Cauta in 21.294 retete
... rece haiducesc cu slanina, branza, toba, carnat, jumeri, telemea, ceapa, porodici ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... din bunatatile pregatite de bunica : toba, leber, caltabosi, sunca, carnati, sarmale ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... porc pe plita cu sare, toba, lebar si tot ansamblul porcesc ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la circa 225 de grade, si se lasa cam 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste carne de calitate buna si foarte buna si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare. - Un ghembetz de 1 kg sau 1,5 kg, varza acra circa trei capatine de preferat murate in vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro