Cauta in 21.294 retete
Preincalzeste grill-ul cuptorului. In apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare, fierbe conopida timp de 5-6 minute si apoi scurge bine. Intre timp, da feliile de costita la grill cca 4-5 minute, pana cand devin crocante si se rumenesc. Intr-un bol, combina cascavalul, piperul, ouale si smantana si potriveste de sare, daca e nevoie. Asaza feliile de paine pe o tava de copt si aranjeaza deasupra buchete de conopida. Toarna peste ele sos de cascaval cu smantana si da la grill timp de 6-8...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele de pasare (ficatei, pipote, inima), fierte, se dau prin masina de tocat, apoi pasta obtinuta se amesteca cu ouale fierte tari si maruntite, cu mustarul, sarea, piperul, pesmetul cernut si cu putina apa. Se amesteca compozitia pana se obtine o pasta omogena. - 500 g maruntaie de pasare, 50 g mustar, 3 oua, 20 g pesmet, sare si piper, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu brinza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale cu unt. In loc de brinzeturi, se poate rade direct, peste feliile unse cu unt, galbenus de ou fiert tare. Se orneaza la fel. - O franzela, unt,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingredientele se amesteca bine cu mixerul de taiat. Se pot umple jumatati de ou care se servesc pe frunze de salata sau se pot face sandviciuri. - O cutie sproturi afumate, 2 oua fierte tari, un pachet unt (sau 200 g margarina), o lingurita mustar fin, zeama de lamiie, 1 lingura maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Galbenusurile se dau prin sita, se freaca cu uleiul, mustarul, zaharul si sarea. Daca pasta este prea consistenta se adauga supa de carne sau lapte pina se obtine o pasta cu consistenta de alifie. La aceasta pasta se mai poate adauga pasta de peste dupa gust. - Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari, 150 ml ulei, 100 g mustar, sare si zahar pudra, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele alb se fierbe bine, se curata de oase si de pielita, apoi se farima cu furculita. Se freaca untul spuma, se adauga pestele, zeama de lamiie, smintina, piperul si sarea, apoi se amesteca componentele pina la o perfecta omogenizare. - 600 g peste alb, 100 g unt, 100 g smantana, sare, piper, zeama de lamiie dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tot untdelemnul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prajiti, la gratar sau in tigaie, 4 felii de costita afumata, pana ce devin crocante. Prajiti si 4 felii groase de bagheta. Intre timp, taiati in doua un fruct de avocado si scoateti-i samburele. Scoateti pulpa cu o lingurita si amestecati-o cu 1 catel de usturoi zdrobit, cateva picaturi de sos Tabasco, 1 lingura suc de lamaie; adaugati sare si mult piper negru, proaspat macinat. Zdrobiti si amestecati pentru a se omogeniza, iar dupa aceea puneti pe paine. Asezati costita deasupra si serviti...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incinge, la foc mare, gratarul din fonta pentru friptura sau o tigaie neadeziva. Unge cotletele cu ulei si presara-le cu sare si piper negru proaspat macinat. Pune carnea pe gratar si prajeste-o timp de 2 minute pe fiecare parte, daca vrei sa obtii o friptura in sange. Las-o sa mai stea 2 minute si apoi tai-o fasii. Intre timp, prajeste rosiile timp de 1 minut in vasul in care ai fript carnea. Stinge focul si da rosiile deoparte. Intr-un bol mic, amesteca mustarul cu maioneza. Unge feliile de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca untul bine sub forma de spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt si inabusita si ficatul dat prin masina de tocat, sau pateul de ficat (conserva). Se adauga piperul macinat, sarea si pasta de peste. Se amesteca pina se omogenizeaza perfect. - 500 g ficat prajit sau fiert sau pateu de ficat, 400 g unt, 100 g pasta de peste, ceapa, piper, sare, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Pasta se unge pe felii de paine si se orneaza cu masline. - 1/2 kg peste fiert si dezosat, 4 galbenusuri de ou, 1 lingurita vegeta, 200 g margarina vegetala, zeama de la o lamaie, sare, piper, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb doua oua tari. Se curata pestele de oase, se sfarama si se freaca impreuna cu margarina pana ce devine o pasta bine legata. Se omogenizeaza cu galbenusurile de la ouale fierte si de la alte doua crude. Se adauga condimentele, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se ung feliile de paine. Se orneaza cu masline. - 1/2 kg macrou afumat, 4 oua, o lingurita de condimente, 200 g margarina, zeama de lamaie, sare, piper, masline, felii de paine. Livrare la domiciliu! ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maslinele se curata de samburi si se trec prin masina de tocat odata cu ceapa cruda. Se freaca untul sub forma de spuma, apoi se adauga pasta de masline si zeama de lamaie. - 300 g masline, 300 g unt, ceapa si zeama de lamaie, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari. La pateu, se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smintina groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel. Cu aceasta compozitie, se pot umple rosii mici. Se taie cite un capac fiecarei rosii in partea coditei si se scoate mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in cornet impermeabil...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pe felia de piine unsa cu unt se pune urmatoarea compozitie: sunca si parizerul tocate marunt, amestecate cu muraturile tocate. Peste aceasta compozitie, se aplica un strat de brinza rasa amestecata cu oul crud si se baga la cuptor, unde se lasa 10 minute. Se servesc calde. - Piine, unt, parizer, sunca, castraveti acri, gogosar acru, ou crud, brinza rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... :D Ingrediente: - cartofi - ceapa - oua - masline - sprot marinat (optional). Eu il prefer ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , 100 gr. maioneza, o cutie cu sprot (sau 100 gr. sunca), 100 ... un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 g pesti mici sarati (hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ulei, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 gr. maioneza, o cutie cu sprot (sau 100 gr. sunca), 100 ... un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se ... . - 4 oua, 100 g maioneza, o cutie cu sprot (sau 100 g sunca), 100 g cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro