tartine cu file ansoa
Pagina 5 din 5
Delicios, simplu de preparat si o combinatie alimentara foarte potrivita pentru masa de seara. Ai nevoie de cateva ingrediente si de maxim 20 de minute pentru a gati acest fel de mancare. Ingrediente - 4 fileuri mici de peste (de exemplu chefal) Pentru sosul tzatziki - 1 iaurt mic - 2 castraveti mici - o jumatate de legatura de marar - 1 catel de usturoi - 2 linguri ulei de masline - 1 ardei iute rosu - zeama de la o jumatate de lamaie - sare, piper Pentru garnitura - 1 lingura de unt - 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... excelenta din care puteti realiza tartine aratoase pentru petreceri . Portii: 4-6 Timp ... de minute Ingrediente: 200 grame file de macrou afumat (se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si cu ea se ung tartinele; deasupra, se rade cascaval sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g sunca, 200 g unt (margarina), o cutie de sardele Mod de preparare: ^unca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale); se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare sau, ca sa fie mai picanta, se amesteca cu pasta de sardele sau cu sardele (o cutie) cu tot untdelemnul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii, masline. Pasta se poate pastra in borcan, la frigider, servind pentru pregatirea sandvisurilor,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Sa vedeti curiozitate: Nu imi place pestele Dar mi se pare-o bunatate Pizza cu hering file. Ingrediente pentru aluat 250 gr faina o jumatate de plic drojdie uscata un praf de sare apa calda Ingrediente pentru topping file de hering (am folosit file de hering in ulei vegetal de la Eva) ceapa verde porumb masline [&] Post-ul MINI PIZZA CU FILE DE HERING apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale cu unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Franzela, pate de ficat, masline, gogosari, maioneza, smantana groasa, rosii mici. Mod de preparare: Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari. La pateu, se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smantana groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel. Cu aceasta compozitie, se pot umple rosii mici. Se taie cite un capac fiecarei rosii in partea...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta vara am facut deja aceste fotografii, dar ieri le-am regasit in albumul meu de fotografii. Am mai gasit inca cateva retete nepublicate, dar voi reveni mai tarziu, pentru ca timpul imi lipseste... Dar reteta mihaltului in bacon am publicat-o deja in luna iulie... Taierea in fileuri, dezosarea si inlaturarea pielii mihaltului - in franceza lotte - se realizeaza foarte usor. De ce aveti nevoie - bineainteles pestele intreg cu sau fara cap (de obicei cand este prezentat la vanzare capul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... macinat si pasta de sardele (ansoa) sau sardele cu tot untdelemnul ... se lege compozitia). Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
De azi, dragii mei, dragele mele, Incep 5 zile cu 5 retete de 5 stele Cosulete cu avocado, da, Si file de hering de la Eva. INGREDIENTE pentru aluat 100 gr unt 200 gr faina 1 praf de sare 1 ou pentru topping 1 conserva file de hering (am folosit de la Eva) 2 avocado [&] Post-ul COSULETE CU AVOCADO SI FILE DE HERING apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
3-4-oua fierte, 3 linguri unt, 1 ceapa macinata, sare, piper Mod de preparare: Ouale se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu restul ingredientelor pana rezulta o pasta. Se foloseste la tartine. Mod de servire Se serveste cu lapte batut
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Unul dintre cei mai apreciati pesti ai lumii, somonul atinge perfectiunea atunci cand este pescuit in apele nordice ale Pamantului. De pe tarmurile Marii Nordului se trage aceasta reteta de somon fiert inabusit, servit cu un sos specific suedez, pe baza de mustar si marar. Portii: 2 Timp de preparare: 20 minute Ingrediente: 2 fileuri de somon (a cate 150 grame fiecare) 25 grame de unt 1 lingurita rasa de faina 1 lingura mustar de Dijon 1 lingura mustar cu boabe 1 lingura zeama de lamaie 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
3 oua, o ceapa, 3 linguri unt spuma, zeama de lamiie, castraveciori si gogosari Mod de preparare: Ouale fierte se zdrobesc si amesteca cu ceapa rasa, untul, sare, piper, zeama de lamiie. Se ung felii de piine prajita cu amestecul si se decoreaza cu felii de gogosari si castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piine, branza de vaci, boia dulce, smantana, chimen, sunca, maioneza, masline, condimente Mod de preparare: Pe felii de piine foarte subtiri se pune branza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smantana si chimen; sare, piper si tarhon tocat; rulouri de sunca, umplute cu maioneza, sustinute cu o scobitoare si decorate cu felii de masline; sardele din conserva, frecate cu piper, sare, zeama de lamiie, decorate cu felii de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: fileuri de crap 4 rosii 500 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lamaie patrunjel ulei 2-3 linguri de faina sare si piper Condimentati fileurile, treceti-le prin faina si prajiti-le in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit le scoateti pe o farfurie si le lasati deoparte. Intr-o tigaie caliti ceapa, adaugati ciupercile si rosiile curatate de pielita, lasand sa se gateasca pana sunt gata ciupercile. Condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati si pestele si lasati sa fiarba inabusit la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 franzela, 200-250g creier, 1 ceapa, 2-3 linguri ulei, zeama de la 1/4 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Bucatele mici de creier se prajesc in putin ulei cu ceapa tocata marunt. Se adauga sare, piper si se freaca bine. Se ung feliile de piine si se decoreaza cu rotocoale de ceapa si bucatele de gogosar rosu.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si cu ea se ung tartinele; deasupra, se rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine). - 150 g unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de rapitor, ferma in textura si consistenta, fragezita intr-un amestec de pesto, usturoi si limeta, si fripta pe gratar are o prospetime deosebita. Servit cu o salata mixta cu grepfrut, aceasta delicatesta light este o bucurie gustativa lipsita de pacat. Portii: 2 Timp de preparare: 30-40 de minute Ingrediente: 2 fileuri de salau cu tot cu piele 3 linguri de sos pesto 3 catei de usturoi 1 limeta 200 de grame de salata verde mixta 1 grepfrut 2 linguri sos de soia 2 linguri otet balsamic...
Reţetă de pe www.cevabun.ro