Cauta in 20.697 retete
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea. Intre timp, taiem maruntaiele care au fost fierte in trealabil in apa fara sare, sub forma de fasii lungi si subtiri. Le calim in untura topita, impreuna cu o legatura mai mica de ceapa verde, sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... IN CASTRON MARE ,1 OU,15 LINGURI ULEI,15 LINGURI DE ZAHAR,15 LINGURI DE LAPTE(CALD),BATEM CU MIXERUL PINA SE TOPESTE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Maine este zi de mare incercare Trebuie sa bei 40 de pahare. Si-n cazul fericit ca sub masa nu pici Mananca 40 de mucenici! VEZI AICI cum se fac.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... mai conteaza ce gatesti, atata vreme cat poti sa mananci o felie ... . Il lasati sa mai creasca 15 minute si il dati la ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri ... . Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... periodic de multi ani de zile. Din pacate, cu trecerea timpului ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul , peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , cumparate de noi acum cateva zile, am mai adunat din casa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... gr miere 550 gr faina 15 gr praf de copt 30 ... miel 550 gr harina normal 15 gr levadura quimica 30 gr ... in cuptor preincalzit la 220?C, 15-20 min sau pana cand ... congelam taiate felii, iar cand vrem le coacem, asa avem scones ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... ceva repede si nu am vreme sa ma documentez sau sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de vaca fiarta, 3-4 buc. cartofi, 15 ml ulei, 2 buc. rosii, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
15-20 ardei grasi, 1 varza alba, 1 morcov, patrunjel, telina, sare, otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se prajesc in ulei. - Pentru 15 bucati: 300 g carne de oaie ... de vita, 5 g bicarbonat, 1 g cimbru praf, 15 g usturoi, 3-4 g ardei iute, 1 g piper macinat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 buc. rosie, o lingura orez fiert, 15 ml ulei, sare, verdeata Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de ceapa rasa, 25 g faina,15-20 ml zeama de lamiie ... mic, cca 30 minute.Dupa 15 minute se intorc pe partea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 3-4 gogosele deodata sa se prajeasca, vreme de 8 minute, invartindu-le pe ... pudra, 3 linguri de zahar farin, 15 g drojdie, 50 ml lapte, 5 g sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 g unt, 50 g glucoza sau 15 ml zeama de lamiie, un ... se lasa la rece. Dupa 1-2 zile, ciocolata se intareste si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... linguri zahar, 15 linguri ulei, 17 linguri lapte, 17 linguri faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com