Cauta in 21.294 retete
... , 1-2 ardei grasi uscati, 100g smantana, 1/2 l bors, sare Mod de preparare: Se ... , se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr carne, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras ... si taiate bucatele, orezul si borsul fiert. Cind orezul este fiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si patrunjel tocat, sare, piper, bors (1/2 -3/4 l dupa gust), 1/2 pahar smantana Mod ... cu dovleceii umpluti si cu borsul fiert si strecurat. Se adauga ... Mod de servire Se serveste borsul cu verdeata tocata si dres ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cind s-au fiert se adauga borsul de preferinta fiert separat, puiul ... drege. - 1 kg carne de pui, 1 l bors, 200 g taitei, 3 legaturi: marar, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde. - 1 kg cartofi fierti in coaja, 250 g hering marinat, 2 cepe, 200 g maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg urzici, 1/2 kg hamei, 4 cepe, 1 lingura orez, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si varfurile de hamei se adauga in momentul cind urzicile sunt fierte numai pe jumatate. Borsul se adauga la urma, dupa ce au fiert toate zarzavaturile si se potriveste de acru dupa gust. Mod de servire Se serveste fie simplu, fie dres cu galbenus de ou si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 telina mica, 2-3 linguri de orez, 1 l bors, smantana pentru dres ciorba, 1-2 galbenusuri ... -15 minute. 7. Separat se pune borsul la fiert. 8. Se adauga in oala borsul fiert, leusteanul tocat marunt, sare dupa gust si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi fierti in coaja, 250 gr. hering marinat, 2 cepe, 200 gr. maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Mod de servire Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - leustean de preferinta, sare si bors la plicule knor, smantana si ... se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , leustean Mod de preparare: In bors se pune ceapa, patrunjelul si ... se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai ... apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 litru bors Mod de preparare: Se curata ... s-au muiat cartofii se adauga borsul clocotit, apoi bulionul Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 l bors, 1 gaina mijlocie, 1 buc. ceapa mica, o legatura loboda, marar, patrunjel ... citeva minute. Separat se fierbe borsul, se adauga peste taiteii fierti ... taiata marunt. Se mai da un clocot si borsul este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Minatarcile sau ... in acelasi vas, se adauga borsul potrivindu-se de acru, si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ... boabe, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 l bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de ... , patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea ... , o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se indeparteaza osul din scrumbie si se taie coada. Pestele si ouale fierte se macina cu tocatorul de carne. Se amesteca cu smantana si condimentele. - 2 scrumbii mijlocii marinate, 2 oua fierte tari, putina pasta de sardele (dupa preferinta), 1 lingura smantana, sare, 1 varf de cutit de boia, chimen macinat, mustar, capere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zarzavaturile sint fierte, se adauga borsul, uleiul si se mai lasa ... , o legatura de leustean, o cana de bors, sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se lasa sa ... iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si ceapa verde, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro