tagliatele su sunca si smantana
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
piept de pui cu smantana si conopida, supa a la grec de piept de pui si smantana, pasca cu branza si smantana, ciuperci cu smantana la cuptor, cum se face frisca fara smantana, pui cu smantana, sunca la saramura, pipote de pui cu smantana, pastai scazute cu usturoi si cu smantana
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugat 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul se ... foaia de foietaj, se aseaza sunca taiata felii,maslinele gogosarul taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru ... simplu( fiert cu sare si piper) , sos de smantana si lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care va sta crema de smantana. Intr-un vas amestecam cu ... si vanilie. Dupa care adaugam smantana, amestecam in continuare, apoi cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciuperci si sos de smantana si cascaval. Ingrediente: - 3 bucati piept ... (400 gr) - 500 ml de smantana pentru gatit (Gran Cucina) - 200 ... gust. Urmeaza apoi sa adaugam smantana si cascavalul. Amestecam foarte bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se toaca marunt ceapa, ardeiul, sunca si patrunjelul. Se bat ouale, se adauga legumele, sunca, branza topita taiata cubulete si faina, apoi se toarna in forme pentru briose.Se lasa la cuptor pentru 20-25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat ... si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul ... amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . cartofi mari rotunzi, 100 gr. sunca, sare, 1 ou, 1-2 linguri ulei, apa ... scobit se amesteca bine cu sunca tocata, oul si sarea. Cu ... amesteca umplutura cu piper si smantana, iar cind se dau la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... placinte unguresti subtiri, unse cu smantana si multa branza telemea sarata ... - 2 galbenusuri - o lingurita sare - 200ml de smantana - 2 linguri ulei Pentru coacere si servire: - ulei pentru prajit - smantana - telemea sarata In laptele caldut (nu ... faina, galbenusurile, sarea si uleiul, smantana apoi turnam maiaua de mai ... sunt calde, le ungem cu smantana si punem deasupra branza telemea ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat ... si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cotlete de porc, 2 felii mari de gogosar murat, 2 felii de cascaval moale, o lingura de mustar, sare, piper, 2 felii de sunca, ulei Mod de preparare: Se bate carnea putin, se presara sare, piper si se unge cu mustar. Pe fiecare bucata de carne se pune cite o felie de gogosar murat, una de sunca si una de cascaval. Se ruleaza si se prinde cu cite o scobitoare. Se prajesc rulourile in ulei. Mod de servire Se serveste cu cartofi cu usturoi la cuptor
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. morcovi, 2 buc. gulii, 4 buc. cartofi, 2 buc. castraveti murati, 100 gr. sunca, 2 lingurite pasta de peste, 5 linguri ulei, 3 linguri otet, patrunjel tocat, marar tocat, sare, piper Mod de preparare: Se fierb legumele. Cind sunt gata, se taie in cuburi mici si se adauga sunca si castraveciorii taiati bucatele. Totul se pune intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul preparat astfel: pasta de peste se freaca, adaugand cite putin uleiul si otetul, la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com