adauga usturoi sau ceapa. Se fierbe sub capac 20-30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava. Zeama ramasa se fierbe pana scade de tot si ramane numai grasimea. Se ia de pe foc, se presara boia si se toarna peste ficat. Se serveste rece. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, un varf de lingurita sare, cateva frunze de salata verde. Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat cat o nuca, se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie pe un strat de salata...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... de fiere, care poate amara ficatul. Ca sa ramana alb se ... apa clocoteste, se da drumul ficatului si se lasa sa fiarba ... o furculita in partea mai groasa a ficatului. Daca, apasand, nu iese deloc sange sau apa inrosita, ficatul e suficient de fiert. Se da cu ... odata, in total 1/4 din greutatea ficatului. Se imbraca o forma cu aspic, se aseaza ficatul, si deasupra se mai toarna...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun intr-o cratita untul, ficatul spalat, putina apa si se ... foc mic, pana se inmoaie ficatul. Se prajesc in unt feliile ... presara putina sare, se taie ficatul in felii de marimea feliilor ... se asaza peste acestea. Peste ficat se pune cate un ou ... , 4-6 felii de franzela, 2 linguri cu cascaval ras, sare, unt, 1 ficat de gasca sau ficat de porc, o lingura ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se tapeteaza fundul unui vas de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama de carne cat sa-l acopere. Se adauga usturoi sau ceapa. Se fierbe sub capac 20-30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava. Zeama ramasa se fierbe pana scade de tot si ramane numai grasimea. Se ia de pe foc, se presara boia si se toarna peste ficat. Se serveste rece. - 1 ficat mare de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficat De Gasca Natur Ingrediente Un ficat de gasca, unt, sare Preparare Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se acopera si se da la cuptor, la foc moale. Se tine cam 25-30 de minute la cuptor, in functie de marime. Cand e gata se presara cu sare, si se serveste rece sau cald, dupa gust. Durata...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... (kure) si vita (hovezi). Rata, gasca, iepurele si vanatul ocupa un ... de vita cu galuste din ficat (hovezi polevka s jatrovymi knedlicky), supa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... filet, preluat de pe o rata sau gasca ingrasate pentru producerea de ficat gras sau "foie gras". Ingrediente (pentru ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Iti trebuie: 500 g ciuperci 2 cutii pate de gasca faina pesmet 3 oua. Pentru sos iti trebuie: maioneza lamaie hrean patrunjel. Pregatesti asa: Cureti ciupercile de coaja si de codite. Apoi umpli ciupercile cu pateu de gasca si le dai prin faina, ou batut, pesmet si le prajesti. Cand ciupercile devin aurii, le scoti din ulei, le scurgi bine si le servesti cu un sos facut din: maioneza, zeama de la o Iamaie, putin hrean ras si patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
am pus ficatul de gasca de seara pana dimineata sa stea in lapte si miere . se feliaza ficatul , se presara faina alba pe el si se prajeste usor in ulei incins, se scoate pe un servetel absorbant . in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata rondele ., se scoate ceapa pe servetel absorbant . se aseaza pe farfurie , se presara piper si sare. am servit simplu cu muraturi si cartofi piure .
Reţetă de pe www.bucataras.ro
600 g ficat de gasca 4 mere mari 50 g zahar 50 g unt 50 ml coniac ... de preparare Spalati si curatati ficatul de nervuri. Taiati-l in felii ... . Taiati apoi in rondele. Prajiti ficatul intr-o tigaie, fara adaos de ... foarte gras. Turnati coniacul peste ficat si apoi flambati. Dati deoparte ... pe farfurie cateva felii de ficat si 4-5 felii de mere. Turnati ... zeama ramasa de la...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
600 g ficat de gasca 4 mere mari 50 g zahar 50 g unt 50 ml coniac ... de preparare Spalati si curatati ficatul de nervuri. Taiati-l in felii ... . Taiati apoi in rondele. Prajiti ficatul intr-o tigaie, fara adaos de ... foarte gras. Turnati coniacul peste ficat si apoi flambati. Dati deoparte ... pe farfurie cateva felii de ficat si 4-5 felii de mere. Turnati ... zeama ramasa de la...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... : Preparati ficateii de pui (preparare ficatei de pui), iar dupa ce ... , pentru decor, si adaugati trei ficatei, aranjati sub forma de piramida ... de sos de afine peste ficatei, adaugati broccoli si sparanghel in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
600 g ficat de gasca 150 g untura de gasca 2 oua batute 50 g faina 150 g pesmet sare ... Mod de preparare Se taie ficatul in 8 felii. Se bate fiecare ... surplusul. Se incinge untura de gasca si se prajesc feliile pana ... o spatula de lemn sau teflon). Ficatul trebuie sa ramana roz in ... mult. Se scurg feliile de ficat de surplusul de ulei. Se ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
600 g ficat de gasca 150 g untura de gasca 2 oua batute 50 g faina 150 g pesmet sare ... Mod de preparare Se taie ficatul in 8 felii. Se bate fiecare ... surplusul. Se incinge untura de gasca si se prajesc feliile pana ... o spatula de lemn sau teflon). Ficatul trebuie sa ramana roz in ... mult. Se scurg feliile de ficat de surplusul de ulei. Se ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
300 g ficat, 3 linguri untura de gasca. Se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost fierea si se tine doua ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se asaza intr-o cratita, cu untura de gasca. Se acopera cu o hartie unsa cu unt si se da la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu untura din cratita. Cand este gata, se presara cu sare. Se serveste cald...
Reţetă de pe gospodin.ro
Se taie ficatul in felii. Se pune in tigaie untul, apoi ficatul si se prajeste la foc mic cu capac. Dupa 5-6 minute se intoarce , se mai lasa 5 minute si se adauga peste el sucul de portocale si grapefruit. Dupa alte 5-6 minute se scurge sucul si se lasa pe foc iute 2-3 minute sa se rumeneasca frumos. Se scoate pe farfurie, se sareaza si se serveste cu sosul alaturi. Se combina perfect cu o salata de sfecla si varza rosie.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
6 oua 100 g ficat de gasca unt proaspat cat o nuca un varf de lingurita sare cateva frunze de salata verde Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat cat o nuca, se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde...
Reţetă de pe gospodin.ro