Cauta in 20.697 retete
Se taie cartofii felii rotunde subtiri. Se pun feliile într-un castron mare, se adauga untul topit, parmezanul ras, cimbrul, usturoul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Se unge o tava de briose cu untul ramas si se asaza feliile ca si cum ar fi petalele unei flori. Se presara cu piper. Se coc timp de aproximativ o ora în cuptorul preîncalzit. Când sunt gata, se lasa la racit timp de cinci minute si se presara apoi cu brânza si cimbru. Daca nu va place cimbrul, se poate folosi oregano,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca apa cu otetul de mere si pune boabele de mustar la înmuiat 2 zile. Combina apoi în blender boabete de mustar înmuiate, lichidul de pe ele si restul ingredientelor. Credit foto: http://gardening.sheknows.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intalneasca si sa invete sa faca mancare si mai buna. Initiativa ... bune), dar sunt mandra ca fac parte din echipa care se ... va voi povesti cum se face cea mai buna paine de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... curga. Din pacate nu am facut poze in timpul prepararii, cand ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... coltii intr-un pui zemos facut la gratar. nebunie curata cum ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ... insa iti reamintesc ca l-am facut indirect. adicatelea am lasat focurile ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... pe margine, formand astfel un trandafir. Ungem cozonacul cu ou batut ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure si crema de iaurt cu ananas-3 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Ingrediente: 1 capatana de usturoi 1 praf sare 1 pahar ulei 1 lingurita otet Mod de preparare Curatam usturoiul si il pisam. Il frecam cu putina sare apoi adaugam uleiul, in fir subtire, putin cate putin si frecam continuu cu o lingura de lemn in aceeasi directie fiindca altfel se va taia. Cand sosul a inceput sa se lege adaugam putin otet si frecam in continuare pana se termina uleiul. Sosul trebuie sa isi tripleze volumul si sa fie de consistenta unei maioneze. Se serveste la friptura,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am tot incercat diverse retete, insa niciodata nu nimeream gramajul optim si nu eram multumita de rezultat. In timp, experimentand am ajuns la un rezultat mai mult decat multumitor, asa ca anul asta am decorat turta dulce cu royal icing. Cu siguranta si voi veti reusi daca veti urma catva reguli simple: Zaharul pudra trebuie sa fie neaparat din cel din comert, si bine cernut inainte de utilizare. Amidonul va recomand sa il folositi pe cel de la dr Oetker, mie mi s-a parut a fi cel mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea într-o oala mare. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mare, pâna când începe compozitia sa fiarba, dupa care se reduce caldura la mic spre mediu, pentru aproximativ 45 de minute. Daca se formeaza spuma, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara zeama si se arunca celelalte ingrediente. Daca exista o abundenta de grasime, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Pastreaza 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti garentez ca micutul tau il va manca cu mare placere. Ingrediente : 500 grame ficat, un pachet de unt cu 60-70% grasime, sare, cateva boabe de piper, patru oua fierte tari, o ceapa un morcov si o foaie de dafin. Preparare : 1. Curata ficatul de toate pielitele. Pune la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa mare si un morcov taiat in doua. Cand clocoteste adauga ficatul, boabele de piper si foaia de dafin. Acopera si lasa sa fiarba la foc mic circa 15-20 de minute. Scurge apa. Alege ficateii....
Reţetă de pe retete.eva.ro
50 de ani reprezinta o varsta minunata si cred ca trebuie sarbatoriti fastuos,asa ca tortul a fost pe masura pentru o doamna care adora culorile rosu si negru.Din nou unul din torturile mele preferate...A avut blat cu cacao,crema de iaurt cu piersici si crema de ciocolata-2,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat bine albusurile,apa si coaja de portocala Se adauga apoi cele 10 linguri de zahar si continuam sa batem pana se topeste zaharul Amestecam si galbenusurile.Apoi adaugam faina si praful de copt amestecand usor de jos in sus,pana se incorpreaza toata faiana.Se pune in forma si se coace la foc mic 30-40min. Dupa ce s-a racit am taiat blatul pe doua locuri obtinand 3 foi.Am folosit la insiropat un sirop din apa zahar si esenta de rom. Frisca se pune pe foc impreuna cu ciocolata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
aluat de cozonac... am folosit reteta : Cozonac cu nuca 50g unt nuca macinata sau mac scortisoara zahar Dupa ce creste aluatul il intindeti pe masa presarata cu faina, il ungeti cu unt topit si presarati zahar, nuca si scortisoara.Taiati alutul in forma de triunghiuri neregulate. Tava de muffins o ungeti bine cu ulei atat in interior cat si exterior. Asezati aleatoriu triunghiurile de aluat formand in mijloc un mic boboc de trandafir. Coaceti la 180 de grade timp de 25-30 de...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro