Cauta in 20.697 retete
De cand stau acasa cu Luca am avut timp nu numai sa gatesc mai mult, ci si sa incerc sa ma implic in diverse activitati care sa imi ocupe timpul intr-un mod cat mai constructiv. Despre Little People am auzit intamplator, cand am dat de magazinul pe care l-au deschis in Sigma Center, Cluj  The Charity Shop , unde hainutele pentru copii sau cele pentru adulti primite prin donatii se vand la preturi modice iar banii obtinuti merg mai departe spre copiii care au nevoie de ei. Initial am dus...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de ea! Ingrediente 4 linguri de unt o ceapa mare 2 cartofi potriviti 1 morcov mare 2 mere potrivite 4 bucati de pastarnac 1 l supa de pui un varf ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1,2 kg cod, o ceapa, 2 cartofi, o telina un pastarnac, 1,2 l lapte, sare, patrunjel Mod de preparare: Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a fiert bine pestele, se scot legumele si pestele, se paseaza, se pun inapoi in zeama si se mai da un clocot. La sfarsit se drege cu un ou batut cu putina smantana si se presara patrunjel pe deasupra. Mod de servire Se poate servi si rece (e chiar...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ieri am pregatit aceasta reteta, este foarte usoara si rapida . Ingrediente (pentru 4 persoane): -1/2 kg de scoici curatate congelate -1 lingurita de praf de curry -4 linguri de smantana -sare, piper dupa gust. Puneti la fiert intr-o cratita scoicile congelate cu un pic de apa. Dupa ce s-au decongelat adaugati smantana, praful de curry, sarea si piperul si lasati sa fiarba inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Serviti cu orez basmati si decorati cu codite si flori de arpagic.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Weekendul trecut a fost ziua lui Buni Sia, a implinit 75 de ani! Si pentru ea am pregatit doua retete culinare deosebite, care sa contina tot ce ii place ei. Buni Sia iubeste branza de vaci si crema de branza, merele, vanilia si nucile. Nu am vrut sa le inglobez toate intr-o singura reteta de desert, asa ca i-am facut o prajitura cu mere si branza dulce si un tort foarte special, despre care o sa va scriu mai multe in zilele urmatoare, dar despre care e musai sa va spun ca are un blat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 4 persoane : 800 gr fructe de mare congelate 150 gr tagliatelle barilla ... pasta cincentrata de rosii 1 ceapa mare alba 1 fir ceapa verde daca ... suficiente pentru o persoana. Fructele de mare se lasa in sita la ... dupa care punem fructele de mare. Mai trebuiesc lasate vreo 20 ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
150 gr calamar, 150 gr sepie, 8 gambe, 4 langostine, 12 midii proaspete, 2-3 stridii proaspete, o lingurita boia dulce sau iute, ulei de masline, 8 linguri rosii tocate (mixate), sofran, 500 gr orez, 2-3 catei de usturoi, supa de peste (cat este necesar, aproximativ dublu decat orezul). Mod de preparare: Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa, o foaie de dafin, sare si o rosie. In loc de peste se poate face si din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ne zgarcim cu fructele de mare. Ingrediente pt 4 portii. Am mancat ... la final, optional Fructele de mare sunt arhisuficiente, puteam sa folosesc ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... in mod egal fructele de mare si boabele de porumb. Adaugam ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Puii de caracatita se curata, se spala si se taie in bucati mici. Se pun intr-un castron cu apa si o lingura de otet, se acopera si se lasa sa stea deoparte timp de 30 min. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza, se amesteca bine cu o lingura de oregano, ardeii capia taiati cubulete si se pun intr-o tigaie. Se prajesc pana cand devin maronii pe toate partile, se adauga vinul alb si romul, se acopera cu un capac, se lasa sa se evapore vinul, apoi se ia de pe foc si se pastreaza la cald. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ce au in comun "Regina cantecului popular", "Pasarea Maiastra a teatrului romanesc" si "Fata Care Gateste Cu Flori"? BUNUL GUST, CALATORIA SI HARUL unesc aceasta intalnire a artelor: TEATRU - MUZICA - GASTRONOMIE intr-o seara de [&]
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... clocoteste se aduga fructele de mare, mai putin surimiul. Se lasa ... se rastoarna peste fructele de mare. Miezul de nuca de cocos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un amestec de fructe de mare care se gaseste in comert ... va fi acelasi Fructele de mare se fierb cu putina apa ... si caracatita in bucati mai mari, acestea se taie la dimensiunea ... si o adaugam peste fructele de mare. Adaugam apoi castravetele si ardeiul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ti-a placut? Da mai departe! In data de 26 octombrie 2011, incepand cu orele 20:00, Tonka Soul Cafe va fi gazda unei noi editii a BARMANIADEI, cea mai complexa competitie de Bartending din Romania. In cadrul Etapei de Mixologie, 30 dintre cei mai talentati bartenderi se vor intrece in a crea si servi cel mai bun cocktail. Aceasta editie se va bucura de prezenta unui invitat special, Sir Angus Winchester, barman al Casei Regale si un nume recunoscut in industria bartendingului, in calitate de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doar boabele. Intr-un bol mare, se pune somonul taiat bucatetele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cum ma duceam eu la culcare in seara asta, mi se facu o pofta nebuna de ceva dulce. Tusesc ca un magar si cum am invatat ca tusea si dulcele nu fac casa buna, trebuia sa fie un dulce mai putin dulce. Toate gandurile au zburat unul dupa altul in capsorul meu somnoros, au trecut in revista proviziile si au gasit: banana, biscuiti, nuca de cocos si miere. Asa s-a nascut la mine-n bucatarie o pasta precum cele de bebelusi, pe care eu am mancat-o inainte de culcare dar pun pariu ca-i perfecta...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a fiert bine pestele, se scot legumele si pestele, se paseaza, se pun inapoi in zeama si se mai da un clocot. La sfarsit se drege cu un ou batut cu putina smantana si se presara patrunjel pe deasupra. Se poate servi si rece (e chiar mai buna) cu paine prajita, calda. - 1,2 kg cod, o ceapa, 2 cartofi, o telina, un pastarnac, 1,2 l lapte, sare, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de apa 1 catel de usturoi 1 mar rozmarin ulei de masline sare ... asez carnea de pui si marul taiat feliute. Peste el torn ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com