taierea porcului prepararea slaninei
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
prepararea baitului carne de porc, prepararea sirop de afine, prepararea coniac din vin, prepararea coniac rachiu casa, prepararea hreanului, prepararea coniacului, prepararea cascavalului din lapte de capra, prepararea coniacului din zahar ars, pomana porcului, prepararea micilor
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ... sa-l condimentez foarte tare, simpla preparare la grill ii da o aroma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ... smantana, lamiie, sare. Mod de preparare: Slanina taiata marunt se prajeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... floarea soarelui, ceapa verde, piper alb Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura, sare, piper, faina Mod de preparare: Se taie carnea in cuburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ... . smantana, zahar, 1 l apa Mod de preparare: Se topeste untura intr-un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ... de dafin, piper Mod de preparare: Se spala bine urechile si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati ... , coriandru, enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina, se pune intr ... zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ... cutit de piper Mod de preparare: Se inabusa in ulei bucatile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare si urechi de porc, bine spalate si curatate. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Mod de servire Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata ... ml de smantana Mod de preparare: Se taie slanina in cuburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com