taierea porcului prepararea slaninei
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
prepararea baitului carne de porc, prepararea sirop de afine, prepararea coniac din vin, prepararea coniac rachiu casa, prepararea hreanului, prepararea coniacului, prepararea cascavalului din lapte de capra, prepararea coniacului din zahar ars, pomana porcului, prepararea micilor
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie antiaderenta încinsa si cu mâner din inox se asaza medalioanele de muschiulet. Se lasa 2 minute pe o parte pâna se dezlipesc singure, dupa care se întorc pe partea cealalta. Dupa doua minute lasate si pe partea cealalta se introduce tigaie la cuptor ca sa se patrunda mai bine carnea. Ciupercile se pun într-o tigaie antiaderenta foarte bine încinsa cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, se sareaza si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fleica de porc se da prin masina de tocat, dupa care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de preparare: Se spala bine suprafata exterioara ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval ... , 200 gr. faina Mod de preparare: Muschiul sa taie nu foarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... snitele de porc, sare, piper, 2 linguri sos pesto, 8 felii sunca fiarta ... rasa de lamaie Mod de preparare: Snitele se bat cu ciocanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... ca e foarte usor sa va preparati singuri amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
300 g limba de porc, 2 oua, 100 g smantana, 200 ml ulei, o ceapa. Mod de preparare: Se fierbe limba. Dupa ce este bine fiarta, se curta de pielita si se taie in cubulete mici. Separat, intr-un castron, se prepara maioneza din 2 oua si 200 ml ulei. Se taie ceapa felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se rumeneste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin, sare Mod de preparare: Se alege fasolea alba, se ... . Se spala bine oasele de porc si se pun in apa ... fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt ... urma se adauga otetul. Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 500g carne de porc taiata cuburi 4 morcovi mici intregi 200 ... face minuni cu carnea de porc: devine frageda, usoara si poti ... despre traditionala carne grea de porc (desi ramane la fel de ... pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ... l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 2 linguri patrunjel tocat, 4 fileuri de porc, sare, piper, 4 lingurite bulion, 2 linguri ... ), 100 g. smantana, amidon Mod de preparare: Se rade marul. Se curata ... patrunjelul. Se bate carnea de porc, se sareaza, se pipereaza si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro