varza acra calita
Pagina 2 din 2
Am calit ceapa taiata intr-un pic de ulei,am pus apoi ciupercile taiate,am lasat sa fiarba putin,am pus orezul si o lingura de boia de ardei , gogosarul maruntit, sare,piper.Daca este prea multa zeama se scurge din compozitie si se adauga peste sarmalele gata facute in oala. Se fac sarmalele obisnuit ,se pun in oala la fiert cu cimbru,foi dafin si apa cu bulion de casa. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura (de post, de carne, varza, branza etc.) si se impacheteaza ... ceapa verde, marar si loboda. Se pot umple si cu varza acra, calita, si atunci se servesc calde, cu smantana. - 1 kg de faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii; Pentru sarmale este buna varza murata cu foi subtiri. Daca varza este prea acra sau sarata, spalam ... . Peste carnea tocata, adaugam ceapa calita, orezul spalat, cimbrul si piperul ... mai frageda. Alegem frunzele de varza, cele mai frumoase si subtiri ... fiert sa nu se desfaca. Varza ramasa, o taiem fideluta. Pentru fiert ... de cimbru si restul de varza...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com