Cauta in 20.697 retete
... ca este cel mai bun tort din lume. Secretul? Un blat ... de smantana. Obligatoriu, alaturi de o felie de tort Sacher, se serveste o cafea fierbinte, cu lapte ... . - Incinge bine cuptorul si pune tortul. In primele 15 minute lasa ... omogenizeaza bine. - Cand se monteaza tortul, se unge toata suprafata lui ... neteda. - Toarna glazura pe mijlocul tortului si intinde repede pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
25 ml lichior crema de ciocolata, 25 ml rom negru, cafea fierbinte; frisca si scortiosara pentru final Mod de preparare: Se pune marginea paharului in suc de lamiie si apoi se presara zahar. Se toarna lichiorul si romul, se pune cafeaua si se acopera cu frisca si scortisoara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un blat de tort din comert,2 budinci de vanilie,1 plic frisca ... compot. Mod de servire Tortul este un tort racoritor, se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g biscuiti, 1/4 kg nuci, date prin masina de nuci, 2 galbenusuri, 1 pahar zahar pudra, 300 g unt, 1 pahar cafea rece, rom, vanilie Mod de preparare: Biscuitii pisati sau dati prin masina de tocat se inmoaie cu
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pere, 200 ml vin, o lingura cafea, 400 ml smantana, un plic ... pune compozitia in tava de tort si se coace la foc ... rece 30 min. Se umple tortul cu crema si se da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de preparare: Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu ... toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cafea fierbinte, 10 ml triplu sec, 10 ml amaretto, 10 ml whisky crema, 10 ml lichior de alune, scortisoara, frisca, ciocolata Mod de preparare: Se pun toate ingredientele cu exceptia cafelei si scortisoarei intr-un pahar de whisky. Se adauga cafeaua si scortisoara si se amesteca. Se orneaza cu frisca si fulgi de ciocolata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 litru apa, 3 lingurite cafea, 3 lingurite zahar, 1/4 lingurita scortisoara, o lingurita zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se lasa la foc, pana se formeaza o spuma. Se amesteca inainte de servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 gr. zahar, 3 linguri esenta cafea, 50 gr. cacao, 300 gr ... zaharul, se adauga esenta de cafea, cacao si vanilie. Se bate ... . Se umplu blaturile cu crema Tortul astfel umplut se imbraca in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. zahar, 3 galbenusuri, 2 linguri de cafea cernuta, 50 gr. rom, 100 ... spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cel mai bun tort cu cicolata ... Reteta o gasiti aici .
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... : 1/2 kg zahar, 1 pahar esenta de cafea Mod de preparare: Se freaca ... si faina (forma speciala pentru tort, de tabla cu fund separat ... la cuptor. In timp ce tortul se coace, se face un serbet de cafea din 1/2 kg zahar, legindu-se ... raceste complet. Dupa ce s-a copt tortul, se intinde deasupra crema si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea boabe prajita, 1/2 l alcool, 300 gr. zahar, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul preparat, apoi se lasa inca 3 zile. Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... topita in lapte, 2 linguri de cafea concentrata si faina. Se bate ... crema intre blaturi, se imbraca tortul cu crema si se presara ... g unt, vanilie, 50 g cacao, 2 linguri cafea sau 3 batoane ciocolata, 5-6 linguri lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 cesti de cafea, 2 cesti rom, 4 linguri zahar Mod de preparare: Se prepara o cafea tare si cind este foarte fierbinte se amesteca cu romul si zaharul, se bate bine si se pune in termos Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. biscuiti, 1 ceasca cafea indulcita, 2 borcan mic serbet de cacao, 1/2 pachet unt Mod de preparare: Se aseaza biscuitii intregi pe un platou dreptunghiular, se stropesc cu cafea indulcita, se ung cu un strat de serbet frecat cu unt, apoi se alterneaza biscuitii si serbetul pana se termina totul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea macinata, 800 gr. zahar, 1 l alcool de 60 de grade, vanilie Mod de preparare: Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 minute. Separat, se pune in alt vas
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 lingurite cafea instant, un sfert de cana lapte condensat, 2 albusuri de ou, 1/2 lingurita sare, un sfert de ceasca zahar, 1/8 lingurita extract de migdale, un sfert de cana de migdale tocat, frisca vegetala Mod de preparare: Se dizolva cafeaua in lapte. Se bate albusul de ou pana devine spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca apoi cu laptele cu cafea, extractul de migdale si migdalele. Se decoreaza cu frisca ,se serveste in pahare de parfait si se decoreaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com