Cauta in 21.294 retete
... pentruvaloarea lor nutritiva. Supele din zarzavat se recomanda cu deosebirepersoanelor suferinde ... . Mod de preparare : Se curata zarzavatul, se spala, se asaza intr ... se pune la foc. Cand zarzavatul este pejumatate fiert, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... casa cimbrul si busuiocul pentru iarna. Cele cumparate din piata sunt ... o solutie excelenta pentru bucataria ta, iarna. Leusteanul si cimbrul : Iti recomand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante Mod de preparare: Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Mod de servire Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiati bucati se adauga cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt ... pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... .org, castigatoarele concursului ,,Castiga cu Vegeta si devino maestru al gratarului ... [&] Post-ul CONCURS! Castiga cu Vegeta si devino maestru al gratarului ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... -ului random.org, castigatoarele conscursului Vegeta si Eva sunt: ,,Ioana Rodica ... . Multumim tuturor pentru participare! Brandurile VEGETA si EVA de la Podravka ... [&] Post-ul UPDATE: Castigatoarele concursului Vegeta si Eva apare prima data ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se taie marunt si se ... si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se spala bine in mai ... sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se ... -o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... metoda de conservare a acestora pentru iarna. Simplu de realizat, daca respectati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastaile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile sezoniere pe care le ofera pamantul. Cu o durata de viata scurta, mai sarace in carbohidrati si amidon decat fasolea, pastaile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a va bucura de ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca formula de conservare pentru iarna, sucul de rosii se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In plin sezon al legumelor proaspete mi-am propus sa pastrez ceva din aroma lor ... la borcan. De ceva vreme am renuntat sa mai folosesc produsele comerciale similare si asta pentru ca acestea abunda de glutamat de sodiu. Cu alte cuvinte.. aroma proaspata de laborator :) Initial am facut o cantitate mai mica pentru mancarea nazdravanului meu mic. Apoi am inceput sa fac si pentru noi. Iar apoi, sotul meu mi-a facut o surpriza : un uscator de fructe si legume ! Desi reteta poate fi modificata...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... , se incalzeste bine 1/2 l de ulei. Zarzavatul fierbinte se pune in borcane ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de ... citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de noile cuburi de la Vegeta ? Da gust mancarii cu aceste ... alba sare, piper 1 cub legume Vegeta ulei de masline 200 g morcovi ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro