Cauta in 138.391 retete
... bucatarie.Se unge forma de faguri cu ulei si se coc ... ce am terminat se umplu fagurele cu crema si se serves ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
CremÄ?: cremÄ? de nuci eu am avut o canÄ? de la nucile umplute. Aici e reÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro
SE BAT OUALE BINE CU ZAHARUL,SE ADAUGA ULEIUL ,ESENTA,PRAFUL DE COPT SI FAINA. FORMA PENTRU FAGURI SE INFIERBANTA BINE,APOI SE DA CU ULEI SI INCEP SA SE PUNA CU LINGURITA FAGURILE.IN FORMA MEA INCAP CAM 5 FAGURI.SI TOT ASA PANA SE TERMINA ALUATUL . CAND SUNT GATA SE LIPEST CATE DOUA CU FINETTI,NUTELA SAU CHIAR GEM SI SE DAU PRIN ZAHAR PUDRA APOI LE ACOPERITI CU FOLIE PENTRU A FI MEREU FRAGEDE.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute. Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele parti. Se lipesc cate doua cu crema sau finetti dupa preferinta. Ca si crema puteti folosi: 1 pachet de unt, o cana de zahar, 1 ou cacao, se mixeaza bine si se lipesc fagurii.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... consistent. daca aveti presa pt faguri este excelent daca nu face ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... FAGURI Blatul Zaharul se mixeaza impreuna cu ouale pana compozitia devine ... 2-3 ore.Cu aceasta crema umplem fagurii si ii unim, doi cate ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale. Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa. Atentie! Nu puneti mai mult de o jumatate de lingurita. Ii lasam pana se fac aurii si continuam pana coacem toti fagurii. Crema: Trecem prin masina de tocat, rahatul si jumatatea de lamaie, sau mai putina lamaie, dupa cum va place. Rezultatul se amesteca cu untul. Lipim fagurii doi cate doi, apoi dam...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... la sfarsit faina. Inainte acesti faguri se faceau in forme de ... am terminat de copt fagurii. Am lipit fagurii cate 2,cu crema ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingredientele pt blat se omogenizeaza bine cu mixerul sau cu telul si apoi se coc in forma speciala unsa in prealabil cu putin ulei si incinsa f bine. Crema se pune la alegere eu am folosit niste prafuri pt crema de vanilie de la patiserie, insa cel mai bine e sa preparam cremele in casa sunt mai delicioase si mai sanatoase.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de preparare: Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta. - Ingrediente: 4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Fagure Tiganesc Ingrediente 4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom Preparare Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta. Servire Se servesc asemeni fursecurilor: lipite cate doua cu o crema de unt, margarina sau marmelada....
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Preparare faguri Ouale se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam uleiul, laptele ... si punem pe forma pentru faguri si le coacem pentru cateva ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Pentru desertul de faguri ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare, apoi am adaugat pe rand zaharul, vanilia, uleiul, laptele, amoniacul si la sfarsit faina cat sa iasa un aluat consistent, ca o smantana!
Reţetă de pe www.culinar.ro
Fursecurile faguri se pregatesc intr-o forma speciala de fonta, care se ... cacao Mod de preparare Fursecuri faguri 1 Mixeaza ouale cu zaharul, pana ... pe o parte a unei forme de faguri incinsa foarte bine in prealabil ... cu crema doua cate doi faguri si procedeaza asa pana ce ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Mod de Preparare: Bateti oule cu zaharul,adaugati laptele,uleiul,amoniac,etc.Iar umplutura se face ca la chec..
Reţetă de pe www.gospodine.net
... esenta de rom. Se umplu fagurele cu crema. SE lasa la ... putin 12 ore. (sa patrunda bine crema in fagure). Bon Appetit ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Timp de preparare: 1 ora si 5 minute (complexitate medie) Ingrediente: 3 oua 9 linguri ulei 9 linguri zahar 9 linguri lapte o lingurita amoniac sare de lamaie un pachet budinca de ciocolata 3 linguri cacao putina margarina(3 linguri) esenta rom 1/2 kg lapte coaja de lamaie faina cat cuprinde(ca la chec,cam 250 gr) Mod de preparare: Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
150 g branza uscata de vaci 1 galbenus 6 linguri ulei 5 linguri lapte 75 g zahar putina sare 300 g faina 1 pachet praf de copt 300 ml lapte 1 pachet budinca de vanilie 500 ml lapte 100 g frisca 1 pachet intaritor de frisca 3 linguri lapte 50 g unt 100 g zahar 100 g migdale macinate untura pentru tava Mod de preparare Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se amesteca 150 g branza uscata de vaci, 1 galbenus, 6 linguri ulei, 5 linguri lapte, 75 g zahar, putina sare, 300 g faina, 1 pachet praf de...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... ] Rating: +1 (from 1 vote) Nuci sau faguri albe umplute cu crema de ...
Reţetă de pe www.egospodina.ro
150 g branza uscata de vaci 1 galbenus 6 linguri ulei 5 linguri lapte 75 g zahar putina sare 300 g faina 1 pachet praf de copt 300 ml lapte 1 pachet budinca de vanilie 500 ml lapte 100 g frisca 1 pachet intaritor de frisca 3 linguri lapte 50 g unt 100 g zahar 100 g migdale macinate untura pentru tava Mod de preparare Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se amesteca 150 g branza uscata de vaci, 1 galbenus, 6 linguri ulei, 5 linguri lapte, 75 g zahar, putina sare, 300 g faina, 1 pachet praf de...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro