Cauta in 21.294 retete
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul, adaugând pe rând cele 8 linguri de zahar. Apoi se adauga pe rând galbenusurile, amestecând bine cu mixerul. Apoi se adauga pe rând faina cu praful de copt, amestecând cu o spatula. Dupa ce se tapeteaza tava cu hârtie de copt se pune o jumatate din compozitia blatului. Cealalta jumatate se amesteca cu cacao si se toarna apoi în tava. Visinele din compot se storc din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pt blat 1 borcan compot de visine 250 g unt moale 200 g zahar 1 varf de sare 6 oua 400 g faina 1 praf de copt 5 linguri lapte 2 linguri praf de cacao Untul se spumeaza cu zaharul si praful de sare, apoi se aduga pe rand ouale si la urma faina cernuta cu praful de copt. Se toarna jumatate din compozitie in tava si se presara visinele. Restul de compozitie se amesteca usor cu laptele si cacao si se torna usor peste visine. Se coace in cuptorul bine incins timp de 30 minute. pt crema 2 plicuri...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... Petre roman, Cabana, Baigli cu nuca si mac si prajitura Valurile Dunarii. Foarte multe din retetele clasice de prajitura dar si multe ... mult timp), m-am inspirat de aici cu reteta de prajitura Valurile Dunarii. Ingrediente pentru blat: - 250g (un cub) de Rama Maestro - 250g ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intareasca putin, apoi se deseneaza valuri in stratul de ciocolata, cu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Blatul: 250 gr Margarina 250 gr Zahar 350 gr Faina 6 Oua 1 Praf de Copt 1 Zahar Vanilie 2 linguri de Cacao 1 Compot de Visine( 700-800 ml) Margarina si cu zaharul se mixeaza bine . Dupa care se adauga pe rind cele 6 oua si plicul de vanilia. Separat amestecam faina cu praful de copt . Dupa care o incorporam peste compozitia mixata. Coca obtinuta se inparte in doua,prima parte o punem in tava(tapeta-ta sau cu hirtie de copt)in partea ramasa adaugam cela doua linguri de cacao si o amestecam...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... .Cu ajutorul unei furculite trasam valuri pe intreaga suprafata. Dam prajitura ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Aluat: 200 gr. unt, 200 gr. zahar, 6 oua, vanilie, 300 gr. faina, 1/2 pacet de praf de copt, 100 gr. migdale macinate, 100 gr, Nutella, visine din compot (un bocan mare). Mod de preparare: Aluat: untul se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat pana se face ca o spuma, apoi se adauga ouale unul cate unul, migdalele si faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt. Amestecul se imparte in doua parti egale, prima parte se pune intr-o tava care este invelita cu hartie de pergament,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prajitura cu crema de branza si ness Prajitura Krantz Prajitura Valurile Dunarii Prajitura Krem a la Krem Prajitura Tosca Prajitura cu ciocolata si visine Prajitura cu crema de ciocolata si visine Prajitura cu caise si iaurt Tiramisu Prajitura cu coacaze si crema de branza Prajitura cu cocos, crema de vanilie si ness Amandina Prajitura cu foi si crema Alba ca zapada
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... arata si ea cum se face o reteta foarte populara: prajitura Valurile Dunarii si arata incredibil de pufoasa! Edith ne lasa fara cuvinte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de porc pe grill cu sos de piper verde Prajitura Valurile Dunarii Pr aitura cu visine si ciocolata Tarta cu ciocolata Tarte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... sos de sana . Seria de prajituri a inceput deja cu prajitura Valurile Dunarii , Cuburile cu cocos , Tortul Kugler si Checul invelit in ciocolata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Barca pe valuri pluteste usor, Comandatul comanda un desert acrisor. INGREDIENTE pentru blat 200 gr unt la temperatura camerei 4 oua 180 gr. de zahar 300 gr faina un plic praf de copt un praf de sare 150 ml lapte+ 3 linguri de lapte 2 linguri mari de cacao 500 gr visine fara samburi (se [&] Post-ul PRAJITURA VALURILE DUNARII CU VISINE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
BLATUL: 6 oua, 150g zahar, 1 praf de copt, 200g faina, cacaua, 50ml ulei + 6 mere feliate Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul si la urma faina cernuta impreuna cu praful de copt. Trei sferturi de compozitie se toarna in tava, restul se amesteca cu cacaua si se toarna usor cu atentie peste stratul din tava. Se alineaza feliile de mar cu partea exterioara in sus si se introduce tava in cuptor. Se coace prajitura la 180grade C timp de 25-30 de minute. CREMA:...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com