Cauta in 21.294 retete
Se încinge în prealabil cuptorul. Se amesteca ingredientele uscate, dupa care se adauga pe rând celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia. La final se integreaza stafidele si curmalele. Se toarna câte doua linguri în formele pentru copt si se lasa la cuptor aproximativ o jumatate de ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 telina mica, 2-3 linguri de orez, 1 l bors, smantana pentru dres ciorba, 1-2 galbenusuri ... -15 minute. 7. Separat se pune borsul la fiert. 8. Se adauga in oala borsul fiert, leusteanul tocat marunt, sare dupa gust si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. unt, 2 linguri pline faina, 3 cesti lapte rece, 2 linguri zahar ... sa fie incins. Se adauga faina pana ce este toata cuprinsa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura ... sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/2 buc. varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 ... se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in ... razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ... oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza ... se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau ... cimbru, care se scoate din bors la sfirsit. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 1 buc. rosie, 1/4 l bors, marar verde, sare, 2 linguri smantana, o lingurita orez Mod de preparare: Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (crap, salau etc.), 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, 1 buc. ceapa ... . Dupa citeva clocote, se adauga borsul clocotit, turnind cite putin pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cutii porumb din comert, 2 oua, 300 ml.ulei, 4 catei de usturoi Mod de preparare: Se face o maioneza dintr-un ou fiert si unul crud si ulei. Se pune usturoiul ras pe razatoarea mica. Porumbul se scurge si se stoarce bine in pumn. Se adauga in maioneza si se amesteca. Se da la rece. Mod de servire Ca aperitiv, cu piine sau simplu.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr boabe de porumb din conserva, 2 ardei, 6 rosii, 1 ceapa verde ... , se taie cuburi. Boabele de porumb scurse se amesteca cu rosiile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 litru bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiata feliute, multa verdeata, 1/2 litru bors de putina acru. Mod de ... sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi ... e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , enibahar, piper, foi de dafin, 1/2 l bors Mod de preparare: Se prepara ... adauga grasime, bulion de rosii, bors si supa de carne. Zarzavatul ... cu unt, se amesteca cu faina si se mai prajesc putin ... supa de carne preparata pentru bors se pun cartofi taiati in ... adauga apoi zarzavatul prajit cu faina, foi de dafin, piper, enibahar ... si varza sunt gata. Cind borsul este...
Reţetă de pe www.retete-bune.com