torturile vladut antena 1 din data de 31012014
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, budinca din corasla
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu care se unge fiecare rondea de pastruga,pe ambele fete,apoi se aseaza una peste alta,intr-un celofan sau cutiuta etansa si se da la frigider,de seara pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste cu carne tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se spala fiecare bucata cu apa rece,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga bine apoi se tavalesc bine prin pesmet auriu si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decojeste rosiile si taie-le cuburi, apoi amesteca-le cu pesmetul, brânza Cheddar proaspata, nucile, cele 3 oua batute, patrunjelul tocat, busuiocul, sarea, piperul negru si uleiul de masline. Pune totul în mixer si amesteca pâna când se îngroasa foarte mult. Mai poti adauga mai mult pesmet, daca nu este destul de groasa compozitia. Toarna compozitia într-o forma de chec unsa cu ulei. Bate cel de-al patrulea ou si toarna-l peste amestec. Acopera forma cu folie de aluminiu. Coace totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se începe cu sosul de carne: se încalzeste uleiul într-o cratita mare si se prajesc cepele cu grija, 10 minute, pâna când devin aurii. Se adauga usturoiul, ierburile si dafinul si se mai lasa pe foc 2 minute. Se încalzeste o tigaie mare. Se pune în tigaie un sfert din carnea de vita, se lasa pe foc pâna când devine rumena-maronie, apoi se rastoarna peste ceapa prajita. Se prajesc pe rând si celelalte sferturi din cantitatea de carne si se rastoarna peste ceapa. Se adauga peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean mai mare se pune faina amestecata cu drojdia uscata. Se freaca galbenusurile cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de lamaie, pana cand zaharul se topeste si galbenusurile s-au albit. Intr-o cratita se incalzeste pe foc laptele si se toarna peste galbenusuri si se amesteca. Compozitia astfel rezultata se toarna treptat peste faina si se incorporeaza complet. Intre timp trebuie topit untul pe foc mic. Din acest unt se pune in aluat din cand in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca tarhonul tocat cu caperele bine scurse, coaja de lime si rosiile, asezonând cu sare si pieper dupa gust. Toarna compozitia într-o tava pentru copt. Asaza fileurile de somon cu pilea în jos peste ametec. Presara sare si piper dupa gust. Acopera cu folie de aluminiu. Pune în cuptorul preîncâlzit si lasa la foc mediu timp de 15 minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa la cuptor înca 20 de minute. Se serveste cu felii de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe conopida si morcovii taiati rondele aprox. 7 minute in apa cu sare. Dupa 6 minute se adauga mazarea. Rasturnam totul intr-o strecuratoare peste care turnam apa rece si lasam la scurs. Intre timp curatam patrunjelul si-l tocam. Amestecam maioneza cu iaurt si lapte, de preferat iaurtul ar trebui sa fie simplu. Se condimenteaza amestecul cu sucul si coaja de lamaie, precum si cu sare, piper si zahar. Adaugam apoi patrunjelul. Se aseaza legumele si sunca intr-ul castron mare si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,si ar tebui sa fac torturi cu aceasta tema,ador marea ... o iubeste pe Mica Sirena.De data acesta am folosit o papusa in ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Anul acesta am ajuns si eu la expozitia de torturi si prajituri din Tokyo.Torturile au fost superbe toate,o adevarata arta,si au fost expuse de profesionisti si incepatori.S-au dat premii bineinteles si o parte din aceste minunatii le-am fotografiat.Sper sa ajute pe cei care au curajul sa incerce asa ceva.Eu una recunosc nu sunt capabila decat sa admir. Voi posta mai multe fotografii pe http://secventedeviata.blogspot.com/
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... spus ca nu mai postez torturi pe blogul acesta dar nu ... nu stie ca am mutat torturile dincolo si aici a ramas doar ... tort cu trandafiri albastrii, daca dati click pe ea va duce ... blog. Adresa acestuia este: http://torturi-mures.blogspot.com/ Asadar de ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Acesta e noul nostru preferat in materie de torturi. L-am descoperit toamna trecuta cand cautam ceva potrivit pentru ziua lui Praslea, mare amator de ciocolata. Atunci toti cei 9 copii au fost incantati de rezultat. Apoi l-am repetat de Revelion - de aceasta data am avut musafiri adulti. Initial adultii au strambat din nas cand au auzit de tort cu dovlecel. Dar mai tarziu, tot&
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Asa cum bine ati anticipat, Incepem pregatirea pentru sarbatori, Dar pana la torturi si la carnaciori O prajitura lejera. Fara blat. INGREDIENTE pentru primul strat 100 gr unt 2 kg mere 150 gr zahar pentru crema de vanilie 500 ml lapte 4 galbenusuri 2 linguri de faina 4 linguri de zahar 1 baton de vanilie [&] Post-ul PRAJITURA CU MERE SI BEZEA FARA BLAT apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... veti gasi destul de putine torturi. Am fugit tot timpul de ... apetit ca as face numai torturi, deja am vreo 2-3 idei pentru ... care il folosesc la toate torturile, iar crema am ales sa ... , domnule, la multi ani inca o data!! Ingrediente Blatul: -5 oua -5 linguri de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... din New York, specializat in torturi de nunta : Ron Ben-Israel. Daca torturile de morcovi se prezinta de obicei in combinatie cu ... coapte si tocate 6 cani morcovi dati pe razatoare Crema: 8 albusuri un ... ou, amestecand bine de fiecare data. La final se adauga morcovul ... incetul, mixand bine de fiecare data. Daca se intampla sa se ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... bloguri,la tot felul de torturi ,mi s-a ivit si mie sansa ... din ceea ce invat eu.Data viitoare voi invata sa fac ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... , nu are nimic din "greutatea" torturilor pline de creme. Din punctul ... unsa cu putin unt si dati la cuptorul incins in prealabil ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com