Cauta in 21.294 retete
... cum poti prepara "altfel" celebra toba, pentru a primi numai laude. Reteta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie ... adauga apa fiarta se pune toba la fiert timp de 30 de minute. Se scoate toba pe o tava, se preseaza cu un ... . Ca sa fie mai gustoasa, toba se poate afuma pentru a capata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facut aseara din nou tochitura moldoveneasca mai mult pentru a reface pozele ... de vara . Facem des tochitura moldoveneasca, mai ales in perioadele reci ... am facut o reteta de tochitura moldoveneasca... Asadar ingrediente: carne de porc ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... regional si cas de carne, toba de porc este, din multe ... cu mirodenii si usturoi. Reteta: Toba de porc Ingrediente: 1 cap de ... stomacul la celalalt capat. Intepati toba cu un ac in 10 ... 30-40 de minute. Scoateti toba si lasati-o la racit intre ... si a scoate excesul de zeama. Toba se pastreaza la rece ca ... sau se afuma in prealabil. Toba se serveste rece, pe platorile ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... insa regina platourilor de Craciun: toba de casa . Mie nu imi ... grasa, raciturile sunt una, toba e alta, din punctul meu de vedere ... stomacul si o oala incapatoare. Facem toba? Ingrediente: - 1 stomac de porc, spalat ... foarte groasa, trebuie sa legam toba cu un plic de gelatina ... membrana si carne. Scoatem apoi toba pe un fund de lemn ... grija insa, sa nu strivim toba. O...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... voi sarbatori Roamania cu o tochitura moldoveneasca! Ingrediente: 500 gr carne proaspata ... in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va recomand carnea de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... mamaliga, cateva linguri de tocanita moldoveneasca, si se presara totul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o bucurie: sa va aduc o tochitura moldoveneasca , ca la mama acasa. Si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de a lega carnea. Odata umpluta, toba se leaga la capatul unde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Burta prefiarta, taiata în fâsii subtiri, se pune la fiert în apa cu putina sare. Se adauga ceapa, morcovul, pastârnacul tocate marunt si se lasa la fiert pâna ce burta devine moale. Când toate ingredientele s-au fiert, se pune usturoiul pisat, se adauga sare si câteva linguri cu otet, dupa gust, apoi se opreste focul. Într-un vas mare se bat galbenusurile de ou si smântâna, adaugându-se treptat câte un polonic de ciorba fierbinte, amestecând continuu. Când amestecul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :) Intre timp pregatiti si carnea: - taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie - langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime - pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de a lega carnea. Odata umpluta, toba se leaga la capatul unde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de a lega carnea. Odata umpluta, toba se leaga la capatul unde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile. Se rade soricul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai. Se pun sa fiarba intr-o oala mare plina cu apa rece, se aduna spuma de mai multe ori, se adauga sare si piper si se continua fierberea. Cand furculita patrunde usor in carne, se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa. In timpul fierberii oala se tine descoperita. Se fierb toate pana carnea se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , in urma inteparii, inseamna ca toba nu este suficient fiarta, iar daca iese suc limpede toba este fiarta. Cind este gata, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
carne de porc de la cap, inima, rinichii, foi de dafin, sare, slanina, sare, piper, coriandru, enibahar, stomac de porc Mod de preparare: Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas, se pune sare si piper, coriandru, enibahar si s emai adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare, taiati in 4, ca pentru piure-ul de cartofi. Cand s-au fiert se strecoara de apa in care s-au fiert si se strivesc; se amesteca cu smantana, untul sau margarina, sare, piper (dupa gust). Intr-o tigaie sau cratita, se pun uleiul si ceapa taiata marunt, dupa care se adauga carnea tocata, boiaua dulce, sarea si piperul. Se ia de pe foc cand carnea este bine prajita. Intr-o tava dreptunghiulara, se pune un strat de cartofi piure, apoi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Costita se taie felii si se prajeste. Se adauga carnea de porc, ficatul si carnatii taiati in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, usturoi taiat feliute. La servit, se presara pe fiecare portie cas de oaie ras pe razatoare Se mananca cu mamaliguta calda si cu salate de legume sau muraturi. - 300 g carne de porc, 200 g carnati de porc afumati, 200 g ficat de porc, 100 g costita afumata, 200 g cas proaspat de oi, 15 g usturoi, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... legume Caltabosi moldovenesti Carnati picanti Toba ardeleneasca Sarmalute moldovenesti Lebarvurst Tarta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le vom vedea ulterior  macelareasca, moldoveneasca, dobrogeana, ardeleneasca sau cum ne ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro