umplutura tortillas cu foi din comert
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
crema pt foi de napolitane, dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, foi de zahar ars, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata
... se odihneasca pana radeti dovleacul. Umplutura Se rade dovleacul pe partea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele -pentru umplutura. Se ung foile, una cate una cu ulei, se aseaza jumatate din ele pe fundul tavii, se pune umplutura si restul de foi, si se da la cuptor pentru 40 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se intinde crema rece intre foi, se apasa putin foaia de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cine s-ar fi gandit la aceasta combinatie intre frunzele de vita de vie murate bine pentru sarmalute si branza fina camembert? Dar o asemenea combinatie este posibila si chiar foarte gustoasa. Reteta de camembert in foaie de vita se prepara la gratar pentru un plus de savoare. Vezi aici si reteta de Ghidul branzeturilor. Reteta: Camembert in foaie de vita la gratar Ingrediente: 1 frunza de vita de vie mare (de la saramura) 1 bucata de branza camembert de 125 grame 1 lingura de miere 15 grame...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca se foloseste varza dulce, aceasta se opareste mai intii, apoi se aleg foile, iar restul se toaca in fidea foarte marunta. Daca se prepara cu varza acra, se spala mai intii pentru a-i lua din acreala, se aleg foile, iar restul se toaca de asemenea in fidea foarte marunta. Separat se toaca ceapa foarte marunt si jumatate din intreaga ei cantitate se prajeste in ulei bine incins. Cind ceapa capata culoarea galbena, se adauga orezul, care mai inainte a fost ales, spalat si scurs de apa. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o tigaie zaharul se caramelizeazain culoarea maro deschis dupa asta se stinge cu 150 ml apa fierbintepina se topeste tot zaharul. Untul se amesteca cu oul, smintina si siropul de zahar ars apoi se adauga faina si praful de copt amestecind bine toate fara sa se framinte prea mult. Se imparte aluatul in 4 parti se coc. Foile reci se ung cu crema sau cu orice crema de tort. Se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar. - 450 g faina, 75 g zahar tos, 125 g unt, 100 ml smintina, un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pune cate o lingurita de umplutura si se infasoara sarmalele. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper. Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge cuptorul la 180
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se ia hartia de pergament. Umplutura: Se baga in mixer pestele ... , 20 de minute. - 1 pachet de foi de placinta (450 g), faina pentru intins aluatul. Umplutura: 400 g fileuri de cod dezosate ... la borcan - se gaseste in comert), sucul unei jumatati de lamaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 ou, 1 lingura apa rece. Pentru umplutura: 250 g mascarpone (se gaseste in comert), 200 g iaurt, 40 g zahar pudra, 3 linguri zeama de lamaie, 3 foi gelatina alba, 750 g capsuni, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smantana, pentru a nu se taia. Umplutura de ciuperci: Tocam ceapa si ... . Potrivim de sare si piper. Umplutura de branza: Amestecam branza dulce ... si asezam in centrul ei umplutura apoi impachetam foaia pentru a obtine ... foile cu fiecare din umpluturi. Pastram trei foi cu care vom tapeta vasul termorezistent pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru foi, pui laptele, uleiul si zaharul intr-un vas pe ... aluatul in doua parti. 2. Pentru umplutura, cureti dovleacul de coaja, il ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... portii egale. Se iau patru foi de placinta si se asaza ... . Se acopera cu alte patru foi de placinta, unse cu untdelemn ... nou aluat, pana se termina umplutura. Suprafata se unge cu untdelemn ... scortisoara, 1 lingura zahar praf, 3 linguri untdelemn, 16 foi de placinta (din comert, cam 2-3 pachete). Pentru sirop: 250 g zahar, 170 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tare) Se imparte aluatul in doua si se intind doua foi( - umplutura: intr-un castron se amesteca branza,zaharul( dupa gust cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de folie alimentara. Se prepara umplutura astfel: se mixeaza albusurile cu ... aluat se va intinde uniform umplutura, se vor aseza visinele, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro