Cauta in 16.218 retete
... de apa si 2 linguri de vegeta 35 min. Dupa ce au ... se pun pe un platou si se servesc calde cu zarzavat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In oala in care vom pregati supica incingem uleiul si vom cali putin ceapa taiata rondele si usturoiul strivit dupa care adaugam rosiile taiate cuburi,cand s-au inmuiat putin adaugam zaharul,vegeta si piperul impreuna cu apa si fierbem 20 minute.Dupa acest timp mixam continutul adaugam in boluri ornam cu busuioc,smantanica si pregatim crutoanele. O supica delicioasa. Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la ... in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca ... se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparasc rosiile, se aseaza cite 8-10 intr-un castron si se toarna apa fierbinte peste ele. Se decojesc, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Se lasa sa clocoteasca o jumatate de ora. Se taie ardeiul in rondele subtiri, se pune peste rosii si se mai lasa sa clocoteasca 10 minute. Se adauga verdeata tocata, sarea si zaharul. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Separat, se incalzeste bine
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi. - 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Franzela, muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa, se trece prin masina de tocat, impreuna cu ficatul crud si cu ceapa calita un minut in untdelemn. La tocatura, se adauga oul intreg, patrunjelul, faina, grisul si piperul si se amesteca bine. Compozitia va fi moale. Supa se va pune intr-o cratita de 3-4 l. Cind clocoteste, se uda lingurita si cu ea se ia din compozitie cite o galusca si i se da drumul in supa; galusca se va coagula imediat si nu se va imprastia. Vor rezulta circa 34...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu sare, piper, turmenic si vegeta si se amesteca. Se toarna ... , 5 cartofi, 1 ceapa galbena, 1 rosie mare (iarna se pot folosi 6 rosii cherry), 1 lingurita vegeta, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita turmenic, 80 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in ea, adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel ... sau in oala sub presiune, zarzavatul fierbe impreuna cu carnea. Cind ... bun se adauga 1/2 lingurita cu Vegeta care si sareaza. Sosul trebuie ... in care a fiert carnea cu zarzavat, 100 ml smintina sau lapte, patrunjel, Vegeta, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr suc de rosii 3 linguri vegeta de casa( facuta de mama ... 400 gr tomate triturado 3 cucharas vegeta(se puede sustituir con una ... : Una parte de los ingredientes: Zarzavatul spalat si tocat, lam pus ... fiarta am adaugat 2 linguri ulei, vegeta si am turnat peste ardei ... anado,2 cucharas de aceite y la vegeta (o pastilla de caldo), y lo hecho ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... . Ingrediente: - 500 gr linte - o legatura zarzavat pentru supa (3-4 morcovi, patrunjel radacina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... culoare frumoasa sosului la final), vegeta si putina sare. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cartofi,sare piper,boia,vegeta,1ardei rosu,o ceapa,1catele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas cu aburi. Se curata zarzavatul de supa si se taie ... stoarsa si apa fiarta cu Vegeta sau Knorr. Se acopera tava ... , 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Knorr, 300 g fasole verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat feliute subtiri. Se pune vegeta, sare si piper, dupa gust ... pune apa cat sa acopere zarzavatul. Se lasa cam 10-15 ... , 1-2 cepe (depinde de marime), condimente (vegeta, sare, piper), patrunjel, putin ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro