Cauta in 21.294 retete
Se ia carnea, de preferinta proaspata si de o culoare roz-deschis, se taie in cubulete ca pentru a fi tocata. Usturoiul se curata si se taie fiecare catel in feliute subtirele, nu pe lung, ci de-a latul. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pun cele doua linguri de ulei intr-o cratita la incins. Cand e incins bine uleiul se arunca ceapa la rumenit. Daca primele bucatele de ceapa au inceput sa devina maronii, se poate adauga fara probleme si carnea. Se presara condimentele dupa bunul plac,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vom vedea ulterior  macelareasca, moldoveneasca, dobrogeana, ardeleneasca sau cum ne mai ... cu specialitati traditionale. Povestea initiala a tochiturii e simpla. Si s-a complicat ulterior. Numele ... a porcului, si, in cratita de tochitura, au picat cate un pic ... de ardei, etc.). Apetitul pentru tochitura a romanului nu a putut fi limitat ... diverse denumiri pentru a da onorabilitate...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... stafide Pret:25ron/persoana Meniu dobrogean Supa de visine sau salau menuiere - la alegere Tochitura dobrogeana cu mamaliga cu ou Pancove coapte in ulei Pret:30ron ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com