Cauta in 16.213 retete
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastaile, se caleste o ceapa intr-o tigaie, se adauga bulionul se amesteca si se adauga peste pastai.Se da in 2 clocote, faina se amesteca cu putina apa dupa care se toarna peste pastai.Se lasa sa mai fiarba la foc mic, se adauga sarea dupa gust, mararul tocat marunt si cateii de usturoi dupa ce au fost curatati si pisati. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... arate mai frumos am folosit zucchini, care au o coaja de un ... g gorgonzola 1 ou 100 ml smantana 2 zucchini mai mici 2-3 ridichi de luna ... peeler taie fasii subtiri de zucchini. Restul de dovlecel se pun ... se aseaza feliile subtiri de zucchini si se orneaza cu felii ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
SE IA COPANELE DE PUI SE SPALA SE STREG INTR-O CIRPA CURATA SE DA CU PIPER SI USTUROI PRAF SE SPARG 2 OUA SE BAT CU UN PRAF DE OREGANO;CIMBRU;BUSUIOC SI CONDIMENTE DE PUI SE PUNE INTR-UN CASTRON SUSAN SI PESMET SE AMESTECA -SE PUNE O TGAIE CURATA CU ULEI SE INCINGE SI SE DAU COPENELELE PRIN PESMET PRIN OU APOI PRIN PESMET SI SUSAN SE PRAJESTE PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE MARAR TOCAT GHIVECIUL SE FACE IN FEL URMATOR; SE CURATA CEAPA ;MORCOVUL GOGOSARUL SI VINETELE SE CURATA SE MAI LASA CITE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bicarbonat de sodiu 100 gr zucchini Glazura: 100 gr smantana 200 ... . Incepeti prin a da pe razatoare zucchini (cu tot cu coaja). Asezati ... la mixer si amestecati usor zucchini cu o lingura de lemn. Turnati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 4 pulpe pui sare pasta ardei iute ( Eros Pista ) ulei Pentru fasole: 1 ceapa sare, piper, ulei 1 frunza dafin 3 linguri pasta de tomate rozmarin cimbru fasole boabe alba gata fiarta Dupa ce ati spalat pulpele de pui sarati-le usor si frecati-le cu pasta de ardei iute. Atentie insa sa nu aveti ceva rani la mana! Daca aveti pielea mai sensibila folositi eventual manusi chirurgicale. Dupa ce ati frecat bine in carne pasta de ardei, stropiti putin cu ulei si dati la cuptor - la foc...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca va uitati prin retetele mele, o sa vedeti ca imi plac foarte mult supele. Am facut creme din aproape toate legumele. In vara asta m-am gandit sa-i dau o sansa si dovlecelului. Pana acum n-am incercat supa crema de dovlecei, pentru ca m-am gandit ca nu are nici o aroma deosebita, asa ca n-o sa faca mare branza. Cat m-am inselat! Pe langa faptul ca e foarte usor de facut, supa asta e la indemana oricui. Nu i-am pus cine stie ce ingrediente fancy, ci am lasat-o destul de simpla. Ca arome...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
M-au napadit dovleceii. Pe bune! Vremea asta racoroasa si ploioasa le prieste asa de mult, ca nu mai stiu ce sa fac cu ei. Cum mi-era putin lene sa fac blatul de la tarta asta cu dovlecei si gorgonzola , am ales vreo 4 mai tinerei si fara seminte si i-am mixat cu ce aveam prin frigider. A iesit o budinca aromata, care poate fi mancata dimineata, la pranz sau seara. In plus o puteti pune si la pachetel daca mai ramane ;) Reteta e simpla, usor de facut si cu ingrediente ce sunt la indemana....
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Imi este pofta de mor De omleta la cuptor. Vreau ceva mai special Zucchini iarna-i pe val!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam crenguta de cimbru si o lingura doua de ulei.Dupa ce a fiert de tor scoatem cimbrul si frunzele de dafin si adaugam carnatii pe care i prajim separat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe dumneaei draguta asta de tarta (sau quiche, ca sa ne frantuzim putin) am conceput-o special pentru provocarea lunii iulie "Dulce Romanie" . Tare mult mi-a placut tema aleasa de "Simplu si bun", aceea de a alege doua dintre : branza de capra, vanilie si zmeura. Vanilia si zmeura: piece of cake. Branza de capra cu vanilia, hmmmm merg si ele daca folosesti branza dulce. Dar eu am vrut sa fie ceva mai ... exotic, asa ca m-am gandit la branza sarata de capra + zmeura. Si, ca sa raman totusi in...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
De regula evit cuvantul yena si spun vas termorezistent, dar acum mi s-a parut prea lung titlul. De fapt si este. Puteam sa zic piure taranesc, dar azi si taranii fac piureul ca la oras , deci nu mai mergea. Puteam sa zic pulpa de porc, dar nu se stia cum e preparata. Asa ca am lasat titlul asa de lung ca sa inteleaga tot romanul ce am vrut eu sa fac in reteta mea si am scurtat numai vasul de yena. -2,500 kg pulpa de porc -usturoi -ulei -sare -cimbru -apa -1,500 kg cartofi -7 cepe mici Se ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Incep sa imi descopar tot felul de talente Ma simt acum precum un mic Houdini Uite: bag in tigaie doar ingrediente Si scot penne integrale cu zucchini! INGREDIENTE 500 gr penne integrale 2 zucchini 5 rosii medii 4 catei de usturoi cateva frunze de busuioc proaspat 100 gr parmezan razuit (se poate si fara, daca [&] Post-ul PENNE INTEGRALE CU ZUCCHINI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Peste ele se pune ceapa prajita. Deasupra se toarna putin sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii, se presara deasupra cimbrul prajit si se servesc cu paine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Subtiati sosul, adaugand vinul alb. Prajiti usor alunele (curatate de coaja ... presarati deasupra alunele sau migdalele prajite. - 500 g broccoli, 200 g rosii mici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro