Cauta in 20.697 retete
Pune bucatelele de bacon într-o tigaie adânca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pâna când se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea în tigaie. Pune ceapa în tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pâna când devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pâna când varza se rumeneste si se înmoaie. Adauga sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pt avem nevoie de: 1,5 kg varza murata 500g carne macinata de ... sau boia, foi de dafin.,... Varza daca este prea acra sau ... 3 linguri de ulei si calim varza, condimentam cu piper, foi de ... cu ulei sau untura punem in stratur: 1/3 varza, 1/2 carne,1/2 orez,1/2 carnati ... ,1/2 carne, 1/2 orez, 1/2 carnati, 1/3 varza Punem vasul in cuptorul incalzit si lasam ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... "sarmale imprastiate" sau de Varza a la Cluj, am incercat-o si am ... masa, mai ales ca dintr-o varza facem 8-10 portii. Pregatiti totul ... nu o rulam in foile de varza murata, ci o punem in straturi ... origine franceza, am facut cu o varza creata umpluta cu carne, dar ... . Pe cand pentru Varza ca la Cluj utilizam varza taiata marunt ... grasime....
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
600 g carne de porc, 2 linguri untura, o ceapa, 150 g orez, o ceasca mare de smantana, 1 kg varza murata, sare. Mod de preparare: Carnea, impreuna cu ceapa taiata marunt, se inabuse intr-o lingura de untura pana se inmoaie. Varza se caleste in restul de untura, adaugind cite putina apa. Orezul se fierbe complet in apa cu putina sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza acra mijlocie, o ceapa, 750 g carne macra, 4 linguri untura, o ceasca de ... . Se toaca potrivit de marunt varza si se inabusa putin. Se ... , se pune un rind de varza, unul de carne, o lingura de smantana, se continua alternind varza, carnea si smantana. Ultimul rind trebuie ... . Se adauga intre rindurile de varza si carne orezul fiert in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune doua grilaje/gratare deasupra a doua tavi mari pentru copt. Rupe frunzele de varza în bucati mari, eliminând ramificatiile groase din mijlocul frunzelor. Presara parmezan, stropeste cu ulei, apoi asezoneaza cu sare si piper. Aranjeaza frunzele pe gratarul metalic, într-un singur strat. Pune la cuptor si lasa pâna când frunzele devin aurii si crocante, aproximativ 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de ... cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile ... cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... creasca 30-40 min.Umplutura:Varza se taie marunt,se pune ... ,am asezat un strat de varza.Am intinsa doua foaie peste varza.Am lasat sa creasca 15 min.Inainte de a baga tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci ... alb - patrunjel - condimente Cum pregatim varza? Se desfac frunzele (avem nevoie ... mai devreme in frunzele de varza si se ruleaza din nou ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... plin? Eu recunosc: imi place varza murata! La nebunie! As manca ... saptamani. (Bine cate o salatica de varza murata tot imi fac cam ... aici reteta pentru inspiratie. Ingrediente: - varza murata - ceapa - suc de rosii ... felul de metode de a prepara varza calita. Am desarat-o total (adica ... ), apoi partial, apoi deloc. Daca varza nu-i prea acra merge s-o caliti ... 2 linguri de ulei. Tocam...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... scurg de apa. Se curata varza de frunzele care o acopera, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca.Se pregatesc foile de varza, se taie cotoarele si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie varza fideluta sau se rade si se caleste in ... felii si se amesteca cu varza. Aluatul se prepara asa: Se ... ea venim cu umplutura de varza, apoi cu cealalta parte de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul, apoi se face o foaie rotunda si groasa de 3 cm care se stropeste cu ulei si se lasa sa stea la caldura, neacoperita timp de 20, 30 de minute. Intre timp se caleste varza, iar spre sfarsit se adauga, mararul, cimbrul, sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se intinde aluatul foarte subtire, se umple cu varza calitata mai sus, se ruleaza si se pune in tava la copt pana prinde crusta deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de ardei umpluti cu varza, una dintre muraturile preferate ale ... ? Ingrediente: - 3-4 kg ardei gras - 3 kg varza (2 verze mici) - radacini de hrean ... Intai si intai am curatat varza si am dat-o pe razatoarea ... cimbru si marar. Scurgem apoi varza de apa si o indesam bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se ... cuptor 20 min. Servim alaturi de varza calita.Este un deliciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . I-am pasat si gata pireul. Varza acra am spalat-o in mai ... . Am avut doua capatani de varza acra mici, dar nu mi ... cam pe dinafara... Doua cu varza, ca atata am avut si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la ... compozitie se umplu capatinile de varza si se asaza intr-o tava ... capac la umplutura o frunza de varza, se adauga supa si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe varza de Bruxelles timp de zece minute într-o oala cu apa usor sarata. Toarna varza de Bruxelles într-o strecuratoare si las-o câteva minute pâna ce apa este scursa complet. Topeste untul într-o tigaie mare. Adauga ciupercile si lasa-le pâna ce devin usor maronii. Adauga varza de Bruxelles, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamâie, sarea si piperul si amesteca bine, apoi ia de pe foc. Serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro