tort duo cafe cu cicolata
Pagina 4 din 5
... Mod de preparare tort cu zmeura si migdale Se încalzeste cuptorul ... timp de 2 minute. Dupa ce tortul este gata, scoate-l din cuptor ... zahar pudra dupa preferinta). Aseaza tortul pe o farfurie si întinde unifor topping-ul, îmbracând astfel tortul complet în alb. Pentru decor: lipeste fulgii de migdale pe marginile tortului iar în centru aseaza zmeura si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/4 kg unt, 1/2 pahar lapte, 1 paharel cafea, 1 lingura cacao, 1 paharel rom Mod ... se trge usor de pe tort. Se taie in doua sau ... si se ung foile de tort. Tortul se imbraca cu aceeasi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cafea proaspata, 2 lingurite sirop de ciocolata, o lingurita sirop de cirese, frisca, fulgi de ciocolata, cirese Mod de preparare: Se amesteca bine intr-un pahar cafeaua, siropul de ciocolata, sucul de cirese. Se acopera cu frisca, fulgi de ciocolata si cireasa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un pahar de vin incalzit, cafea, 50 ml crema de whisky irlandeza, un sfert de ceasca frisca tare, scortisoara Mod de preparare: Se pune cafeaua in paharul incalzit. Se adauha crema de whisky si se amesteca bine. Se acopera cu frisca. Se decoreaza cu scortisoara
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti cafea tare, 6 linguri smantana, 6 linguri coniac, 12 lingurite zahar, 6 cuburi gheata Mod de preparare: Se prepara o cafea tare, bine indulcita. Se amesteca cu smantana, se bate bine, apoi se adauga coniacul si se lasa sa se raceasca. Se pune lichidul in termos, adaugindu-se cuburile de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/2 baton vanilie, 1 cescuta esenta de cafea, 100g migdale curatate Mod de ... pune compozitia in forma de tort, se coace si, dupa ce ... cite putin din esenta de cafea si se amesteca bine. Dupa ce tortul a fost umplut si imbracat cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar vanilat, 1/2 pahar mic cu esenta de cafea pregatita din 4 linguri cafea si 1 baton de vanilie, 400g unt, 200g nuci taiate si ... se adauga incet esenta de cafea. Separat se freaca untul in ... se adauga usor compozitia cu esenta de cafea. Pe o farfurie de tort se asaza in rind de piscoturi in ... pana se termina Se imbraca tortul cu un strat de crema ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iau 100 gr. esenta de cafea naturala tare, 4 oua, 2 pahare zahar ... clocoteste se toarna esenta de cafea tare, se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un blat de tort(cumparat sau facut in casa), doua budinci ... care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua ... orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau din compot, o foaie blat tort uns cu putina crema sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful de copt, continuam sa batem spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam usor, la sfarsit adaugam faina in ploaie, omogenizam cu grija, apoi turnam compozitia in forma si coacem cam 20-25 minute la foc potrivit. Incercam blatul cu scobitoarea, cand nu se lipeste de aceasta este copt. Preparam crema: praful de gelee se amesteca cu zahar si apa sau suc din compot si se fierbe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 albusuri, 450 gr. zahar pudra, 2 lingurite cafea solubila, faina Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul amestecat cu cafeaua si se bat in continuare pana cind se obtine o spuma tare. Se presara cu faina o tava si se pun gramajoare de spuma, mici cat o nuca, distantate intre ele. Se introduce tava in cuptor, la foc slab, pana se usuca bezelele. Se scot din tava cind sunt reci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Totul deja este explicate la subiectul ingrediente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste ciocolata neagra într-un bol rezistent, în cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit. Pune avocado în blender si amesteca pâna obtii o pasta cremoasa. Adauga restul de ingrediente în blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pâna ce toate ingredientele sunt perfect încorporate, timp de doua minute. Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere. Pune crema obtinuta în boluri pentru servit si lasa la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe plic) si se orneaza tortul dupa preferinta fiecaruia si frisca ... , ca altfel se lasa). Neaparat, se lasa tortul o zi la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
zahar, cafea Mod de preparare: Intr-un flingean (vas din cupru ... care este dimensionat pentrut maxim 2 cafele. Cand apa ajunge aproape de ... de zahar (ad libitum) si cafea din belsug (pana ce lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 l cafea filtru, racita, zahar si frisca dupa gust Mod de preparare: Se toarna 450 ml cafea in tavite de cuburi de gheata si se congeleaza. Se indulceste restul de cafea cu zahar dupa gust. Se acopera si se lasa sa se raceasca in frigider. Se scot cuburile din tavite si se pun intr-o cana de apa impreuna cu cafeaua racita. Mod de servire Se serveste in pahare, cu frisca deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , vanilie, 50 gr. cacao, 2 linguri cafea sau 3 batoane ciocolata, 5-6 linguri lapte ... topita in lapte, 2 linguri de cafea concentrata si faina. Se bate ... crema intre blaturi, se imbraca tortul cu crema si se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com