Cauta in 21.294 retete
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ... sa-l condimentez foarte tare, simpla preparare la grill ii da o aroma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne ... dafin, 1/4 l otet, 2 albusuri Mod de preparare: Se spala carnea si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac ... . oua, 1/2 buc. lamiie Mod de preparare: Se sparg oasele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ... smantana, lamiie, sare. Mod de preparare: Slanina taiata marunt se prajeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... floarea soarelui, ceapa verde, piper alb Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura, sare, piper, faina Mod de preparare: Se taie carnea in cuburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita ... untura, sare, piper Mod de preparare: Se spala si se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ... . smantana, zahar, 1 l apa Mod de preparare: Se topeste untura intr-un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... de rosii, 1 ardei iute Mod de preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 5 linguri de bulion, o cana de orez, 2 catei ... , piper, cimbru, ulei Mod de preparare: Se taie carnea cubulete si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ... de dafin, piper Mod de preparare: Se spala bine urechile si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama ... rasa, sare, piper Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati ... , coriandru, enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina, se pune intr ... zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei ... , piper, dupa gust Mod de preparare: Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com