Cauta in 20.697 retete
1. Desfa drojdia uscata in doua-trei linguri cu lapte cald si amestec-o cu o lingurita cu faina, lasand-o apoi sa creasca 20-30 de minute intr-un loc cald. 2. Amesteca in faina proaspta cernuta drojdia preparata si sarea, adaugand pe rand untul moale, zaharul si ouale. Framanta aluatul pana devine suplu. 3. Amesteca in aluat stafidele 4. Unge bine cu unt o cratita cu pereti inalti si tapeteaz-o cu folie de aluminiu. Unge cu unt si tapeteaza apoi cu faina. 5. Fa un guguloi mare din tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... telina, marar uscat, frunze de dud. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 ardei grasi rosii (capia), 4 cepe albe (proaspete), 6 fire patrunjel verde, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde, 700 ml ulei, 9 cepe albe, 3 kg rosii, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe, 25 ardei grasi, 1 litru ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau bere, un paharel de tuica (optional), sare, piper, oregano, cimbrisor ... se toarna vinul sau berea, tuica si sosul de rosii, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700 gr. cartofi taiati felii, 3 ardei rosii, taiat bucatele, 150 gr. carnaciori picanti, taiati segmente, 4 catei usturoi, 200 ml. coniac sau tuica, 8 pulpe de pui, 1 1/2 linguri boia, sare dupa gust, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri patrunjel proaspat tocat Mod de preparare: Toate ingredientele se pun in vas termorezisent si mancarea se coace in cuptor cca. 1 ora 1/2. Mod de servire Se presara cu patrunjelul tocat dupa ce e gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cepe albe, 250 g ciuperci, patrunjel verde, sare, piper, 1 foaie de dafin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se fierbe 10 minute în apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari. Separat se pun ceapa, usturoiul si ardeiul la calit în putin ulei. Apoi toarna conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit si lasa tocanita sa fiarba laolalta cu condimentele - sare, piper, cimbru, busuioc, ardei iute si boia dulce. Pentru o varianta mai gustoasa, dar mai de durata, poti sa renunti la tigaie si sa pui de la început tocanita într-o oala pe care sa o bagi la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe plita sau in tigaia grill coacem vinetele si dovleceii, pe care le taiem in felii de ½ cm. Ardeii grasi ii coacem la fel ca si pentru zacusca sau pentru salata bulgareasca de ardei: ii punem pe plita si ii intoarcem pe toate partile, pana sunt bine copti si negri, apoi ii curatam de coaja, de cotor si de pielite si ii taiem fasii. Intre timp, intr-o tigaie mare, incingem o lingura de ulei de masline si punem asa: salotele taiate marunt, ceapa verde taiata rondele mici, usturoiul taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge untul intr-o tigaie de marime medie si caleste ceapa la foc mic, sub capac, 10-12 minute, pana cand e moale. Se adauga cimbrul, sarea si piperul. Se ia tigaia de pe foc si lasa sa se raceasca. Inainte de a pune ceapa la calit incalzesti cuptorul la foc mic. Pentru aluat, cerne intr-un vas faina, praful de copt si sarea. Taie untul topit in amestecul de faina pana cand acesta seamana cu firimiturile de paine. Adauga laptele si amesteci usor cu o lingura de lemn. Apoi pune aluatul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 Spalati si curatati ciupercile - le scoateti coditele si le puneti separat. Ciupercile se aranjeaza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei. 2 Ceapa, ardeiul si gogosarul se curata si se spala. Se taie toate legumele cubulete marunte si se pun intr-o tigaie cu un pahar de apa si 2 linguri de ulei. Puneti pe foc, acoperiti cu capac si amestecati periodic pana legumele se inmoaie foarte bine. 3 Coditele de la ciuperci se taie marunt si se adauga peste legumele inmuiate bine, amestecati si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste supa la foc mic. Încinge doua linguri de ulei de masline într-o tigaie mai mare, la foc mediu-iute. Adauga ciupercile si prajeste-le pâna devin moi, aproximativ 3 minute. Scoate-le si lasa-le deoparte, împreuna cu zeama pe care si-au lasat-o. Adauga o lingura de ulei de masline în tigaie si adauga ceapa, pe care o calesti 1 minut. Adauga orezul, amestecând pentru a fi acoperit uniform cu ulei, timp de 2 minute. Când orezul a capatat o culoare aurie, toarna vinul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr capsuni 200 gr cirese albe (cirese rosii am folosit pentru ... parfait cu capsuni si cirese albe (cu fructe) si dati iar ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
METODA DE PREPARARE ESTE IDENTICA CU PREPARAREA DULCETII DE CIRESE ALBE . ????? ????? , ????? ??????? ? ??????? ?????? ????????????? ??????? ??? ????????? ????????? ????????, ?????????? , ??????, ??????????. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
un alt aranjament din flori care l-am facut recent. crizanteme din morcovi. trandafiri din ridichi. castraveti,ridichi rosii,ridichi albe,morcovi. asta l-am dat cadou la o tanara doamna,a fost foarte placut impresionata.
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... fi si un aperitiv la o tuica mica... Au un gust foarte ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... de: - 5 cepe mari, de preferinta albe - o tavita de ficatei (500g) - ulei ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com