Cauta in 21.294 retete
... legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si ... minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust) Mod de preparare ... se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conserva porumb, 1 ou, ulei, 1 lingurita mustar, 1 lingura smantana, chili, sare, 2 frunze ... se adauga o lingura de smantana. Porumbul din conserva se stoarce bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica Mod ... . Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot ... taiata marunt. Se poate drege borsul cu smantana si galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta orez, sare ... orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov ... da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 sfecle potrivit de mari, 4 cartofi, 4 cepe, 2 legaturi patrunjel, o crenguta cimbru, sare, 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit Mod de preparare ... . Ouale batute cu smantana si borsul se adauga cind se ia ... pe foc. Mod de servire Borsul se serveste cu ardei iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc ... a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. zarzavat de supa, 1/4 kg. gulii, 1/2 l bors, 100 gr. paste fainoase, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sunt fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 legaturi loboda, o lingurita orez, 2 linguri smantana, 1/4 l bors, sare, marar verde, leustean Mod de preparare: Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul, leusteanul si mararul tocat. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare Mod de ... . Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 5-6 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 lingurite orez ... da un clocot, se adauga borsul fiert si leusteanul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte ... fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg ciuperci, zarzavat de supa, 1/2 l bors, 1 ceapa, verdeata, 1 cescuta orez, sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 1/2 l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Mod de servire Se mai lasa citeva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingura orez, 1 1/2 litri apa, 1 litru bors, 4 linguri smantana, 2 buc. oua, cite ... . Dupa ce a fiert, se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com