Cauta in 21.294 retete
... mai mult si mai sanatos. Tocana de fata se prepara simplu ... focul, puneti capacul, la felicita! Tocana-i gata, iar langa ea va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adaugi delicat si presari verdeata fin tocata. Servesti tocanita cu mamaliguta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de final, adaug leusteanul tocat. Tocana s-a potrivit de minune cu taiteii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prima la inima. Am transformat tocana clasica de porc intr-una ... timpul pregatirii vi s-a facut :) Serviti tocana langa o garnitura preferata sau simpla ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... cu sare si piper. Friptura ungureasca de porc cu boia de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Autor : Cristina P Aceasta tocanita este diferita de ceea ce fac de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... din vita ( boeuf bourguignon ), aceasta tocana consistenta are un farmec aparte ... caprioara ( chevreuil bourguignon ). Numele acestor tocanite devenite faimoase in intreaga lume ... care i-a acordat-o Auguste Escoffier , aceasta tocanita este, in esenta, o mancare rustica, de sarbatoare. Culoarea unui tocanite burgunde, indiferent de carnea folosita, va ... . Vezi aici si reteta de Tocana din coada...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din ... lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... sosul si il face cremos. Tocanita de ciuperci se serveste cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Combinatia este inedita, dar rezultatul se mentine la nivelul sub 150 calorii pentru o portie. Ingrediente: 250 de grame de carne de vaca, un morcov, o ceapa, un dovlecel, 3 radacini de pastarnac, o mana de frunze de spanac, o legatura de loboda, zeama de la o lamaie, o canita de lapte degresat (max 100 ml), ulei, sare, piper, o legatura de marar. Preparare: 1. Toaca la masina de tocat carnea de vaca si caleste-o in putin ulei. Adauga sare si piper. Adauga ceapa si morcovul taiate foarte fin....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stiu ca suntem in post, stiu ca nu este bine sa recomandam un astfel de preparat, dar este atat de delicios incat nu am reusit sa ma abtin. Varza cu afumatura, un preparat care face pofta si celui mai putin mancacios dintre noi. Este adevarat, are cam multe calorii, insa propun sa uitam pentru un moment de diete si kilogramele in plus si sa ne delectim cu o portie din acest preparat, dupa cel gatim, evident. Care sunt ingredientele de care avem nevoe? 250 g slanina afumata 4 bucati de carnati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se pun la calit ceapa, morcovii, usturoiul si ardeiul rosu. Se lasa sub capac 3-4 minute, dupa care se adauga bucatile de curcan, cimbrul si foaia de dafin, amestecându-se timp de 3-4 minute. Se adauga conserva de rosii, cartofii, restul condimentelor si apa cât sa acopere toate ingredientele. Se lasa la foc mic, sub capac, timp de o jumatate de ora sau se poate introduce în cuptorul încins. Se presara patrunjel verde sau marar la final si se serveste alaturi de o salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... circula mai multe variante a acestei tocanite. Toate arata apetisant. Prima data cand am facut tocanita era inainte de a avea blogul, sursa mea ... -am amintit iar de aceasta tocanita si am inceput sa caut ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... cinci minute, sa se roage tocana la toti sfintii si sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocanita asta e atat de simpla incat nici nu prea mai are ... un bon de masa. Insa tocanita asta saracacioasa si primitiva, veritabil ... sa ne ia. Asa s-a nascut tocanita ciobanului, cum am numit-o atunci ... lasa totul la fiert descoperit. Tocanita este gata cand cartofii au ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... isi sorb ultima ciorba de burta, te intampina acest ingredient care ... , in aceasta forma, ciorba de burta. Portii: 10 Timp preparare: variabil ... sau semi-fiarta) Ingrediente: 1,8 kg burta de vita un rasol (picior ... si otet, dupa gust Preparare: 1. Burta si rasolul de vita se ... si se fierb, pana ce burta este aproape fiarta (aprox. 4-5 ore ... caz, fierbeti rasolul si adaugati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... proteine, asa ca am facut o tocanita de soia. Chiar daca este foarte cald, am facut aceasta tocanita gustoasa, cu proteina de calitate. Veti gandi ca tocanita asta merge foarte bine cand afara este ... de soia, dar niciodata intr-o tocanita, pot sa va spun ca ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... Am facut si acest pas - tocanita de cartofi - si nu a fost ... cartofii si carnea...se acopera tocanita si se lasa sa fiarba ... adauga vegeta, se gusta apoi tocanita de sare... - Se stinge focul ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete medii. Se pun la fiert împreuna cu pieptul de pui taiat tot cuburi în apa cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade, iar apoi se adauga peste cartofi si pui dupa ce au stat pe foc aproximativ 15 minute. Când apa scade si compozitia se leaga, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa în jur de 10 minute si se ia de pe foc. Adaugam patrunjel tocat. Tocanita se poate servi cu muraturi sau salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro