vremea la voineasa in urmatoarele zile
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salaturi de zile de nastere, aperitive zile nastere, salaturi de zile nastere, torturi zile onomastice, aperitive zile onomastice, torturi pentru zile onomastice pentru adulti, torturi zile nastere poze, regim cardio 3 zile, mancare zile nastere, colacei impletiti parastas 40 de zile
Pentru ca suntem in weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mancam, iubim mancarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamana de munca asidua. Si pentru ca la sfarsit de saptamana nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gandit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau hasme)...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune laptele la fiert, dupa care se adauga oul si zaharul si se amesteca încontinuu pâna se omogenizeaza pasta. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga cacao si zahar vanilat si se lasa la racit. În alt vas se bate frisca, iar compozitia obtinuta mai devreme se toarna peste frisca. Se amesteca pâna se omogenizeaza compozitia. Se toarna în diferite forme si se pune la congelator.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ma omor dupa meniurile mele dar e ok...am mancat in limita bunului simt 29 ianuarie M1:sandwich cu paine cu seminte(reteta pe blog) si 50 g fetta, castraveti ,salata verde si rosii M2:salata , salata verde, varza, ceapa, rosii, ardei, masline 50 g fetta M3:cartofi la cuptor fara pic de sare(stiu ca am zis ca nu am mai mancatt dar mi-era chiar foame si aveam o gramade de treaba la munca si am mancat , au fost ff buni) Am mai rontait niste fructe gen mere si clementine 30 ianuarie M1: 1...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Bucataria i-am lasat-o lui Pangururan. A zis ca oricum trebuie sa aiba si el un loc al lui in casa asta (pe langa canapea, pat si scaunul meu de la birou) si ca aici e la fel de bine ca oriunde. Asa ca eu pun chestii la murat ca sa am cu ce face salata boeuf. Pentru ca nu am gasit castraveciori mici, mici, am ales niste morcovi pitici. Beau sucuri de fructe cu spirulina. Pregatesc si halesc guacamole in prostie. Si am incercat si pateu din seminte de floarea soarelui cu dovlecel. Multumesc,...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Chef Cezar Munteanu Chef Cezar Munteanu isi formeaza propria echipa de bucatari pentru a participa la competitiile culinare interne si internationale. Dupa o selectie, echipa finala va fi formata din 4-5 bucatari. Vreau bucatari din zona Bucuresti-Ilfov cu care sa ma pot intalni, fiindca inainte de fiecare competitie si intre competitii sa organizam sesiuni de pregatire, sa ne formam ca echipa, fiecare pe specializarea lui. Timpul e destul de scurt pentru ca prima competitie la care vreau sa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Maine este zi de mare incercare Trebuie sa bei 40 de pahare. Si-n cazul fericit ca sub masa nu pici Mananca 40 de mucenici! VEZI AICI cum se fac.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... periodic de multi ani de zile. Din pacate, cu trecerea timpului ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul , peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , cumparate de noi acum cateva zile, am mai adunat din casa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ceva repede si nu am vreme sa ma documentez sau sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu ceva vreme in urma v-am prezentat Macaroane cu branza la ... (sau ce tip de paste vrem) 4 anason instelat (daca nu e corect ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... punem faina cantitatea depinde cat vrem sa facem punem galbenele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp, puteti si sa lasati o vreme la frigider. Intr-o tigaie caliti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mere, 2 franzelute(de 2-3 zile), 3 pahare cu lapte, 3 oua, 50g stafide sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii de cozonac (vechi de 1-2 zile) fara coaja, 1/2 ceasca suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
cite un pachet din urmatoarele budinci: de ciocolata, de vanilie, de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea. Intre timp, taiem maruntaiele care au fost fierte in trealabil in apa fara sare, sub forma de fasii lungi si subtiri. Le calim in untura topita, impreuna cu o legatura mai mica de ceapa verde, sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro