Cauta in 21.294 retete
... mari zahar scortisoara un ou foietaj Daca nu vrei sa cumperi foietaj, iata cum prepari aluatul: ceasca de caimac (smantana de pe ... prin razatoare. Se pune zaharul si scortisoara. Se pune umplutura in foietaj si se "asambleaza", ca o paine impletita. Se unge cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de aluat frantuzesc sau aluat de foietaj si asta pentru ca, recunosc, e o reteta destul ... ! Nu se compara cu aluatul frantuzesc cumparat din magazin si o data ... de 800g de aluat de foietaj. Ingrediente: - 500g faina - 15g drojdie ... ce doriti cu aluatul vostru frantuzesc: fie il folositi pentru croissante ... aluat, pentru tot felul de foietaje sau haiose, puteti sa il...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cm, asezati primul pachet de foietaj. Nu este nevoie de ulei ... apoi al doilea pachet de foietaj, ca si strat final deasupra ... vanilat presarat deasupra stratului de foietaj, înainte sa-l bagati în cuptor. 5)Încalziti ... 40 de minute, pâna se rumeneste stratul de foietaj de deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bun. Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul ... carcavalul ras pe foaia de foietaj, se aseaza sunca taiata felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... smantana, pentru a nu se taia. Umplutura de ciuperci: Tocam ceapa si ... . Potrivim de sare si piper. Umplutura de branza: Amestecam branza dulce ... si asezam in centrul ei umplutura apoi impachetam foaia pentru a obtine ... . Umplem foile cu fiecare din umpluturi. Pastram trei foi cu care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru aluat .Dupa ce se framanta bine aluatul se lasa la dospit o ora apoi se imparte compozitia in 3 parti egale ,se umplu cu cele 3 compozitii diferite apoi se ruleaza si se impletesc ,se dau cu ou batut se pun in tava pe hartie de copt ,se mai lasa cam 30 de minute sa creasca apoi se da la cuptor circa o ora si 30 minute .Eu am dublat compozitia si am facut doi cozonaci in tava mare ! Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 4 lingurite ulei de floarea-soarelui. Umplutura: 4 mere rosii, 2 linguri suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ulei, un pachet de aluat frantuzesc congelat. Preparare : carnea de vitel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele si se taie în felii nici prea groase, nici prea subtiri. Se pun în tava de tarta si se dau la cuptor timp de 10 minute la foc mediu. Între timp, untul topit se amesteca cu zaharul. Dupa cele 10 minute, turnam compozitia rezultata peste mere, iar peste asezam foaia de foitaj. Chiar daca nu este rotunda, nu e nevoie sa o taiem dupa forma tavii, ci vom face din surplus o margine care va deveni crocanta. Se lasa la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, se scoate, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 aluat foietaj 200 gr spanac 200 gr cas 1 ou 2 linguri ... de preparare Lasam aluatul de foietaj sa se dezghete . Amestecam spanacul ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... invelita in aluat pufos de foietaj. Reteta de rulada Wellington cunoaste ... sau cu fois gras pentru umplutura, dar si cu alte tipuri ... 800 g  fara grasime 400 g aluat foietaj 75 g de unt gras 4 linguri ... lasati-l sa se raceasca. Pregatiti umplutura. Topiti restul de unt si ... amestecul de pe foc. Puneti umplutura intr-un castron si lasati ... faina, intindeti aluatul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... putea lucra cu ele). Pentru umplutura de branza: se pune intr ... se obtine o crema omogena. Pentru umplutura cu ciuperci: se taie ceapa ... . Se pun cam 2 linguri de umplutura (fie branza, fie ciuperci) si ... aiba pe unde sa iasa umplutura. Se aseaza intr-o tava bine ... 10-15 min, pt ca foietajul se coace f repede. Tipareste pagina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pentru umplutura 150 gr zahar 100 gr unt de arahide 4 linguri ... 2 oua chocolate chips Ingredientele din umplutura amestecati-le si faceti o pasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la o lamaie, zahar tos. Pentru umplutura de nuci: 100g nuci macinate ... cu scortisoara, 1 esenta migdale. Pentru umplutura de fructe confiate: 200g fructe ... tripleaza volumul, maxim o ora. 3. Pentru umplutura de nuci-se incalzeste laptele ... , numai bune de folosit ;-) 5. Pentru umplutura de fructe confiate: se taie ... dreptunghiulara si vom presara fiecare umplutura in parte. 7. Fiecare foaie...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Foietajul (sau foitajul), proaspat sau congelat, este cea mai la indemana ... fura savoarea, si inveliti in foietajul crocant sunt un aperitiv pe ... foarte subtire) 300 grame de foietaj 1 galbenus 1 lingurita de ulei sare piper Preparare: [note]Daca folositi foietaj si creveti congelati incepeti operatiunea ... , pe latime. Taiati aluatul de foietaj in fasii subtiri de grosimea ... incalzeste prea mult...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... leguma decat porcul :) si ceva umplutura minunata cu influente orientale, adica ... rosu o cana de apa pentru umplutura : 2 linguri ulei masline o ceapa potrivita ... , peste bucatelele de carne fripte, umplutura de ceapa, pesmet, alune si ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... pe unde sa fie bagata umplutura. De asemenea am cusut capetele ... nu curga afara umplutura. Am pregatit apoi umplutura : am calit o ceapa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Astazi va ofer doar niste foietaj cu urda si spanac. Simplu. Asadar ingrediente : 450 gr foietaj 100 gr spanac fiert si tocat ... magazin. Eu am luat niste foietaj taiat in dreptunghiuri, 6 buc in ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu am reusit ... , plamani, rinichi) 250 gr aluat foietaj 8 oua 4 oua fierte 1 legatura ceapa ... prima latura de aluat deasupra umpluturii. Tragem si cealaltalatura a aluatului deasupra ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com