Cauta in 16.201 retete
... platou iar in mijloc adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mult si mai sanatos. Tocana de fata se prepara simplu ... focul, puneti capacul, la felicita! Tocana-i gata, iar langa ea va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... muntos al Frantei vine aceasta tocana de vita fiarta indelung, cu ... satios. Exact asa este aceasta tocana densa si cu personalitate puternica ... piper proaspat macinat. Dupa ce tocana incepe sa fiarba, trageti-o de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Oricumn, mai fierb si in tocanita. Acestea fiind spuse, am adaugat ... . Se amesteca bine. Nebunia de tocanita arata ca in pozele de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... taiati-l fasii. Il adaugati in tocanita, dar va recomand sa il ... mancarea. Dupa ce mai fiert tocanita cam jumatate de ora adaugati ... timp fierbeti mamaliga si serviti tocanita pe mamaliguta sa aveti la ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pe inima ca este regina tocanitelor, are un gust atat de ... fiecare imbucatura, ce sa mai, tocanita suprema, sa o incercati ca nu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ales sa fac fuduliile intr-o tocanita acrisoara. Am calit o ceapa peste ... oparat. Le-am adaugat in tocanita data in clocot si le ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Bamboe rendang este o tocana (sau un curry) inedita pentru gusturile europenilor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de final, adaug leusteanul tocat. Tocana s-a potrivit de minune cu taiteii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prima la inima. Am transformat tocana clasica de porc intr-una ... timpul pregatirii vi s-a facut :) Serviti tocana langa o garnitura preferata sau simpla ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... cu sare si piper. Friptura ungureasca de porc cu boia de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Autor : Cristina P Aceasta tocanita este diferita de ceea ce fac de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... din vita ( boeuf bourguignon ), aceasta tocana consistenta are un farmec aparte ... caprioara ( chevreuil bourguignon ). Numele acestor tocanite devenite faimoase in intreaga lume ... care i-a acordat-o Auguste Escoffier , aceasta tocanita este, in esenta, o mancare rustica, de sarbatoare. Culoarea unui tocanite burgunde, indiferent de carnea folosita, va ... . Vezi aici si reteta de Tocana din coada...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , adaugi delicat si presari verdeata fin tocata. Servesti tocanita cu mamaliguta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din ... lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... sosul si il face cremos. Tocanita de ciuperci se serveste cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Combinatia este inedita, dar rezultatul se mentine la nivelul sub 150 calorii pentru o portie. Ingrediente: 250 de grame de carne de vaca, un morcov, o ceapa, un dovlecel, 3 radacini de pastarnac, o mana de frunze de spanac, o legatura de loboda, zeama de la o lamaie, o canita de lapte degresat (max 100 ml), ulei, sare, piper, o legatura de marar. Preparare: 1. Toaca la masina de tocat carnea de vaca si caleste-o in putin ulei. Adauga sare si piper. Adauga ceapa si morcovul taiate foarte fin....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stiu ca suntem in post, stiu ca nu este bine sa recomandam un astfel de preparat, dar este atat de delicios incat nu am reusit sa ma abtin. Varza cu afumatura, un preparat care face pofta si celui mai putin mancacios dintre noi. Este adevarat, are cam multe calorii, insa propun sa uitam pentru un moment de diete si kilogramele in plus si sa ne delectim cu o portie din acest preparat, dupa cel gatim, evident. Care sunt ingredientele de care avem nevoe? 250 g slanina afumata 4 bucati de carnati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se pun la calit ceapa, morcovii, usturoiul si ardeiul rosu. Se lasa sub capac 3-4 minute, dupa care se adauga bucatile de curcan, cimbrul si foaia de dafin, amestecându-se timp de 3-4 minute. Se adauga conserva de rosii, cartofii, restul condimentelor si apa cât sa acopere toate ingredientele. Se lasa la foc mic, sub capac, timp de o jumatate de ora sau se poate introduce în cuptorul încins. Se presara patrunjel verde sau marar la final si se serveste alaturi de o salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro