Cauta in 16.218 retete
... .org, castigatoarele concursului ,,Castiga cu Vegeta si devino maestru al gratarului ... [&] Post-ul CONCURS! Castiga cu Vegeta si devino maestru al gratarului ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... -ului random.org, castigatoarele conscursului Vegeta si Eva sunt: ,,Ioana Rodica ... . Multumim tuturor pentru participare! Brandurile VEGETA si EVA de la Podravka ... [&] Post-ul UPDATE: Castigatoarele concursului Vegeta si Eva apare prima data ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... metoda de conservare a acestora pentru iarna. Simplu de realizat, daca respectati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastaile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile sezoniere pe care le ofera pamantul. Cu o durata de viata scurta, mai sarace in carbohidrati si amidon decat fasolea, pastaile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a va bucura de ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca formula de conservare pentru iarna, sucul de rosii se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In plin sezon al legumelor proaspete mi-am propus sa pastrez ceva din aroma lor ... la borcan. De ceva vreme am renuntat sa mai folosesc produsele comerciale similare si asta pentru ca acestea abunda de glutamat de sodiu. Cu alte cuvinte.. aroma proaspata de laborator :) Initial am facut o cantitate mai mica pentru mancarea nazdravanului meu mic. Apoi am inceput sa fac si pentru noi. Iar apoi, sotul meu mi-a facut o surpriza : un uscator de fructe si legume ! Desi reteta poate fi modificata...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... de noile cuburi de la Vegeta ? Da gust mancarii cu aceste ... alba sare, piper 1 cub legume Vegeta ulei de masline 200 g morcovi ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
UPDATE. Concursul cu premii oferite de Vegeta si-a aflat castigatorii: Premiul I  ,,Mocanu angela". Premiile II si III  ,,Chezan Cristina" si ,,moroianu sandu". Ii rugam ca, pana marti, la ora 10:00, sa trimita la retetehaplea2013@gmail.com datele de contact pentru livrarea cosului cu produse Vegeta. In cazul in care unul dintre castigatori nu va trimite [&] Post-ul Castigatorii CONCURSULUI Vegeta sunt & apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... metoda de conservare a rosiilor pentru iarna o reprezinta pastrarea lor in bulion ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Frenezia sarbatorilor de iarna este molipsitoare. De la decorul luminos de ... propriu-zisa, perioada sarbatorilor de iarna este marcata de o intreaga serie ... mese din perioada sarbatorilor de iarna raman aperitivele reci. Preparati-le ... , si cu atat mai mult iarna cand consumul de proteina animala ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa. De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de dulceata lor si la iarna. Portii: 7,5 kilograme Timp de preparare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase... la gura sobei... o ciocolata calda... colinde... si asteptarea lui Mos Craciun. Asadar ingrediente : 300 gr faina 150 gr unt 150 gr zahar pudra 2 oua 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt un varf de cutit de sare Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine pana obtii...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
UPDATE. Castigatorii concursului Vegeta sunt: Ioan Marincas (premiul I), Lenuta Sanduleanu (premiul II) si Carmen Leahu (premiul III). Felicitari! Ii rugam sa ne transmita, pana pe 20 aprilie, datele de contact pentru livrarea premiului, prin email la adresa retetehaplea2013@gmail.com sau in mesaj privat, pe Facebook. In cazul in care unul dintre castigatori nu va transmite [&] Post-ul UPDATE. Castigatorii concursului Vegeta apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Varianta I : 1 kg ardei iute 1 l otet de 9 grade 8 lgt rase de zahar alb sau brun 4 lgt rase de sare pentru muraturi 4 lgt bobite de mustar piper boabe foi de dafin Se aleg ardeii, se spala si se aseaza in borcane de 400 gr. Se pune in fiecare borcan : otet rece, nefiert direct din sticla pana la jumatatea borcanului, 1/2 lgt boabe de mustar, 1 lgt rasa de zahar, 1/2 lgt rasa de sare, piper, foi de dafin dupa gust. Se completeaza restul borcanului de jumatate cu apa si se capacesc. Daca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 2 kg rosii 1/2 kg morcov 1/2 kg ardei gras 1 legatura telina 1 plic conservant 1 lingura sare Mod de preparare Se spala rosiile si se taie cubulete. Se toaca morcovul si ardeiul si se adauga peste rosii Se amesteca bine si se adauga apoi frunzele de telina tocate marunt conservantul si sarea. Se lasa aproximativ jumatate de ora sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand, apoi se toarna in borcane, se infileteaza bine capacele si se dau la rece.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Asta primavara am primit "cadou" o sticla de suc de rosii facut in casa. Pana aici nimic deosebit... doar ca l-am folosit la o supa de rosii si a fost cea mai buna supa pe care am mancat-o vreodata! Nici macar supa de vara cu rosii proaspete nu era asa de buna :) Trebuie sa recunosc ca pentru mine este o reteta de suflet, la fel de draga si de buna ca si doamna care mi-a dat-o! Secretul consta in adaosul de ardei rosu care ii confera un gust mai bun si o culoare mai vie. Postez reteta putin...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com