Cauta in 20.697 retete
Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii. Formezi o rulada pe care o tai in cateva bucati egale (depinde cum ai tava de larga). Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tai merele in sferturi, le scoti coatoarele, apoi le tai felii subtiri. Le pui intr-o cratita si le acoperi cu apa. Adaugi 2 linguri de zahar si zeama de lamaie si le pui la fiert. Cand incep sa fiarba le mai dai 2 clocote si le dai deoparte. Scoti feliile de mar pe un prosop absorbant si le lasi la racit. Intinzi foaia de aluat de foietaj, presari zaharul ramas ( cantitatea de zahar se poate mari sau micsora, dupa preferinta) si scortisoara. Aluatul de foietaj sa nu fie dezghetat complet,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... loc ferit de umiditate Eu fac de regula o data pe luna ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
De porc e situatia, Deci frageda si delicioasa Fleica preparata-asa E cel mai bun mezel facut in casa. INGREDIENTE 2 kg fleica de porc 500 ml bors (zeama de varza) cateva boabe de piper negru 2 foi de dafin sare 3-4 catei de usturoi boia dulce PLAN DE LUCRU fleica de porc portionam fleica in [&] Post-ul FLEICA DE PORC (MEZEL FACUT IN CASA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... poalele dealului, prefer sa-mi fac poftele in casa. Ei, mai ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Aparitia suncii reprezinta primul pas al omenirii de la conservarea carnii la prepararea mezelurilor. Putini oamenii stiu insa cat de usor se prepara, acasa, cea mai cunoscuta dintre ele: sunca de pui. Marile hoteluri isi prepara singure sunca de pui pentru a obtine calitatea optima pentru materia prima folosita in salatele Caesar sau in sandwich club -uri. Daca va doriti o sunca fara o lunga lista de ingrediente in compozitie, incercati acasa aceasta reteta simpla care va va aduce...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mousse mascarpone cu piersici si mousse ciocolata alba cu zmeura-12 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... fie intreaga la decojire. Se face frisca din lapte, se mixeaza ... , coaja de mar se va face in spirala, adica se va ... pana se va obtine un trandafir din mar. Se pune frisca ... , apoi se pune in interiorul trandafirului obtinut din coaja de mar ... ca se se poata orna trandafirul de mar si apoi se ... cocos peste fructe, apoi peste trandafirul din mar. Se pune la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , mai tare si mai crocant  facut din zahar, apa si colorant ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si restul de lapte. Se face o coca bine framintata, din care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de ciocolata alba cu aschii de cioco neagra si crema ciocolata cu ananas -2,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Ne-am obisnuit sa preparam in casa sunca, kaiser si altele din familia asta pentru ca sunt mai bune decat in comert. Anul trecut am incercat si afumat si garantez ca nu gasesti nimic mai bun. Pentru portia asta am avut piept de porc fara os (sa fie cat mai slab cu putinta) pe care l-am condimentat cu un plic de usturoi uscat, sare mai multa, condiment pentru porc din comert, boia de ardei iute si dulce, piper. Dupa ce l-am condimentat l-am fiert la foc mic iar in oala am adaugat si o crenguta...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
formele folosite ptr petale nr total de petale 3+3+4+5 trandafirii colegelor mele
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
Parol! Ca la McDonald`s nu-i, Nici macar ca la KFC. Acest cheeseburger de pui E mult mai bun si sanatos, sa stii! INGREDIENTE 1 bucata piept de pui dezosat (pe care o tocam) o jumatate ardei rosu 1 ou un praf de cimbru, telina uscata, sare, piper 1 ceapa mica 4 felii de branza cheddar [&] Post-ul CHEESEBURGER DE PUI FACUT IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Încinge uleiul de masline într-o tigaie mare pentru paella, la foc mediu. Adauga ceapa, ardeii si ardeiul iute, apoi redu focul si caleste timp de 10 minute sau pâna când legumele si ceapa s-au înmuiat putin, fara sa se rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, apoi pune orezul, adauga supa fierbinte si lasa pâna începe sa fiarba în clocot. Redu focul si fierbe 10-15 minute, amestecând ocazional, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca incercam sa termin la timp nu reuseam. Dar asa, aluatul a fost gata, crescut si framantat usor, gata de taiat si format, tocmai cand ea a intrat pe usa de la gradinita. Entuziasmul a fost urias! :) S-a spalat in graba pe maini si m-a ajutat la format trandafirasii. Daca lucram singura, poate erau putin mai aspectuosi, dar asa, formati la 4 maini, cu degetele imprimate pe "petale", au iesit cei mai grozavi "trandafirasi" din lume. Asta e povestea din spatele pozelor. Reteta o veti gasi...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com