Cauta in 21.294 retete
... zile de duminica. Ingrediente: 1 kg caise, patru jumatati de piept de ... si putina apa, la foc potrivit. 2. Spala si curata de samburi caisele si pune-le la cuptor intr-o tava unsa cu unt ... cu o folie de aliminiu. Lasa caisele in cuptor intre 15 si ... minute la foc potrivit. 3. Scoate caisele si striveste-le cu o furculita ... migdale. Omogenizeaza bine. 4. Serveste pieptul copt alaturi de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : zdrobiti 2 kg de cirese cu samburi. Intr-un borcan amestecati-le ... unt unt cu masline. Scoateti samburii, tocati pulpa maslinelor si amestecati ... florilor de apartament. Este un excelent ingrasamant! Nu aruncati niciodata samburii caiselor atunci cand preparati compotul de caise. Spargeti samburii, fierbeti apoi miezul intr-un sfert de litru de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Gem de caise parfumate A iesit o minunatie de pasta frumos colorata si parfumata Ingrediente : 1250 gr caise cantarite fara samburi (aproape 2 kg de caise cu samburi) 400 gr zahar zeama de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Scoatem samburii caiselor si-i pastram pentru alt gem de caise cu samburi. Taiem caisele sferturi...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... decat inghetata? O inghetata parfumata, de caise, dulce acrisoara ideala pentru o zi ... 250 ml frisca lichida 1/2 kg caise bine coapte 200 gr zahar ... Mixam frisca pana devine ferma. adaugam iaurtul. Omogenizam compozitia. Scoatem samburii caiselor si le punem intr-un vas impreuna cu zaharul. Le ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... 375 gr zahar Samburi de caise cat doriti eu am pus ... zeama de lamaie, vanilia si samburii preparati in felul urmator: se ... apa clocotita si se arunca samburii in oala sa fiarba pentru ... dup ace-I gustam. Toti samburii de la caise nu se arunca ... pun la gem. Se gusta samburii pentru a vedea daca e amar si ... doriti indepartati pielita aceea maro....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... tarta cu miere si pune samburi de nuca scaldati in miere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiati caisele in patru si prajiti-le 5 minute, la foc iute ... asezati in ea sferturile de caise. Diluati Maizena cu laptele rece ... cu Maizena. Turnati aluatul peste caise, dati prajitura la cuptor si ... este sarat) sau cu unt (daca aluatul e dulce). - 500 g caise fara samburi, 150 g zahar pudra + 20 g pentru forma, 2 oua intregi + 2 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteca nucile, zaharul si scortisoara. Lasa-le deoparte. In alt vas, amesteca afinele si caisele. Intr-un vas mare, amesteca praful de budinca, uleiul, ouale, praful de budinca de lamaie si smantana. Amesteca-le cu o viteza medie vreme de 10 minute. Insereaza fructele. Pune jumatate din amestec in tava. Presara o parte din amestecul de nuci. Adauga cealalta jumatate din amestec. Presara deasupra ce a mai ramas din amestecul de nuci. Pune la copt la 350 de grade, o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 180 grade C si se maruntesc caisele, pe rand, in robotul de ... amesteca cu mixerul ciocolata racita, caisele, zaharul, zaharul vanilat, sarea, faina ... taiate sa ramana curate. - 250 g ciocolata amaruie, 300 g caise uscate (fara samburi), 5 albusuri, 300 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat albusurile spuma si zaharul si se omogenizeaza cu galbenusurile, uleiul, faina, mirodeniile si sarea. Compozitia se toarna în tava, iar caisele se taie în bucati medii, se dau prin faina si zahar si se asaza peste aluatul din tava. Se pune la cuptor si se tine timp de 15 minute la foc mare, dupa care se lasa înca 20 de minute la foc mic. Se taie, se pudreaza si se asaza pe platou!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie felii subtiri piersica si caisele, apoi amesteca-le cu sucul de lamâie si portocala într-un vas de salata. Adauga apoi uleiul de masline si sosul pentru salata. Amesteca cu verdeturile si pune sare si piper dupa gust. În final, adauga brânza Feta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de foi unse,gemul de caise si ultimul strat de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 150 g frisca Mod de preparare: Caisele spalate si scurse bine de ... rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul fierbe, se amesteca laolalta caisele, zaharul si smântâna ... se încorporeaza în el amestecul de caise. Se pune în patru pahare sau ... doua linguri de compot de caise peste fiecare portie si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute. Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Intinde aluatul intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Pentru dulceata se aleg caise coapte, dar tari. Se curata ... coaja fara sa se scoata samburii, se tin in apa de ... in jumatati, li se scot samburii, se cantaresc si se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vanilie, praf, un kg caise din compot, coaja rasa de ... unsa cu ulei. Se pun caisele, macul si compozitia de branza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg caise tari, 200 g zahar, 3 pahare apa, 1 lingurita zeama de lamiie Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece. Cind zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luind spuma in timpul fiertului. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com