Cauta in 21.294 retete
... trebuie sa stea la congelator. Umplutura din praz, anghinare, usturoi, ceapa ... aluatul se coace, se prepara umplutura. Se pune uleiul intr-o tigaie ... mare si piper. 4. Se pune umplutura peste aluat, iar deasupra se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , in care se incorporeaza diferite umpluturi, cum ar fi cele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe care il iubesti... Ingrediente: Umplutura: 200 g ciocolata amaruie; 1/4 litru frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lingurita praf de copt Pentru umplutura: 100 g. unt 100g. zahar 3 oua ... marginile formei. Deasupra se intinde umplutura si se coace la foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de unt pentru uns tava.Umplutura: 750 g smantana, 2 linguri faina, 5 galbenusuri ... sa creasca. Se pregateste dinainte umplutura din smantana, faina, 5 galbenusuri, 3 albusuri ... , 2 linguri zahar, 20 g drojdie, vanilie.Umplutura: 500 g nuci macinate, 350 g zahar ... obisnuit. Se lasa sa creasca. Umplutura Se amesteca nucile macinate, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cutit de sare. Pentru umplutura : portocale, caise sau piersici, daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... te pregatesti sa le adaugi umplutura, cartofii vor fi gata in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la randu-i cu faina. Ingredinte umplutura: 2 cepe; sare, piper; 1 legatura marar ... o foaie de aluat si apoi se adauga umplutura, iar foaie, iar umplutura etc. 3. Ultimul strat este de aluat, care se unge bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu jumatate din cantitatea de umplutura preparata. La mijloc se aranjeaza ... ele se intinde restul de umplutura. Timp de preparare: 20 de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... /50 g smantana; 3 oua; bicarbonat; vanilie. Umplutura: 100 g nuci macinate; gem sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru aluat .Dupa ce se framanta bine aluatul se lasa la dospit o ora apoi se imparte compozitia in 3 parti egale ,se umplu cu cele 3 compozitii diferite apoi se ruleaza si se impletesc ,se dau cu ou batut se pun in tava pe hartie de copt ,se mai lasa cam 30 de minute sa creasca apoi se da la cuptor circa o ora si 30 minute .Eu am dublat compozitia si am facut doi cozonaci in tava mare ! Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 4 lingurite ulei de floarea-soarelui. Umplutura: 4 mere rosii, 2 linguri suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru umplutura 150 gr zahar 100 gr unt de arahide 4 linguri ... 2 oua chocolate chips Ingredientele din umplutura amestecati-le si faceti o pasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la o lamaie, zahar tos. Pentru umplutura de nuci: 100g nuci macinate ... cu scortisoara, 1 esenta migdale. Pentru umplutura de fructe confiate: 200g fructe ... tripleaza volumul, maxim o ora. 3. Pentru umplutura de nuci-se incalzeste laptele ... , numai bune de folosit ;-) 5. Pentru umplutura de fructe confiate: se taie ... dreptunghiulara si vom presara fiecare umplutura in parte. 7. Fiecare foaie...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... leguma decat porcul :) si ceva umplutura minunata cu influente orientale, adica ... rosu o cana de apa pentru umplutura : 2 linguri ulei masline o ceapa potrivita ... , peste bucatelele de carne fripte, umplutura de ceapa, pesmet, alune si ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... pe unde sa fie bagata umplutura. De asemenea am cusut capetele ... nu curga afara umplutura. Am pregatit apoi umplutura : am calit o ceapa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 250 gr carne tocata de pui putin ulei 5 linguri sos de tomate busuioc sare si piper 250 gr ricotta 1 ou 100 gr spanac putin cascaval Pregatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp caliti in ulei ceapa si usturoiul. Adaugati peste carnea si amestecati pana se rumeneste usor si se desparte in gramajoare. Adaugati atunci sosul de tomate, potriviti cu condimente si lasati la foc mic in jur de 10 minute, sa se amestece bine aromele. ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Bine v-am regasit ! In Chisinau am mancat niste placintele cu branza in foi de lavas. Foile de lavas sunt o combinatie intre lipii si foile de placinta ale noastre. Bineinteles ca am adus si in Romania si am facut si acasa placintele cu amestec de branza si ceapa verde. Eu am ales foile de lavas cu spanac insa ies la fel de gustoase si cu cele simple. Ingrediente: 1 pachet foi lavas cu spanac 100 g crema de branza cu ierburi 250 g branza de vaci 1 ou 1 legatura ceapa verde 50 g unt sare,...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
250 g orez, 1/2 baton vanilie, 1,5 l lapte, 100 g stafide, 6 oua, 150-200 g zahar, sare Mod de preparare: Se fierbe laptele cu vanilia. Se alege orezul, se spala, se pune in apa calda si se lasa un sfert de ora sa se umfle, apoi se pune in laptele cu vanilie, la care se adauga si un varf cutit sare si se lasa sa fiarba incet. Cind orezul este aproape fiert se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pana cind orezul este fiert bine. Se da deoparte, sa lasa sa se racoreasca, se pun stafidele,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o foaie in tava unsa. Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com