zapecanca cu brinza
Pagina 1 din 5
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE FACE UN ALUAT DIN FAINA DROJDIE SI LAPTE.SE LASA LA CRESCUT AOI SE INTIND 2 FOI.SE DA BRANZA PE RAZATOARE SI APOI SE ADAUGA CELE 8 OUA.SE IMPARTE ALUATUL IN DOUA PARTI SI SE INTIND 2 FOI.SE PUNE PRIMA FOAIE IN TAVA SE TOARNA COMPOZITIA DE BRINZA SI SE ACOPERA CU CEA DE A DOUA FOAIE,SE PUNE LA CUPTOR CAM 30 DE MINUTE PINA SE COACE.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit ... apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... eu clatite zilele astea, cu brinza, cum le prefera ai mei ... iese bine. Pentru umplutura, alegeti o brinza mai cremoasa si cit mai ... : clatite, facute dupa reteta perfecta :) brinza de vaci cremoasa pentru umplutura ... , caci niciodata nu ramin nemincate). Brinza se amesteca cu zaharul si ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pentru umplutura: 150 g crema de brinza almette sau philadelphia 2 linguri de ... . Separat se bate crema de brinza cu zaharul si vanilia, se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
RETETELE NOI DE AZI (14.10.2008) VOR FI ATASATE PE WEBSEIT IN URMATOARELE ZILE
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . Se pune amestecul de brinza. Umplutura: 500 brinza(quark) 2 plicuri de ... vanilia ,dupa care se adauga brinza,smantana si albusurile batute spuma ... griss. Se pune crema de brinza peste prima foie in tava ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
400 gr. branza de vaci, 50 gr. margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou Mod de preparare: Se framinta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Mod de servire Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blat: 50 g biscuiti amarettini, 150 g piine prajita, 100 g unt, 50 g zahar, 3 linguri cafea tare; crema: 200 g branza de vaci, 300 ml smantana, 3 oua, 100 g zahar tos, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de portocala, 500 g capsuni, 250 ml suc de portocale, un plic praf glazura transparenta Mod de preparare: Amarettini si piinea prajita se macina, se framinta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare, pesmet Mod de preparare: Brinza de vaca, stoarsa bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com